Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Насока относно подбор на нови сонди за мултиметър

Featured Replies

Понеже оригиналните сонди в комплекта са некачествени, скъсаха се бързо, та се наложи да ги запоявам, решех просто да ги заменя с нови. Моделът е DT-838, за него ако може да ми препоръчате нещо подходящо и качествено. 
Също искам да попитам, замяната на сондите дали ще се отрази силно на точността на измерванията? 

П.С. Не знам при какъв процент от този тип бюджетни китайчета е така, но аз попаднах на такав, дето като го отворих се хванах за главата. Платката омазана, непочистена, запоявано е така, все едно някой се е учил на нея в час по трудово. Поради изброените причини уредът сработваше в 1 от 20 опита. След презапояване го вкарах в строя и работи добре, но качеството на изработка и материалите са под всякаква критика. Ако бе направен читаво, за парите си би бил приличен хоби уред, но това което аз получих, дори ниската му цена не го оправдава. 

преди 14 минути, Soviet Soldier написа:

Също искам да попитам, замяната на сондите дали ще се отрази силно на точността на измерванията?

конкретно с този уред?!!!
ами не

https://www.emag.bg/cifrov-multimetyr-ulticet-amio-dt-838-za-izmervane-na-postojanno-dc-i-promenlivo-ac-9999999991/pd/DD3051BBM/

всички знаят, че последния разряд е за приближение

То "китаеца" е за смяна . Не само сондите. Имал съм същия за скромната сума от 5 лв.

Ако го използваш изключително инцидентно може. Но, при по сериозна "заигравка", ще трябва да го смениш с нов.

В Lidl, наскоро бяха пуснали мултицет с "лесен" обхват.

За сонди или нов уред, провери тук или тук.

• Автор

Става за елементарни неща, да се прозвъни нещо, да се измери волтаж, аз този конкретно го взех, защото ми трябваше за малко термо сондата, та успях да си свърша работата с нея. Тя между другото е сравнително точна, отклонението ѝ е не повече от един градус, което за моите цели бе приемливо. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.