Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Носите ли мъжки скини дънки?

Носите ли мъжки скини дънки? 13 гласували потребители

1. 1. Носите ли мъжки скини дънки?

• Да
      7%
    • Не
      69%
    • Понякога
      23%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 час, vlado1985 написа:

Незнам какви са тези скини дънки но си спомням. Още когато живеех при бившата ми жена една вечер се пребирам от работа, и ми вика имаме празник, майкаи и бащай, ни чакат в кухята, щеркаи и мъжът и както и синът на жената. И аз викам хубаво само да си изпуша цигарата и отиваме и тя ми вади от една чанта дънки и ми вика. Мило виж днес какви дънки ти харесах и ги взех гледам аз а дънки ама от тея с тънките крачоли, гледам ги аз умно и викам, абе жена това чудо на мен няма да ми стане. И тя ааааа ще ти станат ще ти станат и аз и викам пребери ги или ги скрий някъде да не ги гледам щото ме дразнят. И като ми се развика даже и ми загря за бързо врата вика искам да влезнеш в дънките да видя как ти стоят. И аз айде добре ще ти огудя на акъла. Боже боже е аз едвам си намуших до половина единия крак само и се изпотих от зор и викам, аааааа жена отказвам, се и тя давай мили давай вкарай и другото краче. Едвам си наврях и другия крак в крачола и дойде още по големия зор немога да ги вдигна и викам жена помагай щото немога да се справя сам. Хвана ме коч петрата и като взе да дърпа онея дънки ааааа мама и стара взе че ги вдигна ама дойде пак зор немога да ги закопчея шкембето ми пречи и в кръста ми едни тясни. Та едвам ги закопчахме боже боже е аз прав с тея дънки на място немога да стоя. И жената ми вика мили виж колко хубаво ти стоят само и си много секси мале мале изпотих се от зор. И айде отиваме в кухнята при другите е аз едвам седнах с тези дънки те ми стискат неудобни стоях няма и 5 минути и викам чакайте ме следмалко идвам. Отидох в стаята едвам ги свалих и си сложих други дънки и викам на жената жена повече такива боклуци да не съм видял да ми взимаш.

Що бре? Може да се върне модата и на орязания потник.

5f0b6d3f353df8299a74ed17ffd504ef.gif

Ей на Джони Деп как му стои фланелката наполовина.

36870980f5f3d2133c0c4f57d0a8b23e.jpg

Слагаш едни цайси като Джон Ленън.

Червени и с тесните дънки. Ще пасне.

10d041e752319b5de7010b26a1ed5768.jpg

• Отговори 55
  • Прегледи 5,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Като си купиш долни гащи пусни тема и за тях и как ти стоят. Може и снимка да постнеш. Не е забранено. Не забравяй и за анкета.

• Ти поне си във Франция. Какво те притеснява да тръгнеш гол? Сигурен съм, че повече теб ще заглеждат момите, отколкото  sky1

• Петър Ангелов
    Петър Ангелов

Пробвах веднъж. След като, след 2-рия час, чатала почна да ме боли и да посинявава ги върнах директно и си зех възможно най-широките (да му е широко около врата) и това беше. Но при всички положения (

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Що бре? Може да се върне модата и на орязания потник.

Слагаш едни цайси като Джон Ленън.

Червени и с тесните дънки. Ще пасне.

10d041e752319b5de7010b26a1ed5768.jpg

Викаш поне да сме по конкурентни с дамите и да станем и ние мъжки примадони:lol6:

преди 11 минути, vlado1985 написа:

Викаш поне да сме по конкурентни с дамите и да станем и ние мъжки примадони:lol6:

Аз после не мога да ги сваля тия дънки. Ще стане като в приказката Дядо вади Ряпа.

А и ако ми се доходи на тоалетната. Лошо ще се напи.кам.

952051_595_.jpg

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз после не мога да ги сваля тия дънки. Ще стане като в приказката Дядо вади Ряпа.

А и ако ми се доходи на тоалетната. Лошо ще се напи.кам.

952051_595_.jpg

Мани и със сабуването какъв зор видях направо се хванах в чудо:no-no:

преди 2 часа, sky1 написа:

Купих си от мола няколко чифта мъжки скини дънки. Преди това никога не бях носил такива дънки. Установих, че ми седят много добре и са ми удобни. 

Реших да постна темата понеже виждам, че много хора носещи скини дънки сред младите. 

Честито.

Съдовите хирурзи (и други техни колеги) харесват това.

