Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Aха, сега се оказа, че не ти се търси... Мдам... 😆

Уникално жалко създание, заклевам се... 😆

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 3 минути, communismatic написа:

Не, бе... Не се срамувам. Имаш Google търсачка, можеш преспокойно, да си ги откриеш. Ако и това не можеш... то направо пътувай към Карлуково. Пазят сигурно свободно легло.

За коя партия гласуваш и от какво си доволен? Трети път питам... :) 

Ти ползваш търсачка? Явно е много избирателна и посочва само неща от поглед.инфо.

преди 4 минути, parmobil написа:

Къде, Велев? Къде ги даваха за песен? Чакаше се с години!!!

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Но по един на семейство, иначе - фиктивни разводи.
Не помниш ли?

Очаквах и познах че пак ще забием само в материалното. Кой сега си купил апартаменти, кой коли, кой отишъл на море в Гърция.

А най-важния въпрос е като се разболееш и нямаш пари. Сега вие се хвалите че сами сте успели - това е супер. Но много хора по една или друга причина не могат да забогатеят дори и да знаят цялата азбука наизуст. Социализма даваше шанс и на такива да ползват здравни услуги. Нямаше изхвърлени от обществото хора. Значи вие сега си гледате само себе си и се радвате че сте богати, а другите не ви интересуват. А при социализма се интересуваха никой да не остане извън обществото. Даже и най-простия.

преди 2 минути, parmobil написа:

Ти ползваш търсачка? Явно е много избирателна и посочва само неща от поглед.инфо.

Meжду другото, какво стана с тъпите ти твърдения, че Русия имала "сериозни проблеми"? И там избЕга нещо от темата? 😆

преди 21 минути, parmobil написа:

Искаш да кажеш, че не приписа масова приватизация и бонови книжки на Костов? Верно ли? Че нали те бъзикам толкова време за тази глупост, която написа. И сега ще се правиш на недоразбрал?

За последен път ти обяснявам,че имаш проблем...и че по времето на Костов стана най-голямото разграбване и буквално ,убийството на българската индустрия..под формата на приватизация и дивиденти от бонови книжки...

p.s.

Не знам що се занимавам с теб...сигурно защото съжалявам идиотите с промити мозъци...на които обаче, не им е простено че докараха държавата до това дередже с продажните си душички...

преди 1 минута, communismatic написа:

Meжду другото, какво стана с тъпите ти твърдения, че Русия имала "сериозни проблеми"? И там избЕга нещо от темата? 😆

А нещо по новината, че "Газпром" иска помощ? И аз съм избягал? Както "избягах" и за рестрикциите на интернет в РФ, за което ми пишехте за Костов?

Поне пиши в темата!

преди 2 минути, parmobil написа:

А нещо по новината, че "Газпром" иска помощ? И аз съм избягал? Както "избягах" и за рестрикциите на интернет в РФ, за което ми пишехте за Костов?

Мда, пак не съм отговорил на някой въпрос. Мама му стара, все така става... 😆

преди 3 минути, Proshark написа:

Не знам що се занимавам с теб...

Не... много е тежко положението там. 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Aха, сега се оказа, че не ти се търси... Мдам... 😆

Аз поствам, с посочване на източника - ти също.
Искам да сме равнопоставени... по комунисматич... пардон, по комунистически

преди 28 минути, communismatic написа:

Къв въпрос си задал, неандерталец... Ти даже собствените си статистики, не можеш, да осмислиш... Кво да коментираме повече?!

Много просто парче. Така са каракачанските власи.....  😆😆😆 Той не знаел въпроса, оправдание един път. 😆

преди 1 час, "Саша" написа:

Защо според теб държави, по-напредноли от Русия, трябва да се съобразяват с нея?

Много му е сложно да отговори на един въпрос, защо ли? 😆

преди 16 минути, В. Велев написа:

Нямаше изхвърлени от обществото хора. Значи вие сега си гледате само себе си и се радвате че сте богати, а другите не ви интересуват. А при социализма се интересуваха никой да не остане извън обществото. Даже и най-простия.

Още малко и ще кажеш, че нямаше цигански махали/гета по социалистическо време.
Там пък каква мизерия беше...

За децата с проблеми да отварям ли дума?

току-що, plamen.spam написа:

Аз поствам, с посочване на източника - ти също.
Искам да сме равнопоставени... по комунисматич... пардон, по комунистически

Да, аз само го подчертах, че понеже ти е трудно, да разбереш, кой фактически го твърди... Съжалявам, това е само по силите ми... Явно лекарите от Карлуково са факири направо...

преди 1 минута, "Саша" написа:

Много просто парче.

Уоу... Недей, че ще взема, да се обидя... 😆

Защо според теб държави, по-напредноли от Русия, трябва да се съобразяват с нея?

Тя цяла Европа се съобразява с Русия... Не знам, в "Дойче Веле" пишат ли ги тия неща?

преди 1 минута, communismatic написа:

Съжалявам, това е само по силите ми...

Ясно... не можеш да си посочиш източника.

