Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със смарт тв ФИЛИПС/PHILIPS 2016г. и Chrome, YouTube...

Виж решението Разрешен от ivottoshev,

Препоръчан отговор

Smart Tv Philips 32PFH5500 - 2016г.

На самия тв има икона на YouTube, като се опитам да я отворя ми изписва: Това действие не е разрешено :(

През браузъра на тв, като вляза в YouTube ми зарежда страницата без клипове - виждат се само сиви полета.

Някъде ми изписа, че трябва да актуализирам браузъра с Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox, но аз немога да се справя.

Пробвах през лаптопа да изтегля на телевизора YouTube, Chrome, Mozila, Opera..., но ми изписва, че не е съвместим!

Знае ли някой какво е решението на този проблем?

Може ли някой да ми помогне?

Благодаря предварително за отделеното време!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Телевизора виждам, че е с андроид. Обновено ли е youtube приложението до последна версия? Защо през лаптопа, телевизора няма ли собствен магазин за приложения?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, андроид е! На телевизора има икона на YouTube, но ми изписва Това действие не е разрешено :( 

Мога да видя коя версия е, но незнам дали е последна и ако не е как да я актуализирам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пак ще го напиша, за последен път, четете какво пиша!

преди 8 минути, Raze написа:

телевизора няма ли собствен магазин за приложения?

Там трябва да има опция за обновяване на youtube.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Телевизора има собствен магазин!

Приложението YouTube HTV го има в Галерията на тв на Инсталирана и като вляза на иконата има опция Отвори. Текуща версия:10308100. Посл.обновяване:2022/01/12. Като я отворя ми изписва, че не е разрешено. Отдолу в ляво има опции: Деинсталиране, Отзив и Помощ. Пробвах доста пъти да го Деинсталирам, но не ми позволява. Няма опция Актуализация.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Заводите трябва да продават. Изкарало е 5 години, трябва да даваш пари. Взимай си външна китайска кутийка, там няма такива ограничения. Пазарна капиталистическа икономика. Китайчето TPVision все пак е изкарало 5 години, на други марки и три са им много.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изключвах щепсали, рутери и т.н.

Преинсталирах в последните 10 дни този телевизор 3 пъти!

Проблема е, че трябва да кача някак си браузър Хром, Мозила или Опера, но аз незнам как. Този браузър на телевизора явно не позволява използване на YouTube, ако нещо друго търся в него ми изписва грешка да опитам пак! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах да вляза през приложението на телевизоа, през приложението на гугъл и реших да пробвам и през браузъра, дали ще ми го зареди.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

youtube за телевизори и медиа плеъри би трябвало да бъде https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.youtube.tv

само дето не намирам каква минимална версия на Андроида поддържа - напълно е възможно да не може да се сложи на 6 годишен телевизор заради прекалено стара версия на андроида.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Валентина Илиева 1 написа:

Smart Tv Philips 32PFH5500 - 2016г.

На самия тв има икона на YouTube, като се опитам да я отворя ми изписва: Това действие не е разрешено :(

През браузъра на тв, като вляза в YouTube ми зарежда страницата без клипове - виждат се само сиви полета.

Някъде ми изписа, че трябва да актуализирам браузъра с Opera, Google Chrome, Mozilla Firefox, но аз немога да се справя.

Пробвах през лаптопа да изтегля на телевизора YouTube, Chrome, Mozila, Opera..., но ми изписва, че не е съвместим!

Знае ли някой какво е решението на този проблем?

Може ли някой да ми помогне?

Благодаря предварително за отделеното време!

Ползвайте това. 

https://multimedien-pleyr.pazaruvaj.com/google/chromecast-3-ga00439-p435486240/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, ined написа:

youtube за телевизори и медиа плеъри би трябвало да бъде https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.youtube.tv

само дето не намирам каква минимална версия на Андроида поддържа - напълно е възможно да не може да се сложи на 6 годишен телевизор заради прекалено стара версия на андроида.

Изписва ми, че този елемент не е съвместим с устройството!

Икони на YouTube има, но като вляза в магазина (Филипс или Гугъл) да ги търся не ги намира.

Този браузър, който е на тв не иска да ми зареди YouTube (само сиви полета без клипове). Изтеглих някакъв друг браузър и там се зареди страницата на YouTube.

На този телевизор не мога да инсталирам браузъри като Хром, Мозила, Опера...

Има може би нещо в настройките, което забранява YouTube или и аз незнам вече...

Незнам дали има общо, но си инсталирах Nova Play и си работи.

Незнам къде е проблема?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Както е казал колегата Филиповстаричък е телевизора. Може да се помъчите да сложите по-стара версия на google chrome за android 6.0. Изтеглете я на лаптопа и я прехвърлете с флашка на телевизора.

