Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на лаптоп

Виж решението Разрешен от Raze,

Препоръчан отговор

Добър вечер, може ли съвет за този лаптопhttps://www.emag.bg/laptop-gaming-lenovo-legion-s7-15ach6-amd-ryzentm-5-5600h-15-6-full-hd-165hz-ram-16gb-512gb-ssd-nvidiar-geforcer-rtxtm-3050-ti-4gb-no-os-shadow-black-82k80024rm/pd/DTFMDPMBM/, виждам че е по тънак, и не знам как щте е охлаждането, вероятно са скопили и процесора заради малкото място, от там и произведителноста на процесора, моля за мнение дали да го купувам, цената му беше намалена на 1760 лв

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти ревю, макар и с по-мощен хардуер: Lenovo Legion S7 15ACH6 in review: 4K gaming laptop with good battery life - NotebookCheck.net Reviews

Цената е по-висока.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Coco1 написа:

Слим версия не бих взел, но ако няма да се играят игри и цената е 1760лв. става

Защо не би взел, слим моля бъди по конкретен, щте се играят умерено игри на него но не на ултра графика

току-що, Тодор82 написа:

Защо не би взел, слим моля бъди по конкретен, щте се играят умерено игри на него но не на ултра граф 

Бъди по конкретен

преди 2 минути, Тодор82 написа:

Защо не би взел, слим моля бъди по конкретен, щте се играят умерено игри на него но не на ултра графика

Бъди по конкретен

Сега съм с този лаптоп, https://www.emag.bg/laptop-gaming-lenovo-legion-5-15imh6-intelr-coretm-i5-10500h-15-6-full-hd-ram-8gb-256gb-ssd-nvidiar-geforcer-rtxtm-3050-4gb-free-dos-phantom-black-82nl000urm/pd/DQSV1XMBM/, но мога да го върна, затова искам съвет, този не е слим версия, и незнам какво да правя, затова питам за съвет

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Raze написа:

Ето ти ревю, макар и с по-мощен хардуер: Lenovo Legion S7 15ACH6 in review: 4K gaming laptop with good battery life - NotebookCheck.net Reviews

Цената е по-висока.

Това е лаптоп за 4 бона+/-...

преди 1 час, Тодор82 написа:

Добър вечер, може ли съвет за този лаптопhttps://www.emag.bg/laptop-gaming-lenovo-legion-s7-15ach6-amd-ryzentm-5-5600h-15-6-full-hd-165hz-ram-16gb-512gb-ssd-nvidiar-geforcer-rtxtm-3050-ti-4gb-no-os-shadow-black-82k80024rm/pd/DTFMDPMBM/, виждам че е по тънак, и не знам как щте е охлаждането, вероятно са скопили и процесора заради малкото място, от там и произведителноста на процесора, моля за мнение дали да го купувам, цената му беше намалена на 1760 лв

Ако ще го ползваш за игри с тези пари си сглоби настолен... в пъти по добро решение ще е

П.С: Лаптопите нямат хубаво охлаждане дори Alienware вдигат 100 градуса,а са над 3-4К

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, PsyManDelic написа:

П.С: Лаптопите нямат хубаво охлаждане дори Alienware вдигат 100 градуса,а са над 3-4К

То и новите процесори на intel/amd за десктоп ги нямат за нищо такива температури, дори с водни охлаждания. Това не е критерий.

преди 42 минути, Тодор82 написа:

преди 42 минути, Тодор82 написа:

То с тази видеокарта трудно ще докараш максимални настройки на новите игри, дори и на 1080p резолюция. А и качеството на графиката няма никакво значение, освен ако не ограничаваш кадрите и от там използването на видеокартата. Може и да я undervolt-неш, ако искаш по-ниски температури, както и процесора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Raze написа:

То и новите процесори на intel/amd за десктоп ги нямат за нищо такива температури, дори с водни охлаждания. Това не е критерий.

Добре може ли да ми дадете качествен отговор на поставения въпрос от мен, ако СЪМ ИСКАЛ настолен комп нямаше да ПУСКАМ ТЕМАТА, НАЛИ!!!!!!!!!! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сега защо мен цитираш, аз да съм ти казвал да си купуваш настолен? Казах, че не виждам лаптопа на цената, която си писал. Също така, като искаш да се подсигуриш, купуваш си удължена гаранция, почти навсякъде предлагат такава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Тодор82 написа:

Може ли мнение за този който съм посочил, все пак става въпрос и за пари

:offtopic_s: Тука повечето сме с по-мощни лаптопи , но над 10 годишни! Инак познат има предходен модел и уж е доволен каквото да значи това!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Raze написа:

Сега защо мен цитираш, аз да съм ти казвал да си купуваш настолен? Казах, че не виждам лаптопа на цената, която си писал. Също така, като искаш да се подсигуриш, купуваш си удължена гаранция, почти навсякъде предлагат такава.

