Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Единственият добър капиталист е...мъртвият капиталист?

Sliderum2

Препоръчан отговор

Темата е провокативна! Предизвика е поредното убийство за...нищо достатъчно че да го оправдае, ако убийство въобще може да бъде оправдано. Некакви хулигани непълнолетни англичанчета, наръгват български студент в Лондон, който почива по-късно в болница. Явно политиката в тая страна е, да се позволяват убийства с цел забавление, или поне удовлетворение на ниски страсти. Можете да ми давате всякакви примери за политически решения и действия, които са повече в полза на масите, отколкото за тяхна сметка и в полза на ограничен брой богаташи. "Решаването" на изкуствено предизвикани кризи, не се брои. Вие сте!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ясно е, че дори в банята не я сваляш от главата. Даже има версия петолъчка върху петолъчката.
Интересно дали имаш такъв агрегат?

spacer.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Coco1 написа:

Комунисте Слидерум за догодина може и да не събереш достатъчно копейки за морето

Защо мислиш че плащам за да съм на море? 

....................

Господа, кефи ме как не можете да отговорите на предизвикателството в темата. 

Май не само на един известен с профил на овца колега, не му достига умственият капацитет, а и на други. А може и просто да не съществуват примери във ваша полза и затова да избирате да тролите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Защо мислиш че плащам за да съм на море? 

....................

Господа, кефи ме как не можете да отговорите на предизвикателството в темата. 

Май не само на един известен с профил на овца колега, не му достига умственият капацитет, а и на други. А може и просто да не съществуват примери във ваша полза и затова да избирате да тролите.

Троле комунистически, да не се окаже че няма да има копейки за тебе. Море вече само в локвите на Мосейково 

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох за този случай вчера, гадно е, но при липсата на възпитание у децата така става, тоя ферман съм го писал много пъти и този път ще пропусна, само ще кажа, че тук вината не е само на политическия строй, той е само една част, но по-сериозната част са родителите. Помисли си какви са родителите на тези хлапета които са извършили тази гадост, пробвай се да си представиш само за мкомент какво е в главите им, какво са си говорили преди, по време и след случилото се.
Ако си в България или друга европейска държава, излез навън, огледай се и по важното заслушай се за какво и по ваното КАК си говорят подрастващите, какви думи използват, какво поведение демострират и т.н.
Всичко започва от две думи - Възпитание и втората за която имахме малък спор с един потребител тук във форума - Морал, това са неща които не можеш никому да наложиш насила, за тях са отговорни на 99.9% родителите и когато тези родители са безахберни като повечето днешни родители които все се оправдават че нвмат време, уморени са, не разбират, не могат, не знаят или просто се вижда че не се интересуват, но в същото време си мислят че могат да компенсират всичко с гушкане и угаждане и мили приказки, получаваш като резултат глупаво хлапе с голямо самочувствие, а хотата са казала - "Силен вятър  и прост човек, нищо не може да ги спре.".

А дотук писалите ще помоля да не обръщат темата на комунизъм срещу капитализъм, знам че на някои е им доста трудно, но опитайте се, благодаря. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Bubbles написа:

Прочетох за този случай вчера, гадно е, но при липсата на възпитание у децата така става, тоя ферман съм го писал много пъти и този път ще пропусна, само ще кажа, че тук вината не е само на политическия строй, той е само една част, но по-сериозната част са родителите. Помисли си какви са родителите на тези хлапета които са извършили тази гадост, пробвай се да си представиш само за мкомент какво е в главите им, какво са си говорили преди, по време и след случилото се.
Ако си в България или друга европейска държава, излез навън, огледай се и по важното заслушай се за какво и по ваното КАК си говорят подрастващите, какви думи използват, какво поведение демострират и т.н.
Всичко започва от две думи - Възпитание и втората за която имахме малък спор с един потребител тук във форума - Морал, това са неща които не можеш никому да наложиш насила, за тях са отговорни на 99.9% родителите и когато тези родители са безахберни като повечето днешни родители които все се оправдават че нвмат време, уморени са, не разбират, не могат, не знаят или просто се вижда че не се интересуват, но в същото време си мислят че могат да компенсират всичко с гушкане и угаждане и мили приказки, получаваш като резултат глупаво хлапе с голямо самочувствие, а хотата са казала - "Силен вятър  и прост човек, нищо не може да ги спре.".

А дотук писалите ще помоля да не обръщат темата на комунизъм срещу капитализъм, знам че на някои е им доста трудно, но опитайте се, благодаря. :)

Аз също нямам намерение да обсъждам строеве, които не са ни се случвали никога в реалността. 

Относно възпитанието и липсата му, едва ли се е случило от само себе си. Някой има полза от липсата и на възпитание, освен от липсата на (качествено и "безплатно"*) образование за масите. Двете гадости, най-често вървят в комплект. Сигурно би ме оборил и с примери за образовани боклуци. Няма да възразя, че и такива има доста.  :)

*Безплатно, в смисъл да не кешираш допълнително от нетната си заплата, конкретните учебни заведения, в които се образоват децата ти, а да са на издръжка от държавния бюджет. Напоследък, образованието на държавна издръжка е символ на лошо качество, докато това на платени, учебни заведения, на добро. Сигурно има и държави  - изключения, в които и масовото образование е отлично.

преди 11 минути, Milkydead написа:

Kaпиталиста не е хуманист туй е ясно , ама ако го утрепеме , нали и ние вече не сме хуманисти...

Затова, просто да го направим ненужен. Не е нужно да го убиваме, а да спрем да го ползваме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Темата е провокативна ...

... и трябва да съм голЕм идиот - за са коментирам по същество!

В казармата имаше израз - "Войникът не трябва да остава без работа, защото ... започва да мисли за глупости!"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Затова, просто да го направим ненужен. Не е нужно да го убиваме, а да спрем да го ползваме.

Kaк ще го изчиниш ти туй нещо бре момко , нали у капитализама одиме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Комунисте Слидерум никой не ви кара чугуните да ползвате каквото и да било, просто заминавате за любимите соц дестинации.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

образовани боклуци.

Ето тук е малката но съществена разлика която много малко хора правят. Днес ОБРАЗОВАНИЕ няма, има ОБУЧЕНИЕ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Milkydead написа:

Kaк ще го изчиниш ти туй нещо бре момко , нали у капитализама одиме.

Не, той ни беше натрапен!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...