Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бюджетна конфигурация

Препоръчан отговор

току-що, Orgasmatron написа:

А бе,как продаваш?

На всички се смееш,имаш знания на пет годишен,натрапваш си грешното мнение,постоянно.Не си се докосвал,до софтуер.

И с клиентите ли си така?

Всички те видяхме,как сменяш цени в движение,да си напаснеш тезите.

Не е лесно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Orgasmatron написа:

А бе,как продаваш?

...Не си се докосвал,до софтуер.

И с клиентите ли си така?

...

Да, не докосвам клиентите :)

Иначе съм инженер, работя като такъв и с това си изкарвам хляба. Реализирал съм се добре в сферата и работя професионално със SolidWorks и Creo.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Да, не докосвам клиентите :)

Иначе съм инженер, работя като такъв и с това си изкарвам хляба. Реализирал съм се добре в сферата и работя професионално със SolidWorks и Creo.

Е,тогава или си скъсай кетапа,или престани с простотиите.

Защото ако разбираш толкова(колкото твърдиш),значи заблуждаваш умишлено.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Orgasmatron написа:

Е,тогава или си скъсай кетапа,или престани с простотиите.

Защото ако разбираш толкова(колкото твърдиш),значи заблуждаваш умишлено.

Я сега кажи какво съм твърдял и какво съм заблудил автора и стига с общите приказки. 
ПП. Не аз си смених никнейма във форума, заради глупостите които съм писал, нали? ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

Я сега кажи какво съм твърдял и какво съм заблудил автора и стига с общите приказки. 
ПП. Не аз си смених никнейма във форума, заради глупостите които съм писал, нали? ;) 

Това че си сменям ник-а,не означава че се крия.Всъщност,утре е време-за нов.

Нали знаеш,че писаното остава?Не е като да си правя,нов акаунт.Или дублиращ,да си говоря сам.

А това, че не можеш,да избягаш от себе си?Знаеш ли?Рано или късно,те разкриват.

Не ми се оправдавай,видял съм ти селските приоми(и не само аз).

И цялото това,за колко? 200-300 лева?

Ако си инженер,няма изобщо,да ти пука за тях.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Orgasmatron написа:

Това че си сменям ник-а,не означава че се крия.Всъщност,утре е време-за нов.

Нали знаеш,че писаното остава?Не е като да си правя,нов акаунт.Или дублиращ,да си говоря сам.

А това, че не можеш,да избягаш от себе си?Знаеш ли?Рано или късно,те разкриват.

Не ми се оправдавай,видял съм ти селските приоми(и не само аз).

И цялото това,за колко? 200-300 лева?

Ако си инженер,няма изобщо,да ти пука за тях.

Аз съм инженер и ми пука за всяко левче изкарано с труд и пот от мен. Някой ден като пак дойда до БГ на разхода , ще те посетя да ме почерпиш някъде за 200-300 лева(е или аз ще те почерпя - няма значение важното е черпня да има :)  )

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, belefor написа:

Аз съм инженер и ми пука за всяко левче изкарано с труд и пот от мен. Някой ден като пак дойда до БГ на разхода , ще те посетя да ме почерпиш някъде за 200-300 лева(е или аз ще те почерпя - няма значение важното е черпня да има :)  )

Не съм инженер-никога,не съм го имал,за цел.Съвсем друго ми е попрището.

Аз също,си ценя всеки изкаран лев.Но,не лъжа и мажа,за да си докарам страничен доход...Понимаешь?

Всеки който си има на представа от ставката,не му трябват двеста кинта.И то изкарани,от хора дошли,да им обясниш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Orgasmatron написа:

Не съм инженер-никога,не съм го имал,за цел.Съвсем друго ми е попрището.

Аз също,си ценя всеки изкаран лев.Но,не лъжа и мажа,за да си докарам страничен доход...Понимаешь?

Всеки който си има на представа от ставката,не му трябват двеста кинта.И то изкарани,от хора дошли,да им обясниш.

За последен път отговарям на язвителните ти коментари, които нямам представа от какво са породени, дали завист, дали комплекси, ти си знаеш.
За какви 200-300 кинта говориш не става ясно (поне на мен) и няма да ги коментирам.
Създал съм онлайн магазина преди 3 години, защото мога и защото това ми е хоби, като такова ми носи удоволствие, носи ми удоволствие и когато получа обратна връзка от доволните клиенти. Онлайн магазина не храни семейства, но не е и благотворителна организация ако това се опитваш да ми вмениш. Нямаме нито един недоволен клиент. Във форума имам 530 публикации в този раздел (или поне 99%) като от тях имам 470 репутация. Пак ще се повторя, в този раздел, не пускам вицове, които да събират лайкове ...