преди 1 минута, Proshark написа:

За последен път ти обяснявам,че имаш проблем...и че по времето на Костов стана най-голямото разграбване и буквално ,убийството на българската индустрия..под формата на приватизация и дивиденти от бонови книжки...

p.s.

Не знам що се занимавам с теб...сигурно защото съжалявам идиотите с промити мозъци...на които обаче, не им е простено че докараха държавата до това дередже с продажните си душички...

Ти написа, че боновите книжки (масова приватизаиция) са при Костов!!! Което е лъжа.....заблуда? Ти си избери какво се опитваше да внушиш!

Кой е с промит мозък? Я си направи проверка на глупостите, които пускаш! Интересна е тази деменция, която обхваща някои хора тук.

преди 2 минути, communismatic написа:

Тя цяла Европа се съобразява с Русия... Не знам, в "Дойче Веле" пишат ли ги тия неща?

Сега ли?  😆😆😆 

Ясно... не можеш да си посочиш източника.

Да, не съм го посочил, само го подчертах като за бавноразвиващ, но явно... си по-зле и от тях. :) 
Много ме кефи, как се усъвършенстваш в избягването на неудобни теми... Явно си си взел поука от последното дармонене... Сега има нова мантра - докато не ми дадеш линк, нищо няма да ти кажа. 😆

Сега ли?  😆😆😆 

Абсолютно, да. Откъде взимат газ и петрол? От Занзибар, предполагам?

преди 3 минути, communismatic написа:

Човек..това неговото е някакъв вид ..не знам,олигофрения...Аз съм бил свидетел на следния разговор:Директора докладва-преизпълнение на плана,нововъведения...приход,разход..И един,сам ще се сетиш...казва:Аз идвам да ви закривам,ти за какви преизпълнения ми говориш,за кви нововъведения...И..нарязаха за скрап цялото предприятие...И тоя седнал да ми дрънка глупости ,не на таркалета,ами  на квадратчета..Аз на очите си ли да вярвам или на "чаршафа" параджия!?

преди 6 минути, communismatic написа:

Мда, пак не съм отговорил на някой въпрос. Мама му стара, все така става... 😆

И ти ли не помниш? А си млад, И се притеснявам да ти напомня, че ти намеси Костов в онази тема, за която пишеш ( по незнайна причина) тук. Ама Костов е виновен и за атомната бомба, и за войната във Виетнам и т.н.

току-що, parmobil написа:

Ама Костов е виновен и за атомната бомба, и за войната във Виетнам и т.н.

Не, просто за ограбването на България, той е с основна вина. Знам, че той ти е много болна тема, ама това е положението... 

Да, не съм го посочил, само го подчертах като за бавноразвиващ, но явно... си по-зле и от тях. :) 
Много ме кефи, как се усъвършенстваш в избягването на неудобни теми... Явно си си взел поука от последното дармонене... Сега има нова мантра - докато не ми дадеш линк, нищо няма да ти кажа. 😆

А бре, момко неук. Кое е това "последно дармонене"?
Нищо не мога да направя за твоите неумения "да вдяваш".

преди 1 минута, plamen.spam написа:

А бре, момко неук.

Това го твърди неадекватника, дето от 2000 твърдения, не е доказал нито едно... 😆

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Защо целият форум се ебава с теб? :giggle1:

Джендъра с индиански произход ме цитира и ми се обяснява

Не, просто за ограбването на България, той е с основна вина. Знам, че той ти е много болна тема, ама това е положението... 

Само да напомня на някои индивиди какво казва главния прокурор Филчев

Цитат

„Олигархията възникна и се разви в резултат на приватизацията, извършена от Костов. Първите олигарси бяха създадени от Костов и отгледани от управниците след него – Кобурга и други подобни. При управлението на Костов (1997 г. – 2001 г.) беше приватизирано държавно имущество за тридесет милиарда долара, а срещу него държавата получи реално едва три милиарда долара“. Това разказва в интервю пред Пик бившият главен прокурор Никола Филчев.

По думите му именно в резултат на мафиотската приватизация България се е превърнала в най-бедната страна в Европейския съюз.

„Населението силно обедня. Настъпи дълбока класова диференциация на обществото на бедни и богати. Държавните активи попаднаха у новобогаташи, които не можеха да ги управляват. Престъпната приватизация създаде добра хранителна среда за организираната престъпност. Затова управлението на Костов е катастрофа за България. Неговата приватизация се превърна в разбойническо разграбване на държавното имущество от съпартийци и ортаци“, категоричен е той.

Това го твърди неадекватника, дето от 2000 твърдения, не е доказал нито едно... 😆

Имаме прогрес. От любимото число 200, вече си с порядък нагоре. Впечатляващо!

Четеш ли ми подписа?

преди 2 минути, Proshark написа:

Само да напомня на някои индивиди какво казва главния прокурор Филчев

Тоя същия ли е, който беше осъден за клевета, че Николай Колев (Босия) е разпространител на наркотици?
За него ли става въпрос?

Четеш ли ми подписа?

Чета, да. Странно, що си спомням, че преди това въртеше някаква друга мантра? Да не би да има някаква грешка? 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.