Иначе... виждам много хора, хвърлящи боклука си от балкона (терасата, лоджията)... без възрастови ограничения... Ама ме мързи да пусна тема. Пък и си викам... може пък Fatman9 да я пусне, когато интересът му към местните данъци и такси докосне такса смет... ако вече не я е прегазил.

преди 1 час, S197 написа:

Все е зле. 

Я такова нема да търпим. Като слушаш женски акъл, далече няма да стигнеш.  Ората са казали едно време, че жената си сака да я чегариш от време на време.

Жената требе да се лаже, оти ако я не лажеш, че оди друг да я лаже...

преди 3 часа, sky1 написа:

Купих си от мола няколко чифта мъжки скини дънки. Преди това никога не бях носил такива дънки. Установих, че ми седят много добре и са ми удобни. 

Реших да постна темата понеже виждам, че много хора носещи скини дънки сред младите. 

Много са си добри,даже.Махни ги тези пенсии,какво ти говорят.Освен "Панака",друго не признават.

преди 15 минути, Orgasmatron написа:

Много са си добри,даже.Махни ги тези пенсии,какво ти говорят.Освен "Панака",друго не признават.

И маратонки Ромика. Йо-хо-хо, и бутилка Златна котва!

току-що, lebel написа:

И маратонки Ромика. Йо-хо-хо, и бутилка Златна котва!

Дойдохме си на пиенето :)

гейска история са 

тва са  западни течения особено за децата искат да ги правят момичета

мъжете трябва да носят широки дрехи

подариха ми 2 чифта за рождения ден преди време

едините ги бракувах  като работни изцапах  ги с  боя

сега нося  другия чифт постоянно за да го  бракувам  и тия глупости в коша .

теснотия 5 мин да ги съблека 

преди 9 часа, sky1 написа:

Какво са "скини дънки"? Проверих в интернет, но не открих дънки, които се наричат скини.

Иначе, не, не нося дънки. Дънките са тесни, не са еластични, и ми стягат там, където не искам да ми стягат. Предпочитам да нося анцунг.

• Автор
преди 3 часа, FatMan9 написа:

Какво са "скини дънки"? Проверих в интернет, но не открих дънки, които се наричат скини.

Иначе, не, не нося дънки. Дънките са тесни, не са еластични, и ми стягат там, където не искам да ми стягат. Предпочитам да нося анцунг.

Това са дънки, който са с тесни.

Ето това е пример за такъв вид дънки:

Стеснени мъжки дънки -S25504Z8-H45 - S25504Z8-H45 - LC Waikiki

преди 11 часа, Orgasmatron написа:

Да, обаче на пръв поглед изглеждат малко гейски.Може да те объркат някъде.

преди 34 минути, нушо написа:

Да, обаче на пръв поглед изглеждат малко гейски.Може да те объркат някъде.

Кройките са съвсем различни,от на дамските.

Същото като потребителите на Windows7-живеят с 30 години,назад.

преди 5 часа, Orgasmatron написа:

Същото като потребителите на Windows7-живеят с 30 години,назад.

но за сметка на това живеят правилно 

преди 39 минути, Banesc написа:

но за сметка на това живеят правилно 

Ти си третият,който ми го казва?Какво означава,живеят правилно?Другите двама,не можаха да ми дадат,смислен отговор.

-Че си мъж,защото носиш широки дънки?

-Че си мъж,защото няма да дадеш сто кинта,за дънки?

-Или че нямаш 500 лева,да си купиш нормален компютър?

В предният коментар пишеш,че не ги сваляш...

преди 1 минута, Orgasmatron написа:

Ти си третият,който ми го казва?Какво означава,живеят правилно?Другите двама,не можаха да ми дадат,смислен отговор.

-Че си мъж,защото носиш широки дънки?

-Че си мъж,защото няма да дадеш сто кинта,за дънки?

-Или че нямаш 500 лева,да си купиш нормален компютър?

В предният коментар пишеш,че не ги сваляш...

не давам частни уроци по правилно живеене

не давам  вече и непоискани  съвети

няма да дам за дънки 100 лв няма да дам и   50 защото не струват повече от 30

затова имам 500 лв  да си купя нормален компютър , но вече имам.

пиша че не ги свалям за да ги износя

не съм прахосник 

щом са купени ще се носят 

утре съм тях на полето

преди 21 минути, Banesc написа:

не съм прахосник 

утре съм тях на полето

Ясно.

3:0.

преди 1 час, Banesc написа:

не съм прахосник 

утре съм тях на полето

Изгледай това видео и пак ще си говорим.

Мизерия, мръсен въздух, джинси обработени с химикали, киселини. Работа на акорд.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Изгледай това видео и пак ще си говорим.

