Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сегашните партии и коалиции какви проблеми оправиха и до каква промяна доведоха?

PigMan9GolqmotoPrase

Препоръчан отговор

Казаха, че ще вкарат Бойко Борисов в затвора.

Казаха, че ще има достойно заплащане.

Казаха, че оправят проблема с инфлацията.

И питам се аз... защо Бойко не е в затвора? Кога ще ни бъдат върнати парите, които бяха изпрани чрез частни фирми за саниране и строене на калпави магистрати, че да може да се перат още пари чрез правене на ремонти, ремонти на ремонтите, ремонти на ремонтите на ремонтите и така...?

Защо няма достойно заплащане? Нали обещаха? 710лв. достойно ли е, според вас? Ако да, обяснете как и защо това е достойно заплащане.

Защо всичко е толкова скъпо, а заплатите - малки? Нали обещаха, че ще оправят проблема с инфлацията?

Тези, които гласуваха за партиите на Отворено Общество и Америка за България, не се ли чувстват изиграни като хората от 1989г., които бяха убедени, че ако гласуват за "новите" ще настане утопия и Рай на земята?

Капитализъм? Ммммм... Чудесно!

Неолиберализъм! Ухааа! Суууупер!

Отворени пазари/пазарна икономика? Юпииии!!! Това ще ни направи милиардери!

Това горното се отнасяше за тогавашното време, преди налагането на измамата "Ран-Ът", която денационализира и деиндустриализира, както и депопулира България, а най-лошото тепърва предстои.

Ето това тук се отнася за 2020-2022:

"Промяна? Уха! Нямаме идея за каква промяна става въпрос, но звучи добре - аз ще гласувам за тези, които обещават промяна."

Какво точно значи промяна, а? Ако някой ви обещае да промени дадена ситуация от лоша към добра, но не ви даде ясно и точно обяснение как точно ще се извърши промяната и какво точно ще се промени, това означава, че ви лъжат и нямат план - но просто ви дават хубави обещания, които искате да чуете, за да гласувате и да ги овластите, за да ви обират, да обеднявате, докато те са на върха.

Казаха, че ще доведат промяна...

Хода на инфлацията не се промени.

Хода на депопулацията, демографската криза не се промени.

Хода на деиндустриализацията не се промени.

Хода на денационализацията не се промени.

Хода на растящата плутокрация и монополизация не се промени.

Стагнацията при вдигането на заплатите остана.

Всичко, което казаха, че ще оправят и променят, нито го оправиха, нито го промениха.

Уважаеми про-Западни, либерални и демократични хора, обичащи капитализма и искащи НАТО, ЕС, и еврото, какво е усещането да ви лъжат и изиграват всяка година като дойде време за гласуване?

Продължавайте да си плачете за промяна, докато децата ви бачкат като болногледачи, чистачи, прислужници, и като берачи, прекарващи времето си наведени из полетата на други държави, докато живеят по квартирите на Западната "утопия"...

Промяна няма да има, тъй като не се гласува за правилните политици и партии, а за партии, които са популистки, капиталистически, неолиберални, американски, и глобалистки - тяхната цел е рушене на всичко, както можете да видите със собствените си очи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма никаква значение какъв цвят са партиите или дали  се правят на леви или десни, всичките са един дол дренки, дават големи предизборни обещания, а после когато  се  доберат до властта ги забравят и гледат само далаверата или лапането.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, ined написа:

Няма никаква значение какъв цвят са партиите или дали  се правят на леви или десни, всичките са един дол дренки, дават големи предизборни обещания, а после когато  се  доберат до властта ги забравят и гледат само далаверата или лапането.

Ако дадена партия е протекционистка/изолационистка, а не либерална, демократична, глобалистка, тогава ще може да оправи държавата. Държави се оправят с национални пратиш, които гледат националния интерес, не интересна на глобалните банкстери, Англо-Сакси, глобалисти, "филантропи", или там каквито са...

Примерно, ако АТАКА и Волен Сидеров не бяха рекетирани, репресирани и подкопавани през годините, България щеше да се оправи поне малко. Все пак, Сидеров беше борец срещу Иван Костов и всички сред него, през всичките тези години.

С времето съм научил, че Сидеров е наясно със съществуването на американското влияние в България ш знае как да се бори с това. Жалко че не му се даде шанс.

Иначе, има значение дали са леви или десни партиите, нали са либерални или консервативни. Едните са идеологически подривни, другите - не.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

На калпавия водолаз, водораслите му преччат!

Ако водораслите имат съзнание и нарочно се увиват около теб, че да не можеш да плуваш напред и нагоре, да, тогава те са виновни.

