Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за начинаещ в онлайн бизнеса

Виж решението Разрешен от Емил Костов,

Препоръчан отговор

Реших да си намеря допълнителен доход и направих регистрация в платформата geneon invest rendite select (фирма посредник между клиенти и борси, поне както ми обясниха). Като минимален депозит се изискват 500лв или 250 евро. Не посмях обаче да внеса цялата сума, внесох половината колкото да ми се запази място. Усъмни ме това, че много бързат и не ми оставят време. Искат всичко да стане за не повече от седмица. Другото съмнително е, че на всяка цена искат да ме задържат и изхабиха доста нерви да ме убеждават. Остава да внеса останалата сума и да верифицирам акаунта си. За последното се изисква снимка на лична карта, номер на дебитна карта и банково извлечение. Не смея да предоставя всичко това предвид странното поведение. За сега разполагат само с телефона, Ел. Пощата ми и двете имена. Безопасно ли е да продължа? И ако не дали има начин да си върна парите? Не, че не мога да прежаля 230лв, но... Направих грешка, че избързах с регистрацията, понеже беше мигновена и безплатна. Надявам се на бърз отговор. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение
преди 15 минути, Wakko написа:

Реших да си намеря допълнителен доход и направих регистрация в платформата geneon invest rendite select (фирма посредник между клиенти и борси, поне както ми обясниха). Като минимален депозит се изискват 500лв или 250 евро. Не посмях обаче да внеса цялата сума, внесох половината колкото да ми се запази място. Усъмни ме това, че много бързат и не ми оставят време. Искат всичко да стане за не повече от седмица. Другото съмнително е, че на всяка цена искат да ме задържат и изхабиха доста нерви да ме убеждават. Остава да внеса останалата сума и да верифицирам акаунта си. За последното се изисква снимка на лична карта, номер на дебитна карта и банково извлечение. Не смея да предоставя всичко това предвид странното поведение. За сега разполагат само с телефона, Ел. Пощата ми и двете имена. Безопасно ли е да продължа? И ако не дали има начин да си върна парите? Не, че не мога да прежаля 230лв, но... Направих грешка, че избързах с регистрацията, понеже беше мигновена и безплатна. Надявам се на бърз отговор. 

Направо ви се чудя как се връзвате на подобни глъмотии и простотии. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Направо ви се чудя как се връзвате на подобни глъмотии и простотии. 

Лесно, хора без работа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Wakko написа:

geneon invest rendite selec

Това е общо название,на инвеститори(и мошеници).Виж хубаво,къде си се регистрирал.После потърси инфо,за тях.И внимавай с фишинга.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! Признах, че направих грешка, но мисля, че все пак бързо се усетих. Просто не съм се занимавал досега с подобна дейност, а и не ми беше предоставено време да проуча. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Wakko написа:

Благодаря! Признах, че направих грешка, но мисля, че все пак бързо се усетих. Просто не съм се занимавал досега с подобна дейност, а и не ми беше предоставено време да проуча. 

Ако се беше усетил рано - нямаше да си изпратил пари!

Време - може би някой ти стоеше на главата и те ръчкаше да дадеш парите? Глупости!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Блокиране на номер?

Някаква тиха мелодия нямаш ли?

Вдигаш им и ги оставяш да си слушат някой 18+ канал на ТВ-то ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Wakko написа:

Не се занимавай въобще с подобни дейности. Или ще учиш и ще знаеш как да изкарваш пари и ще боравиш с пари или ще се занимаваш с нещо друго. При никакви положения не давай на трети лица да ти управляват финансите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво, не е на хубаво. Народна мъдрост.
Важното е да си вземеш поука и да си по-внимателен. Както се казва, човек се учи от грешките си. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Много хубаво, не е на хубаво. Народна мъдрост.
Важното е да си вземеш поука и да си по-внимателен. Както се казва, човек се учи от грешките си. :)

А ако няма време и средства, се учи от грешките на другите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

А ако няма време и средства, се учи от грешките на другите.

Да.
То в повечето случаи точно заради липса на тия два ресурса стават грешките.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://www.rabota-zarabotok.ru/2022/03/geneoninvest.co-otzyvy-razvod-moshenniki.html?ysclid=l9q4ecmuzv897012841 - Интересно четиво за въпросната компания. На руски е, надявам се да не е проблем.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...