ПП. И се научи къде се слага запетая, че е голяма мъка да ти се четат словоизлиянията 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gaming_Solutions написа:

За последен път отговарям на язвителните ти коментари, които нямам представа от какво са породени, дали завист, дали комплекси, ти си знаеш.
За какви 200-300 кинта говориш не става ясно (поне на мен) и няма да ги коментирам.
Създал съм онлайн магазина преди 3 години, защото мога и защото това ми е хоби, като такова ми носи удоволствие, носи ми удоволствие и когато получа обратна връзка от доволните клиенти. Онлайн магазина не храни семейства, но не е и благотворителна организация ако това се опитваш да ми вмениш. Нямаме нито един недоволен клиент. Във форума имам 530 публикации в този раздел (или поне 99%) като от тях имам 470 репутация. Пак ще се повторя, в този раздел, не пускам вицове, които да събират лайкове ...

ПП. И се научи къде се слага запетая, че е голяма мъка да ти се четат словоизлиянията 

Да ти завиждам? хахахаахахаха

В предните две теми,въртя-сука само и само да набуташ на клиента нещо,което не желае.

@belefor и той помни.

В по-предните,беше още по ужасно.Че ти бях обещал,да не се обаждам.

Е,да ама не.Подвеждаш хората постоянно.И имам предвид,200 лева на компютър.Цял един продаде,март месец.

И как не му трябвала видеокарта и как,не му трябвал еди кой си процесор...

А тя работата била-че го нямаш наличен.

А смяната на цените,в движение...Това,не е шега .И те закопава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Orgasmatron написа:

Да ти завиждам? хахахаахахаха

Обещах да не ти отговарям, но все пак ще го направя. Сега разгледах темите, в които съм взел участия, явно някъде съм те настъпил сериозно.

В предните две теми,въртя-сука само и само да набуташ на клиента нещо,което не желае.

@belefor и той помни.

@belefor питам те? Него го знам от една тема в която упорито предлагаше конфигурация с несъвместими части и то не една. Чак и лично съобщение ми писа, но няма да нарушавам правилата на форума, личните съобщения са си лични.

В по-предните,беше още по ужасно.Че ти бях обещал,да не се обаждам.

Е,да ама не.Подвеждаш хората постоянно.И имам предвид,200 лева на компютър.Цял един продаде,март месец.

И как не му трябвала видеокарта и как,не му трябвал еди кой си процесор...

А тя работата била-че го нямаш наличен.

Кога и кого съм подвел, чакам конкретен пример, ако не ще те репортна. И какви са тези 200лв на компютър, на кой компютър и какво те интересува каква е моята печалба? Отвори си онлайн магазин и печели повече или ги пускай конфигурациите на загуба, твой избор. 

Иначе аз мога да дам веднага пример как подвеждаш питащ човек във форума да си замени изгорял кабел от модулно захранване с екстендър кабел 😁

А смяната на цените,в движение...Това,не е шега .И те закопава.

Тази тема ли визираш за смяна на цените в движение? Цени и наличности се менят ежедневно и при над 3000 продукта няма как да поддържам всичко актуално, още повече, че не поддържаме склад. Цените и наличностите зависят от нашите доставчици, а от нас зависи да ги актуализираме колкото се може по-често. За жалост, това е проблем с който се борим и за който за момента нямаме работещо решение, освен ръчна актуализация, която е времеотнемаща. Редовните ни клиенти се обаждат и ние им предлагаме това, което търсят. 

Конкретно по казуса, в този случай аз бях казал, че 6700 XT не е по-скъпа от 3070. Джос беше дал линк към пазарувай с най-евтината 3070 и линк към 6700 XT в моя онлайн магазин, където нито цените бяха актуални, нито наличностите. Актуализирах ги и бях обвинен, че правя стъкмистики само и само за да изляза прав, а бях дал и линкове към pazaruvaj (там не мога да влияя на цените).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Gaming_Solutions написа:

@belefor питам те? Него го знам от една тема в която упорито предлагаше конфигурация с несъвместими части и то не една. Чак и лично съобщение ми писа, но няма да нарушавам правилата на форума, личните съобщения са си лични.

Всичко е ок - ти беше правилно посочил проблема - аз не бях го дообмислил и си взех поука.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, belefor написа:

Всичко е ок - ти беше правилно посочил проблема - аз не бях го дообмислил и си взех поука.

Имаш моето уважение за което

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Gaming_Solutions написа:

Обещах да не ти отговарям, но все пак ще го направя. Сега разгледах темите, в които съм взел участия, явно някъде съм те настъпил сериозно.

Кога и кого съм подвел, чакам конкретен пример, ако не ще те репортна. И какви са тези 200лв на компютър, на кой компютър и какво те интересува каква е моята печалба? Отвори си онлайн магазин и печели повече или ги пускай конфигурациите на загуба, твой избор. 

Иначе аз мога да дам веднага пример как подвеждаш питащ човек във форума да си замени изгорял кабел от модулно захранване с екстендър кабел 😁

Тази тема ли визираш за смяна на цените в движение? Цени и наличности се менят ежедневно и при над 3000 продукта няма как да поддържам всичко актуално, още повече, че не поддържаме склад. Цените и наличностите зависят от нашите доставчици, а от нас зависи да ги актуализираме колкото се може по-често. За жалост, това е проблем с който се борим и за който за момента нямаме работещо решение, освен ръчна актуализация, която е времеотнемаща. Редовните ни клиенти се обаждат и ние им предлагаме това, което търсят. 