Ако политическата система е устроена така, че умишлено да пречи на икономиката и да обеднява народа, тогава тя е виновна за състоянието на държавата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

До никаква. Целта е да се доокрадат едни милиарди, които ЕС ще ни даде като приемем еврото, затворим АЕЦ и ТЕЦ и каквото там още може да се доунищожи и тая паплач просто ще се махне от България. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Емил Костов написа:

До никаква. Целта е да се доокрадат едни милиарди, които ЕС ще ни даде като приемем еврото, затворим АЕЦ и ТЕЦ и каквото там още може да се доунищожи и тая паплач просто ще се махне от България. 

Доколкото помня, преди по-малко от 3 години, ЕС даде 21 милиарда за да се спре АЕЦ или ТЕЦ някакъв. Бойко Борисов и ГЕРБ бяха пряко замесени в тази сделка.

Тоест, казаха: "Плащаме ви, за да подкопаете енергийния сектор на България и да стане държавата още по зависима от външни интереси и доставчици. Ако народа недоволства, замажете му очите и кажете, че ЕС е дал цели 21млрд на България и сега всички проблеми ще изчезнат!"

Това кога беше, помни ли някой? Защото това е ясен показател, че ЕС цели по-нататъшното рушене на България, като руши енергийния сектор, което ще доведе до още по-голяма деиндустриализация и загуба на производство, както и упадък като цяло.

Ако някой има ясен спомен, нека ми каже повече детай, за да намеря статията по темата, че ми трябва за един анализ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, FatMan9 написа:

Доколкото помня, преди по-малко от 3 години, ЕС даде 21 милиарда за да се спре АЕЦ или ТЕЦ някакъв. Бойко Борисов и ГЕРБ бяха пряко замесени в тази сделка.

Тоест, казаха: "Плащаме ви, за да подкопаете енергийния сектор на България и да стане държавата още по зависима от външни интереси и доставчици. Ако народа недоволства, замажете му очите и кажете, че ЕС е дал цели 21млрд на България и сега всички проблеми ще изчезнат!"

Това кога беше, помни ли някой? Защото това е ясен показател, че ЕС цели по-нататъшното рушене на България, като руши енергийния сектор, което ще доведе до още по-голяма деиндустриализация и загуба на производство, както и упадък като цяло.

Ако някой има ясен спомен, нека ми каже повече детай, за да намеря статията по темата, че ми трябва за един анализ.

Още ще дадат, спокойно! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Оправиха демокрацията и доведоха до това, че не може сулю и пюлю да се гаврят с народа. 

В случая разбра Европа какви са българите!!! Говорим за истинските българи, а не тези които са срещали из Европа или са протежета на други континенти.

Колкото и странно да звучи лично на теб, то ГЕРБ за момента спазва определени принципи на комунизма ... :) 

п.п. Ние сме по-силни от хаоса!!! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Bubbles написа:

Дефинирай ми тази думичка моля.

ОК, власт на демона!!! ;) 

:) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, FatMan9 написа:

Казаха, че ще вкарат......

.....както можете да видите със собствените си очи.

Да попитам само това Ваши въпроси ли са или сте копирали разсъждения на някой тийн от изографисани в лексикона му през 70те? .... 10на % питат подобни въпроси, другите просто знаят отговора!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Да попитам само това Ваши въпроси ли са или сте копирали разсъждения на някой тийн от изографисани в лексикона му през 70те? .... 10на % питат подобни въпроси, другите просто знаят отговора!

Не разбрах какво се опита да ми кажеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, FatMan9 написа:

Не разбрах какво се опита да ми кажеш.

Точно за това говоря!

...

Имам един въпрос: На колко оценявате вашият труд положен за един месец?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Bubbles написа:

Дефинирай ми тази думичка моля.

Това е buzzword. Думата няма ясно значение, но социалното инженерство е направило така, че думата да предизвиква фантазии и мисли за утопия, свобода и велики неща. Използва се в пропаганда, която агитира алтернативно надарените да гласуват за глобалистите, които са представени за "филантропи".

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Точно за това говоря!

Все още не те разбирам. Я, опитай отново да ми обясниш, това, което искаше да ми обясниш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FatMan9 написа:

Все още не те разбирам. Я, опитай отново да ми обясниш, това, което искаше да ми обясниш.

Отговорете на вторият въпрос и ако искате точно какво работите също за да направим един паралел!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Казаха, че ще вкарат Бойко Борисов в затвора.

Казаха, че ще има достойно заплащане.

Казаха, че оправят проблема с инфлацията.

И питам се аз... защо Бойко не е в затвора? Кога ще ни бъдат върнати парите, които бяха изпрани чрез частни фирми за саниране и строене на калпави магистрати, че да може да се перат още пари чрез правене на ремонти, ремонти на ремонтите, ремонти на ремонтите на ремонтите и така...?