Приател пратил съм линк, а цената е тази коя съм написал

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

/cdn-cgi/mirage/2bd4bccf8138edfcf68538124b08e745e88a562a5d80c4297655cf3a282c4298/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_offtopic2.gif Тука повечето сме с по-мощни лаптопи , но над 10 годишни! Инак познат има предходен модел и уж е доволен каквото да значи това!

Нищо смислено не видя от тебе, просто попитах за съвет, ти си го ползвай, и приятеля ти, виш сега майсторе подиграваш се, 

преди 4 минути, Тодор82 написа:

Нищо смислено не видя от тебе, просто попитах за съвет, ти си го ползвай, и приятеля ти, виш сега майсторе подиграваш се, това за Джон траволта

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Тодор82 написа:

Лаптопа е страхотен. Мой познат го има - седми месец. Не е мръднал.

пп Coco не знае, защо е жив.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нищо смислено не видя от тебе, просто попитах за съвет, ти си го ползвай, и приятеля ти, виш сега майсторе подиграваш се, 

Дразниш по този начин с тъпотията си, и смешните ти коментари, ако не си компетентен си мълчи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Тодор82 написа:

Добре може ли да ми дадете качествен отговор на поставения въпрос от мен, ако СЪМ ИСКАЛ настолен комп нямаше да ПУСКАМ ТЕМАТА, НАЛИ!!!!!!!!!! 

Тук никой няма да ти каже дали да си купиш нещо, всеки дава предложения и съвети които мисли, че са по-добър избор от този лаптоп! Парите са си твои и съответно избора също ти трябва да си го направиш. А предложенията и съветите ще са ти от полза. Имай уважение и ще ти се предложи на теб такова!

От това по-качествен отговор не мисля че ще получиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не знам къде и какво си гледал, както и дали си проверил линка, който си пратил, но на мен ми излиза друга цена:

GcT4c31.png

Ако можеш да го вземеш на цената, която си дал, вземай го.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Raze написа:

Не знам къде и какво си гледал, както и дали си проверил линка, който си пратил, но на мен ми излиза друга цена:

/cdn-cgi/mirage/2bd4bccf8138edfcf68538124b08e745e88a562a5d80c4297655cf3a282c4298/1280/https://i.imgur.com/GcT4c31.png

Ако можеш да го вземеш на цената, която си дал, вземай го.

И ти като го видя този, не можа да стопли че до вчера имаше намаление, и то изтече, а аз съм направил поръчката вчера, и от там следва че тти гледаш ДНЕШНИЯ ЛИНК, А ПОРЪЧКАТА Е НАПРАВЕНА ВЧЕРА!!!!!!!!!!, ТУКА МАЙ ЩТЕ СЕ ЗАТРУДНИШ, СЕГА ПОНЕЖЕ ВИЖДАМ НОТКИ НА ПОДИГРАВКА ОТ НЯКОЙ ХОРА, КОЙТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО РАЗБИРАТ, ПИТАМ ТОЗИ ЛИНК, И ВЧЕРАШНИЯ ЛИНК КОЙТО НЯМА КАК ДА ВИДИШ ЗАЩОТО ИЗТЕЧЕ ВРЕМЕТО НА ПРОМОТО, И КАТО ЦЯЛО ДАЙ ЕДИН СМИСЛЕН ОТГОВОР ДАЛИ ВАРИАНТА СЛИМ Е УДАЧЕН, МОЖЕ ЛИ ОТГОВОР МАЙСТОРЕ, ЩТОТО ДО СЕГА НЕ ВИДЯХ СМИСЛЕН ОТГОВОР,

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

Айде у лево на игнор? Като си го поръчал, за какъв чеп спамиш с тази тема? Вземаш и пробваш, ако до 2 седмици нещо не ти хареса - връщаш! Дадох ти достатъчно полезна информация и пак недоволен! На такива като теб изобщо не трябва да им се отговаря!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам подобен, дето е само със RX6600M Видео и AMD процесор. 

Lenovo имат добро охлаждане, дисплея е на ниво и ще подкара по леки игри или пък всякакви на 60+ FPS. 

Удари едно око на моята тема и моя лаптоп, ако го намериш на добра цена препоръчвам ти го аз съм изключително доволен! :)

Линк към темата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Умерен гейминг става, но очаквай все пак пластмасата да се разтопи.