Конкретно по казуса, в този случай аз бях казал, че 6700 XT не е по-скъпа от 3070. Джос беше дал линк към пазарувай с най-евтината 3070 и линк към 6700 XT в моя онлайн магазин, където нито цените бяха актуални, нито наличностите. Актуализирах ги и бях обвинен, че правя стъкмистики само и само за да изляза прав, а бях дал и линкове към pazaruvaj (там не мога да влияя на цените).

Малеееее,много си зле,бе човек.Честно.Това ли търси,два часа.

За кабела-момчето попита,какви пинове му трябват...Ти къде се възнесе.

А първото ми впечатление от теб,беше-че CyberPower не са никаква фирма.Помниш ли?Специалист-инженере.

Репортвай ако искаш и баба си.Въобще не ми пука.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Orgasmatron написа:

Малеееее,много си зле,бе човек.Честно.Това ли търси,два часа.

За кабела-момчето попита,какви пинове му трябват...Ти къде се възнесе.

А първото ми впечатление от теб,беше-че CyberPower не са никаква фирма.Помниш ли?Специалист-инженере.

Репортвай ако искаш и баба си.Въобще не ми пука.

Не е вярно, лъжеш, момчето пита от къде може да си вземе кабел за конкретно модулно захранване, ти му предлагаше всевъзможни преходници и екстендъри хаха

Ето я темата:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Orgazmatron ай стига ве уля се. И какво постигна със този спор. Видяхме те колко разбираш че да говориш за другите. Напомняш ми за други такива, а и за самия мен когато плясках глупости по форума. Не стига че с нищо не помогна на автора(не че автора ни помогна с неговото описания за изискване), ами направи 2-а страница на темата и нищо. Мисля че ти е скучно иди да се разходиш в някой парк.  Какво толкова си го захапал тоя Gaming_Solutions. Той ако не е стока все един ден ще се разбере. Едва ли някой би си метнал труда и репутацията на вятъра. На това са способни големите търговци които вече са наляти с пари и не им пука за мнението на клиента. Не исках да се меся но не издържах да получа един лайк. Моето мнение също със нищо не помогна на автора, ама аз не пиша за да му помогна. Автора още на края на първата страница се събра чукалата и спря да наблюдава темата. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аааааа,тук си в грешка.

Той ме захапа.Но,не си премери хапката.

И точно че автора затвори темата,затова се обаждам.Не може някакви пишман търговци(продаващи във форум??????) да остават незасегнати-с години.

Колкото и да разбирам,е много повече,от енженеро.

Да ти покаже,какви простотии пляска за видеокартите...Или че няма нужда,от такава...Само да си натъкми продажбата.

Или че не еди кой си,не му трябва професионална карта,за професионален софтуер?????????

Последното-фотошоп,не е 3D.

И за големите търговци,не си прав.Станали са големи,защото имат персонално отношение.

Познавам двама-знам какво говоря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано нямам големи наблюдения точно какви конфигурации предлага. Но едва ли няма да отговорят на изискванията на клиента. Това е свободен форум и всеки може да предлага нещо и да изразява мнение. Но винаги ще има някой който да оспорва предложението или мнението на другия. Постави се на негово място, той е търговец и е решил така да направи. Никой не е казал че един търговец няма да се опита да пробута нещо стига да не прекалява разбира се. И точно тук идват хората които почват да оспорват неуместно предложение. Преди години имаше много набутвации от разни фирми и за това съм се регистрирал тук за да навляза в нещата и да знам какви пари и за какво ги давам. Извода е че когато не разбираш плащаш висока цена. А ние сме тук с мотото "Защо като, след като" защо да даваш много, след като може и по-малко. Ти си търговец не може да не искаш да вземеш повече пари или просто да не искаш да избегнеш нещо което не е в твоя полза. Един търговец винаги има полза от нещо или няма полза от нещо.

Не казвам че всички големи търговци са скапани и не съдействат. Но има много такива които ти пробутват и после не можеш да ги откриеш, или просто не ти решават проблема до карай и само та размотават. А нашия човек не е от тези, или поне такова наблюдение имам от както участвам от няколко годи с него по темите за конфигурации.

Фотошоп има 3D от 2008г.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Фотошоп спряха 3D фичъра 2021, но и с него никога не е бил 3D софтуер.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има колеги във форума,които малко или много,ме познават.Мотото ми е-Плати си,да ти е мирна главата.Казвал съм го,много пъти тук(и на други места).И съм влизал в дебати,с разни.

Когато започнеш да пробутваш,значи не ставаш.Получаваш,селският краставичар.

Първо правило на маркетинга-има си хора за всичко.Петима нямат пари-но,шестият избива всички.

Когато бях активен и имах собствен бизнес-не съм върнал никой.Не съм излъгал никой.И до ден днешен,имам инвестиции-от тогава,работещи.

А нашият човек,се кара с всеки наред.И вече колегите,не желаят да се занимават.Затова не си наблюдавал.

И като казваш свободен форум-да,това е идеята.Всеки да си каже мнението.

Само че като апострофираш,става война.

Свободен си,да си направиш експеримент-нов профил,нова тема и кажи нещо на чорчик,на търгаша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...