Защо няма достойно заплащане? Нали обещаха? 710лв. достойно ли е, според вас? Ако да, обяснете как и защо това е достойно заплащане.

Защо всичко е толкова скъпо, а заплатите - малки? Нали обещаха, че ще оправят проблема с инфлацията?

Тези, които гласуваха за партиите на Отворено Общество и Америка за България, не се ли чувстват изиграни като хората от 1989г., които бяха убедени, че ако гласуват за "новите" ще настане утопия и Рай на земята?

Капитализъм? Ммммм... Чудесно!

Неолиберализъм! Ухааа! Суууупер!

Отворени пазари/пазарна икономика? Юпииии!!! Това ще ни направи милиардери!

Това горното се отнасяше за тогавашното време, преди налагането на измамата "Ран-Ът", която денационализира и деиндустриализира, както и депопулира България, а най-лошото тепърва предстои.

Ето това тук се отнася за 2020-2022:

"Промяна? Уха! Нямаме идея за каква промяна става въпрос, но звучи добре - аз ще гласувам за тези, които обещават промяна."

Какво точно значи промяна, а? Ако някой ви обещае да промени дадена ситуация от лоша към добра, но не ви даде ясно и точно обяснение как точно ще се извърши промяната и какво точно ще се промени, това означава, че ви лъжат и нямат план - но просто ви дават хубави обещания, които искате да чуете, за да гласувате и да ги овластите, за да ви обират, да обеднявате, докато те са на върха.

Казаха, че ще доведат промяна...

Хода на инфлацията не се промени.

Хода на депопулацията, демографската криза не се промени.

Хода на деиндустриализацията не се промени.

Хода на денационализацията не се промени.

Хода на растящата плутокрация и монополизация не се промени.

Стагнацията при вдигането на заплатите остана.

Всичко, което казаха, че ще оправят и променят, нито го оправиха, нито го промениха.

Уважаеми про-Западни, либерални и демократични хора, обичащи капитализма и искащи НАТО, ЕС, и еврото, какво е усещането да ви лъжат и изиграват всяка година като дойде време за гласуване?

Продължавайте да си плачете за промяна, докато децата ви бачкат като болногледачи, чистачи, прислужници, и като берачи, прекарващи времето си наведени из полетата на други държави, докато живеят по квартирите на Западната "утопия"...

Промяна няма да има, тъй като не се гласува за правилните политици и партии, а за партии, които са популистки, капиталистически, неолиберални, американски, и глобалистки - тяхната цел е рушене на всичко, както можете да видите със собствените си очи.

Е, как мислиш, има ли от какво да се притесняваш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е buzzword. Думата няма ясно значение, но социалното инженерство е направило така, че думата да предизвиква фантазии и мисли за утопия, свобода и велики неща. Използва се в пропаганда, която агитира алтернативно надарените да гласуват за глобалистите, които са представени за "филантропи".

И е така и не точно. Аз затова го помолих гусин психа... ...ъъъ психолог-философа да дефинира думичката а той отговори в типичния си философски стил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, FatMan9 написа:

Промяна няма да има, тъй като не се гласува за правилните политици и партии....

до миналата седмица разправяше, че нямало смисъл да се гласува - от тая нещо се ПРОМЕНИ ли, че почна да обръщаш агитацията :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 часа, FatMan9 написа:

...

Иначе, има значение дали са леви или десни партиите, нали са либерални или консервативни. Едните са идеологически подривни, другите - не.

...

Веднъж вече ти споменах, че силата ти е в компютърните системи и технологии, но ти вероятно си си помислил, че се еб@вам. Е, да, еб@вам се. Но съм и прав. Доколкото я има, наистина е там.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 часа, Bubbles написа:

И е така и не точно. Аз затова го помолих гусин психа... ...ъъъ психолог-философа да дефинира думичката а той отговори в типичния си философски стил.

"Власт на демона" = "Власт на капиталистическата покварата, която ни граби и убива"

Това се отнася до днешния световен политически строй.

преди 16 часа, insec написа:

до миналата седмица разправяше, че нямало смисъл да се гласува - от тая нещо се ПРОМЕНИ ли, че почна да обръщаш агитацията :biggrin:

Ако една значителна маса хора гласуват правилно, това би променило нещата.

В момента, само едно малко малцинство гласува правилно, докато останалите или не гласуват, или гласуват за грешните партии.

Нямя смисъл да гласуваш, ако за тези, които гласуваш, не гласува мнозинството.

Какъв е смисъла да гласувам за дадена партия, ако е очевидно, че моят един глас не би издигнал тази партия на първите места, тъй като останалите няма да гласуват за същата партия.

на 31.10.2022 г. в 19:09, Rammkopf написа:

Е, как мислиш, има ли от какво да се притесняваш?

За какво да се притеснявам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...