Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със смарт тв ФИЛИПС/PHILIPS 2016г. и Chrome, YouTube...

Featured Replies

• Автор

Здравейте,

Софтуера си го актуализирам от телевизора и ми изписва, че е последната версия. Прилагам снимка.

adersa: И аз съм изтеглила този браузър Puffin и от там YouTube си работи :)

Изтеглих APKMirror на телевизора https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apkmirror.helper.prod&hl=bg&gl=US и теглих файлове за Хром и Ютуб на лаптопа и ги качвах на флашка, но като сложа флашката в тв-то не чете файловете.

312706890_644286587331454_4017190406797333221_n.jpg

• 2 седмици по-късно...

Не ги чете/отваря , или не ги виждате изобщо? Какъв файлов браузър има?

100% може да се подкара SmartTube , което е youtube без реклами. Супер е!

Отделно трябва да се разреши инсталирането на приложения от неизвестни източници. Евентуално developer настройките може да помогнат също.

Но като цяло се иска флашка.

Аз съм свалял .apk  и директно с браузъра на телевизора (open browser) НО не винаги става. 

С флашка си качих Aptoide магазина. SmartTube, uTorrent, свалям си филми от замунда и си ги гледам с VLC. 

Само на моя филипс ме дразни самото приложение за гледане на телевизия, няма разделяне на каналите в списъци, групи или поне на Любими. Теслата имаше 5 категорий, слагаш си програмите там Филми/Музика/Научни и т.н. ама на Филипс куца това. Сега търся приложение за целта.

И много ми се иска да кажа на колегите дето дават акъл, сложи си TV Box ,  шервай си ютюб , Chromecast си вземи и  т.н...

Абе колеги, човек иска да му работи приложението на телевизора! За какво се спамят тия глупости не знам!

Седиш си вкъщи пред телевизора, който си купил с 1 чанта пари с идеята да си гледаш облайн филми и ютюб, ама защо пък да не си пускаш от телефона, или да дадеш още пари за да си споделяш от телефона и т.н.

TVBox-а също след 3 години няма подръжка и спират приложенията. Допълнителни дистанционни и т.н. кабели , усложнения...

Защо трябва да е сложно, като може да е просто!?

Puffin го бива, докато не изреве, че времето за гледане днес ти изтече, плати си за да продулжиш да го ползваш. Мерси, има 15 безплатни браузъра.

Аз ползвам Odin Browser  - той отваря всичко без забележки.

Ползвам и TV Internet Browser (оранжева иконка) той отваря сайтовете в мобилна версия , тоест оптимизирани за портативни устройства.

SmartTube - заместител на Ютюб , без реклами е, за да не църкат децата като им спират видеата за реклами.

А приложението на Филипс за телевизията е LiveTV (с оранжев ТВ иконка) и е многп постно. Ще го сменя, смао да намеря на Тесла приложението как беше...

Колкото до споделянето от телефона, има приложения, ако тв няма chromecast, не е нужно пари да се дават. А най-оптимизирания сайт за филми със споделяне на екрана е:  netfilmi.com  пускаш филма, от самия плеър има иконка за споделяне, споделяш го, заключваш телефона и го мяташ на зарядното в спалната , а филма си върви на тв - БЕЗПЛАТНО! Без други устройства, без други кабели, без други дистанционни, без още кеш да вадиш от джоба.

Всичко може. Затова е андроид. И игри си играеш и всичко е 6+.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.