Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталацията на Windows 10 на ново HP

Featured Replies

Здравейте имам един проблем ако някой може да ми помогне ще съм благодарен. Нещо не мога да си и инсталирам Windows 10 на едно ново HP. Когато стигна до там да деля дялове и т.н. прозореца ми е празен и бутоните са неактивни(освен двата най в ляво). Ако някой се е сблъсквал ще му опиша по подробно проблема. В bios уж се вижда SSS- то.

преди 4 минути, Georgi30 написа:

Здравейте имам един проблем ако някой може да ми помогне ще съм благодарен. Нещо не мога да си и инсталирам Windows 10 на едно ново HP. Когато стигна до там да деля дялове и т.н. прозореца ми е празен и бутоните са неактивни(освен двата най в ляво). Ако някой се е сблъсквал ще му опиша по подробно проблема. В bios уж се вижда SSS- то.

Ако е интел базирано виж в настройките на BIOS и забрани intel vmd и пробвай пак!

преди 14 минути, Georgi30 написа:

(освен двата най в ляво)

И те са? Хвърлих малко боб и реших, че са "refresh" и "install driver". Хайде сега драйверчето на усб стика и го зареди, при следващия boot

• Автор
преди 2 минути, NewRedDragon написа:

И те са? Хвърлих малко боб и реших, че са "refresh" и "install driver". Хайде сега драйверчето на усб стика и го зареди, при следващия boot

Извинявай брат, може да съм малко тъп в твоите очи но найстина не разбирам.

преди 20 минути, vlado1985 написа:

Точен модел на HP то и с кой нструмент е направена буутваща флашка.

HP Pavilion Gaming, media creation tool.

преди 26 минути, Georgi30 написа:

Първо трябва да изтриеш всички дялове и да не оставяш никакво незаделено пространство.

преди 1 минута, dimy написа:

Първо трябва да изтриеш всички дялове и да не оставяш никакво незаделено пространство.

Абе, ти си уникат!!!!! Какви дялове на чисто нова машина? И как предлагаш да ги изтрие, без да вижда диска?
Може ли да мислиш, преди да пишеш на автомат?

• Автор
преди 1 минута, dimy написа:

Не мога да трия защото няма нищо.

преди 9 минути, Georgi30 написа:

Извинявай брат, може да съм малко тъп в твоите очи но найстина не разбирам.

Ами виж си заглавието и въпроса после! Каква информация даваш? Че НР правят много модели и не само преносими?

Дай поне точния модел на дъното/лаптопа! Тези, "активните", тези, които написай ли са?

преди 6 минути, dimy написа:

Шшшшт! Пак се @ср@

преди 4 минути, цър-вул написа:

Абе, ти си уникат!!!!! Какви дялове на чисто нова машина? И как предлагаш да ги изтрие, без да вижда диска?
Може ли да мислиш, преди да пишеш на автомат?

На расийските лаптопи няма такива ядове - той, затова не е свикнал да мисли

преди 55 минути, vlado1985 написа:

https://h30434.www3.hp.com/t5/Gaming-Notebooks/Cannot-install-windows-10-on-HP-Pavilion-15/td-p/8346035 

Тук е дадено решение в общноста на HP

Искаш да кажеш, че ако бе е HP желязото - не става? Ама наистина си лаладжия!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Искаш да кажеш, че ако бе е HP желязото - не става? Ама наистина си лаладжия!

Нещо по умно неможа ли да измислиш ? а само лаеш. Ако беше погледнал поста на автора щеше да видиш че не е дал точен модел на лаптопа а в общноста на HP  е дадено решение на модел който е pavilion 15 със същия проблем. Според теб какво му пречи на автора да пробва или викаш е така да си лаем за да не скучаем нали.

преди 8 минути, vlado1985 написа:

Нещо по умно неможа ли да измислиш ? а само лаеш. Ако беше погледнал поста на автора щеше да видиш че не е дал точен модел на лаптопа а в общноста на HP  е дадено решение на модел който е pavilion 15 със същия проблем. Според теб какво му пречи на автора да пробва или викаш е така да си лаем за да не скучаем нали.

Решението на проблема (всъщност, то проблем няма) е еднакво и за HP, и за белорус!

Решението на проблема (всъщност, то проблем няма) е еднакво и за HP, и за белорус!

Ама наистина си бил умник вместо да ми остроумничиш и постоянно да ме цитираш дай адекватен съвет на автора а не да му уакваш темата все пак си има говорилня!