тия са модерни дънки за германия

в българия са естествени необработени

преди 12 г пътувах с едни момчета дето това работеха за 400 лв на месец 

износхваха дънки  като ги търкат в някакво цехче на  ръка и  им правеха дупки  за да са модерни  и скъсани 

преди 4 минути, Banesc написа:

тия са модерни дънки за германия

в българия са естествени необработени

преди 12 г пътувах с едни момчета дето това работеха за 400 лв на месец 

износхваха дънки  като ги търкат в някакво цехче на  ръка и  им правеха дупки  за да са модерни  и скъсани 

Повечето дрехи се произвеждат в Китай. Защото ако се произвеждат в Европа ще струват 10 пъти повече от тия на китайските. Ако и са маркови сигурно 800 евро. Най-малко. Както е случаят и с Ейпъл. Заради патент, заплати....

https://www.kaldata.com/телефони/сравниха-себестойността-на-iphone-13-pro-с-тази-н-369835.html?amp=1

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Повечето дрехи се произвеждат в Китай. Защото ако се произвеждат в Европа ще струват 10 пъти повече от тия на китайските. Ако и са маркови сигурно 800 евро. Най-малко. Както е случаят и с Ейпъл.

https://www.kaldata.com/телефони/сравниха-себестойността-на-iphone-13-pro-с-тази-н-369835.html?amp=1

още от малък имам хоби да знам кое колко струва

не спори с мен

най- евтините дрехи са от турция  и индия със съдържание на памук 

а синтетиката- пластмасовите найлоновите дрехи от китай и там  хора не участват в производството а машини .

преди 7 минути, Banesc написа:

още от малък имам хоби да знам кое колко струва

не спори с мен

най- евтините дрехи са от турция  и индия със съдържание на памук 

а синтетиката- пластмасовите найлоновите дрехи от китай и там  хора не участват в производството а машини .

https://m.inews.bg/Зелен-свят/Да-бъдеш-жертва-на-модата-буквално_l.a_c.460_i.239929.html

141 дрехи на 20 водещи марки съдържат опасни химикали, твърдят от Greenpeace

От Ралица Стоянова

Да бъдеш жертва на модата - буквално

Модни марки продават облекла, замърсени с опасни химикали, сочи доклад на Greenpeace International.

Разследването "Токсични нишки”, обхваща тестове на 141 дрехи. Докладът разкрива връзката между текстилни производствени съоръжения, използващи опасни химични вещества и наличието на химически съставки в крайните продукти. Опасните химикали се разграждат до вещества, нарушаващи хормоналния баланс на човека и могат да причинят рак, когато са освободени в околната среда. 

Greenpeace изследва дрехи от 20 водещи модни марки. Една от основните констатации е, че във всички изследвани марки има поне няколко артикула, съдържащи етоксилирани нонилфеноли, които водят до хормонални смущения.

Най-високите концентрации - над 1000 PPM – са открити в дрехи от Zara, Metersbonwe, Levi’s, C & A, Mango, Calvin Klein, Jack & Jones и Marks & Spencer (M&S).

Единствено в дрехи на компанията Zara са открити и субстанции, които могат и да доведат до хормонален дисбаланс и да причинят рак.

Други идентифицирани химикали са токсични фталати в четири от продуктите, както и следи от причиняващи рак амини от употребата на определени азобагрила в два продукта от Zara. Присъствието на много други видове потенциално опасни индустриални химикали са открити в много от изследваните дрехи.

"Някои от тестваните продукти на Zara съдържат вещества, които се разграждат до канцерогенни химикали, което е неприемливо както за потребителите, така и за хората, живеещи в близост до фабриките, където са направени тези дрехи", каза Мартин Хойсик, координатор на кампанията "Детокс”на Greenpeace International.

"Като един от най-големите търговци на облекло в света, Zara трябва да поеме водеща роля и да предприеме спешно амбициозни и прозрачни действия, за да детоксикира дрехите си и снабдителните вериги", добави той.

"Големите модни марки ни превръщат в модни жертви, като ни продават дрехи, които съдържат опасни химикали. Те допринасят за токсичното замърсяване на водата по целия свят – при направата на дрехите и при прането им в различни страни от света”, казва Йифанг Ли, активист на Greenpeace в Китай.

Проверените продукти са произведени основно в югоизточна Азия и включват дънки, панталони, тениски, рокли и бельо, предназначени за мъже, жени и деца от изкуствени и естествени влакна.

Грийнпийс изисква модната индустрия да се ангажира с елиминиране на всички опасни химикали до 2020 г. - като марки като H&M и M&S вече са го направили. Изисква се и пълна прозрачност върху производствените процеси в азиатските държави.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.