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/chrome/chrome-106-0-5249-126-release/google-chrome-fast-secure-106-0-5249-126-15-android-apk-download/

Може и да не му достига RAM памет за да зареди големи приложения и тежък браузър. Само гадая...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вариант е да се инсталира допълнителен app/приложение. което да работи коректно на ТВ.

Опитай SmartTube.  С него рекламите са минало.

Използвам го на Android TV Box, Android 7.1.  Защото, YouTube приложението ми пуска "зелени черги", като "тръгнат" рекламите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

Предполагам, че YouTube са спряли поддръжката на устройството Ви. Най-вероятно до две-три години това чака и мен като собственик на телевизор модел от 2018г. Ето какво пишат от YouTube:

Цитат

Периодично актуализираме стандартите си за сигурност, за да гарантираме, че информацията на потребителите е защитена. Това означава, че изключваме услугите си на устройства, които вече не отговарят на тези стандарти. Ако телевизорът ви има уеб браузър, може да имате опцията да продължите да използвате YouTube чрез уебсайта youtube.com.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Телевизора е с андроид, може да му се инсталират и приложения от външни устройства/източници. Аз бих пробвал някое от тези: 2022 | Top 10 YouTube App Alternatives for iPhone And Android (wondershare.com)

Има и сайтове като Download APK Fast, Free and Safe on Android (apkpure.com), които могат да се отворят през браузъра и от там да се теглят приложения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не мога с флашка да кача файловете!

Разпознава флашката, но не и съдържанието.

Отказвам се, като опция остава YouTube да пускам:

- през някакъв браузър, не този от ТВ;

- чрез телефон, както каза adersa!

Благодаря на всички за отделеното време!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Валентина Илиева 1 написа:

Отказвам се, като опция остава YouTube да пускам:

- през някакъв браузър, не този от ТВ;

- чрез телефон, както каза adersa!

Благодаря на всички за отделеното време!

Цитат

Стъпка 1: Проверете текущата версия на софтуера

Натиснете (Настройки) и изберете Всички настройки > Актуализиране на софтуер > Информация за текущия софтуер и натиснете OK. Показва се текущата софтуерна информация.

Стъпка 2: Изтеглете най-новия софтуер. За да актуализирате с USB устройство за съхранение, трябва:

Празно USB флаш устройство. USB флаш устройството трябва да е форматирано във FAT формат. Не използвайте USB твърд диск.

 Компютър с достъп до Интернет

 Помощна програма за архивиране, която поддържа файловия формат zip (например WinZip, WinRAR).

1. Поставете USB флаш устройството в USB порт на вашия компютър.

2. Изтеглете този архив > линк към архива

3. Разархивирайте zip файла в която и да е директория, като използвате помощна програма за архивиране

4. Копирайте .upg файла, който сте извлекли от архива във флашката.

5. Изключете вашето USB флаш устройство от компютъра.

Стъпка 3: Актуализирайте софтуера

1. Свържете вашето USB флаш устройство (съдържащо актуализацията на софтуера) към USB конектора на телевизора. Изчакайте 30 секунди или докато USB устройството бъде разпознато от телевизора.

2. Вашият телевизор ще започне автоматично да зарежда софтуера.

3. Когато зареждането на софтуера приключи, натиснете „Старт“, за да активирате надстройката.

Бележки: • Ако USB флаш устройството не бъде открито, изключете го и го свържете отново. • В случай, че софтуерът не започне да се зарежда автоматично, можете също да актуализирате софтуер ръчно:

1. Натиснете (Настройки) на вашето дистанционно управление и изберете Всички настройки > Актуализиране Софтуер > Локални актуализации и натиснете OK.

2. Изберете софтуерния файл и следвайте инструкциите на екрана, за да инсталирате най-новия софтуер на вашия телевизор.

Внимание: • Не изключвайте телевизора и не изваждайте USB флаш устройството по време на актуализацията на софтуера. • Ако възникне прекъсване на захранването по време на актуализацията, не изваждайте вашето USB флаш устройство от вашия телевизор. Вашият телевизор ще продължи актуализацията веднага щом захранването бъде възстановено. • Ако възникне грешка по време на актуализацията, опитайте отново процедурата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Валентина Илиева 1 написа:

Това с кой файлов мениджър е пробвано? С телевизори и инсталиране на софтуер от външен носител съм имал успех с x-plore.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И съм пробвал преди на моя да кача хром или мозила но ядец и с флашка съм пробвал не вижда съдържанието и си инсталирах Puffin tv браузер много съм доволен .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinTV&hl=bg&gl=US

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...