преди 4 минути, vlado1985 написа:

Ама наистина си бил умник вместо да ми остроумничиш и постоянно да ме цитираш дай адекватен съвет на автора а не да му уакваш темата все пак си има говорилня!

Решението съм го дал! А тебе ще те преселедвам всяка свободна минута и ще ти го ....

току-що, NewRedDragon написа:

Решението съм го дал! А тебе ще те преселедвам всяка свободна минута и ще ти го ....

Ай стига бе ти верно ли така ще направиш ? Само да те осведомя че не си падам по мъжко!

преди 13 минути, vlado1985 написа:

Заповядай мила:lol6:

8898181398558.jpg

Какво точно показваш? И как това ще промени, факта, че си на един вагон книги, зад мен? Изчезни от сериозните (особено техническите) теми, защото подвеждаш хората! Ясни ми е, че мерак имаш, но умствен капацитет нямаш!

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Какво точно показваш? И как това ще промени, факта, че си на един вагон книги, зад мен? Изчезни от сериознит

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Изчезни от сериозните (особено техническите) теми, защото подвеждаш хората! Ясни ми е, че мерак имаш, но умствен капацитет нямаш!

е (особено техническите) теми, защото подвеждаш хората! Ясни ми е, че мерак имаш, но умствен капацитет нямаш!

преди 44 минути, NewRedDragon написа:

Сам си го написа че си щял да ме преследваш всяка минута и ме питаш какво е това браво бе пич. 

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

И как това ще промени, факта, че си на един вагон книги, зад мен?

Ама ти сериозно ли мислиш че съм толкова зад теб ? Боже боже:lol6:

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Изчезни от сериозните (особено техническите) теми, защото подвеждаш хората! Ясни ми е, че мерак имаш, но умствен капацитет нямаш!

Виж сега не си ти човека който ще казва или нарежда кой да изчезне откнякъде си. За тази цел си има администратор ако искаш пиши на администратора, а ако искаш и го помоли, по добре може и на лично да ми сложи доживотен бан. Все ми е тая но дори и да получа такава награда честно да ти кажа ми е все тая. И ако искам ще преодолея бана много лесно но не в това е проблема. А ти ако имаш някакъв комплекс  и си решил точно за мен да се закачиш просто нямам думи какво да ти кажа или да те определя като нещо!

преди 4 минути, vlado1985 написа:

Ама ти сериозно ли мислиш че съм толкова зад теб ? Боже боже:lol6:

Сигурен съм!

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Виж сега не си ти човека който ще казва или нарежда кой да изчезне откнякъде си. За тази цел си има администратор ако искаш пиши на администратора, а ако искаш и го помоли, по добре може и на лично да ми сложи доживотен бан. Все ми е тая но дори и да получа такава награда честно да ти кажа ми е все тая. И ако искам ще преодолея бана много лесно но не в това е проблема. А ти ако имаш някакъв комплекс  и си решил точно за мен да се закачиш просто нямам думи какво да ти кажа или да те определя като нещо!

Нищо лично, пич! Само спри да ръсиш простотии, за неша с които не си се сблъсквал!

ПС: Не ти пожелавам да се сблъскаш с моите момчета - акъла им е колкото твоя!

Сигурен съм!

Нищо лично, пич! Само спри да ръсиш простотии, за неша с които не си се сблъсквал!

ПС: Не ти пожелавам да се сблъскаш с моите момчета - акъла им е колкото твоя!

В момента най голямата простия я изръси точно ти та даже сам си повярва че не съм се бил сблъсквал с подобен проблем!

Абе, @vlado1985, защо във всяка тема, в която участваш се дърлиш с някого, който ти е направил забележка? Замисли се, дали, пък, проблемът не е в теб!!! Дали няма причина само на теб, или поне основно на теб, да се правят забележки. А ти реагираш като ощипана мома...
Към @Georgi30:
Посети сайта на HP за поддръжка на твоя модел и си свали правилния драйвър Intel RST, разопаковай го и запази папката на разопакования деайвър на флашката при инсталатора на Windows.
Като тръгнеш да инсталираш и стигнеш до избиране на диска, посочи тази папка за зареждане на драйвъра и след зареждането му дискът ще се покаже.
Ако изпиташ затруднение с разопаковането, дай линк към драйвъра в сайта на HP и ще ти го разопаковам.

преди 13 часа, Georgi30 написа:

Случайно в тоя същия прозорец, някъде най-долу, да пише, че Windows не може да бъде инсталиран на това устройство?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.