Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за сделка при нотариус

Featured Replies

преди 1 минута, Bubbles написа:

Закарай им и някоя национална медия да обяснят как така десет години са спали и току виж се окаже че са се объркали и колата не се издирва.

Мдаа.... и това не е лоша идея!

@therock81 имаш ли VIN на возилото?

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Дали е за щяло или нещяло според теб?!

Е, не... Просто такъв е "лафа"..... ама като му падне нещо срешу държавни институции и .....очоките му светват от кеф :) 

• Автор
току-що, NewRedDragon написа:

Мдаа.... и това не е лоша идея!

@therock81 имаш ли VIN на возилото?

Да имам и проверявах в някакъв сайт, където пише, че издирвана от еди коя си дата. Но проблема е, че реално кат тогава не са били в нарушение, тя колата си е била чиста. Едва след това става уж крадена. Но вече там почва вината на кат, защо не са я видели при проверките.

преди 4 минути, therock81 написа:

Да имам и проверявах в някакъв сайт, където пише, че издирвана от еди коя си дата. Но проблема е, че реално кат тогава не са били в нарушение, тя колата си е била чиста. Едва след това става уж крадена. Но вече там почва вината на кат, защо не са я видели при проверките.

А не са я видели. Искаш да ми кажеш, че ти ходиш гол от 10 години и аз чак сега ти казвам, че си без дрехи. Аре нема нужда. Да е в някоя държава, където градовете са с по 20 милиона население ще се съглася, но в БГ дето сме по малко то 5 милиона .......... :)

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 минута, therock81 написа:

Инфо системата на Интерпол се обновява на всеки 30 мин в момента! 21 век, "да не светне" аларма,почти веднага след каването на колата в международната система - айде, де :) Или в КАТ нямат всички данни на лицето, регистрирало колата ? 

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

А не са я видели. Искаш да ми кажеш, че ти ходиш гол от 10 години и аз чак сега ти казвам, че си без дрехи. Аре нема нужда.

Ами тогава извода е, че са си затваряли очите, ама защо ли? Та те понякога буквално са се заяждали, само и само да глобят.

Аз се чудя как регистрирана кола, която има рам номера не е откриваема. Тук един прост форум има търсачка и намираш всичко...

току-що, therock81 написа:

Ами тогава извода е, че са си затваряли очите, ама защо ли? Та те понякога буквално са се заяждали, само и само да глобят.

Не са си затваряли очите. Вероятно колата е сложена за издирване нарочно, за да се спаси друга скъпа и крадена. За мен това е обяснението и затова ти казах да се консултираш с адвокат. Той знае къде да натисне, за да се размиришат нещата и ще останеш изненадан от резултата.

току-що, therock81 написа:

Имат да изпълняват "норма" с глобите. От друга страна, пък ще се наложи катаджията да изпише една кофа мастило, ако установи, че колата се издирва

току-що, NewRedDragon написа:

Имат да изпълняват "норма" с глобите. От друга страна, пък ще се наложи катаджията да изпише една кофа мастило, ако установи, че колата се издирва

В грешка си. Крадена ли е колата никой катаджия няма да си рискува мястото. Моментално я прибират. Те за каквото се циганят на всички ни е ясно.

• Автор
преди 25 минути, Емил Костов написа:

Не са си затваряли очите. Вероятно колата е сложена за издирване нарочно, за да се спаси друга скъпа и крадена. За мен това е обяснението и затова ти казах да се консултираш с адвокат. Той знае къде да натисне, за да се размиришат нещата и ще останеш изненадан от резултата.

Бл;агодаря ти, ще направя кквото мога, дано има ефект. Ама най-много да ме нарочат кат и сещаш се на пътя кво ще следва. 

преди 5 минути, therock81 написа:

Бл;агодаря ти, ще направя кквото мога, дано има ефект. Ама най-много да ме нарочат кат и сещаш се на пътя кво ще следва. 

Никой за нищо няма да те нарочва. Трябва да решиш това като проблем. Утре могат така да кажат, че си убиец от Алкайда примерно!

• Автор

Направих консултация с адвокат, но каза, че полезен ход нямам, само да се надявам на добра развръзка. Иначе те са си в правото да си вземат парите, аз нямам право на отказ. Единствено мога да им върна само сумата по договора. В него е написана данъчната оценка, а не реалната цена. Според него автокъщата е знаела всичко и затова договора ми не е с нея директно, а някакъв все едно я купувам от италианеца на италиански език даже. 

преди 3 минути, therock81 написа:

Направих консултация с адвокат, но каза, че полезен ход нямам, само да се надявам на добра развръзка. Иначе те са си в правото да си вземат парите, аз нямам право на отказ. Единствено мога да им върна само сумата по договора. В него е написана данъчната оценка, а не реалната цена. Според него автокъщата е знаела всичко и затова договора ми не е с нея директно, а някакъв все едно я купувам от италианеца на италиански език даже. 

Консултирай се с още един адвокат за всеки случай.

• Автор
преди 8 минути, Banesc написа:

има давност

ако няма изчакай да мине давността и увъртай

Тя давността изтича след по-малко от месец. Ако беше правена след месец сделката нямаше да има никакъв проблем. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.