Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премахване на парола на лаптоп

Featured Replies

Преди време си направих лаптопа да се отключва с парола, защото така трябваше. Сега вече тази защита не ми е нужна и не мога да намеря от къде да изключа функцията. Паролата си я знам, но не откривам никъде препратка за деактивиране. Как да стане това ?

Разрешен от Coco1

току-що, Стоян Дамянов написа:

Преди време си направих лаптопа да се отключва с парола, защото така трябваше. Сега вече тази защита не ми е нужна и не мога да намеря от къде да изключа функцията. Паролата си я знам, но не откривам никъде препратка за деактивиране. Как да стане това ?

Парола на кое си сложил?

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Парола на кое си сложил?

Виж колко подробно е написал "на лаптопа"!:giggle1:

Ти пък, ми сещай се.:D

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Парола на кое си сложил?

За вход в компютъра. Включвам го и иска парола. Въвеждам я и зарежда началния екран. Искам да се отваря, както си беше, без да пиша парола.

преди 1 минута, Стоян Дамянов написа:

За вход в компютъра. Включвам го и иска парола. Въвеждам я и зарежда началния екран. Искам да се отваря, както си беше, без да пиша парола.

Вход в биос или вход в ОС?

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Виж колко подробно е написал "на лаптопа"!:giggle1:

Ти пък, ми сещай се.:D

Не, не се сещам колкото и смешно да ти звучи. 

• Автор
преди 1 минута, vlado1985 написа:

Автора свали си Hirens Boot и с нейна помощ си разкарай паролата.

От къде ? Как сава ?

От къде ? Как сава ?

Дай линк !

От къде ? Как сава ?

Дай линк !

Е като си знаеш паролата за какво ти е HirenBootCD. Я си признай каква глупост искаш да свършиш? 

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Е като си знаеш паролата за какво ти е HirenBootCD. Я си признай каква глупост искаш да свършиш? 

Ти верно четеш между редовете ! Писал съм ясно, че не искам повече да влизам, като пиша парола, защото няма вече от кого да го заключвам ! Остави ! Щом не знаеш не ми пълни поста с празни коментари !!!

преди 9 минути, Стоян Дамянов написа:

Ти верно четеш между редовете ! Писал съм ясно, че не искам повече да влизам, като пиша парола, защото няма вече от кого да го заключвам ! Остави ! Щом не знаеш не ми пълни поста с празни коментари !!!

Парола на кое е това за трети път те питам. И ако знаеш дадената парола в опциите ще има възможност и настройка да я премахнеш и приложението или софтуерът да не ти я иска повече.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Абе Стояне кажи паролата на БИОС ли е или на ОС? Ако е ОС, каква и т.н.?
Има значение за това как се маха.
Май верно си мислите че тука сме врачки.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

• Автор
преди 5 минути, Емил Костов написа:

Парола на кое е това за трети път те питам. И ако знаеш дадената парола в опциите ще има възможност и настройка да я премахнеш и приложението или софтуерът да не ти я иска повече.

Виждам, че вече си разбрал, какво питам. Именно в опциите не мога да намеря това, което търся, за да деактивирам искането на парола. Ако го открия и ми иска парола мога да я напиша, но не стигам до там. Нещо пропускам. Не ми трябват никакви програми, а къде да търся опция за премасване на искане на парола за вход в компютъра !

Ако е на BIOS, влизаш там, където се задава парола, отиваш на смяна на парола, ще ти иска текущата парола, въвеждаш я, после за нова натискаш само enter - най-вероятно ще иска потвърждение, пак така, запис, изход и вече няма да те пита за парола. Нещо подобно, зависи от съответния BIOS:

• Решение
преди 3 минути, Стоян Дамянов написа:

Виждам, че вече си разбрал, какво питам. Именно в опциите не мога да намеря това, което търся, за да деактивирам искането на парола. Ако го открия и ми иска парола мога да я напиша, но не стигам до там. Нещо пропускам. Не ми трябват никакви програми, а къде да търся опция за премасване на искане на парола за вход в компютъра !

Настройки > акаунти > опции за влизане > парола 

Е това искам да прескоча !

318371038_863947601412344_122092866785747219_n.jpg

И не можа да кажеш че става дума за парола на ОС(Уиндоус)?

преди 4 минути, Стоян Дамянов написа:

Та къде се случва това нещо? - В BIOS, В WINDOWS или ...............? За пореден път питам

• Автор
преди 18 минути, Raze написа:

Ако е на BIOS, влизаш там, където се задава парола, отиваш на смяна на парола, ще ти иска текущата парола, въвеждаш я, после за нова натискаш само enter - най-вероятно ще иска потвърждение, пак така, запис, изход и вече няма да те пита за парола. Нещо подобно, зависи от съответния BIOS:

Е там не мога да вяза. Където съм задал паролата.

преди 17 минути, Coco1 написа:

Редактирано от Стоян Дамянов
Отговора не беше за тук. Кгреших и искам да го поставя, където трябва. (преглед на промените)

преди 18 минути, Стоян Дамянов написа:

Е там не мога да вяза. Където съм задал паролата.

Ако не можеш да влезеш в биос значи не знаеш паролата или я бъркаш! 

преди 1 час, Coco1 написа:

При някои ОС има вариант - има зададена парола, но е изключена верификацията при логване. Въвежда се само при действия, изискващи администраторски права 

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Ако не можеш да влезеш в биос значи не знаеш паролата или я бъркаш! 

Проблема го реши сосо1 бе стига се напъвай ! Прочети хронологията по нагоре !!!

Проблема го реши сосо1 бе стига се напъвай ! Прочети хронологията по нагоре !!!

Аз не се напъвам, а питам като нормален човек КЪДЕ е това нещо и те питаха още няколко човека. Що ли се занимавам въобще с простотии.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.