Дори и на 1080p ще можеш да подкараш някой игри на High.

Имах друг модел лаптоп със същите характеристики и ги играех на макс на макс резолюция.

Medium-High

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Георги Л. написа:

Имам подобен, дето е само със RX6600M Видео и AMD процесор. 

Lenovo имат добро охлаждане, дисплея е на ниво и ще подкара по леки игри или пък всякакви на 60+ FPS. 

Удари едно око на моята тема и моя лаптоп, ако го намериш на добра цена препоръчвам ти го аз съм изключително доволен! :)

Линк към темата

https://www.emag.bg/laptop-gaming-lenovo-legion-5-15imh6-intelr-coretm-i5-10500h-15-6-full-hd-ram-8gb-256gb-ssd-nvidiar-geforcer-rtxtm-3050-4gb-free-dos-phantom-black-82nl000urm/pd/DQSV1XMBM/, сега съм с този, може ли мнение от тебе, как ти се вижда добър ли е, защото мога да го върна, и за процесорите, интел или амд е по добрия, благодаря предварително

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Тодор82 написа:

https://www.emag.bg/laptop-gaming-lenovo-legion-5-15imh6-intelr-coretm-i5-10500h-15-6-full-hd-ram-8gb-256gb-ssd-nvidiar-geforcer-rtxtm-3050-4gb-free-dos-phantom-black-82nl000urm/pd/DQSV1XMBM/, сега съм с този, може ли мнение от тебе, как ти се вижда добър ли е, защото мога да го върна, и за процесорите, интел или амд е по добрия, благодаря предварително

Удари едно око на темата която пуснах, и ще схванеш някои неща, а именно че Intel е по-топъл, а пък на нас мобилните PC-та това не ни харесва особено.
Честно казано зависи кои игри играеш, но 256 GB SSD, 8 GB RAM, и 4 GB Видео на лаптоп може и да са малко, но зависи от теб пак казвам какво играеш. 

Моят лаптоп и той е към 2 бондака, и го препоръчвам със 4 ръце, грижи нямам, проблеми нямам, забележки никакви, какво повече? Купих си 1 мишчица и си цъкам.
Върни лаптопа събери още малко парички и търси процесори със AMD, и повечко GB Видео със RAM и повече памет, виж какво ще ти предложат и тук във форума и не опорствай. Хората тук са адекватни, въпреки хейта който може да ти ударят, отстъпвай и слушай внимателно! ^^'

Въпреки,че охлаждането на Lenovo е TOP - Intel е горящ процесор със по стара технология, казвам ти това което научих от хората тук, затова AMD! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Георги Л. написа:

Удари едно око на темата която пуснах, и ще схванеш някои неща, а именно че Intel е по-топъл, а пък на нас мобилните PC-та това не ни харесва особено.
Честно казано зависи кои игри играеш, но 256 GB SSD, 8 GB RAM, и 4 GB Видео на лаптоп може и да са малко, но зависи от теб пак казвам какво играеш. 

Моят лаптоп и той е към 2 бондака, и го препоръчвам със 4 ръце, грижи нямам, проблеми нямам, забележки никакви, какво повече? Купих си 1 мишчица и си цъкам.
Върни лаптопа събери още малко парички и търси процесори със AMD, и повечко GB Видео със RAM и повече памет, виж какво ще ти предложат и тук във форума и не опорствай. Хората тук са адекватни, въпреки хейта който може да ти ударят, отстъпвай и слушай внимателно! ^^'

Въпреки,че охлаждането на Lenovo е TOP - Intel е горящ процесор със по стара технология, казвам ти това което научих от хората тук, затова AMD! :) 

Играя World of Tanks, на високи стойности, като има опция и за Хай и ултра графики

преди 8 минути, Тодор82 написа:

Играя World of Tanks, на високи стойности, като има опция и за Хай и ултра графики

А този лаптоп цената му излиза 1680 лв

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Тодор82 написа:

А този лаптоп цената му излиза 1680 лв

Добре де толкова ли са лоши интелските проц, стария ми лаптоп беше с интел 2 пок,i5 видео карта нвидия 760,и искара 7 години, и още щтеше да върви

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И моят стар лаптоп е със интел и няма дерт 5-6 година, никой не каза че са чупливи или нещо от този сорт.
Интел са по-горещи, а AMD не чак толкова, имай си 1 на ум че ние сме с лаптопи и нямаме тези охладители както при настолния компютър, а вече на там ти си знаеш. 
World of Tanks ще я подкараш без да се задтрудни компютъра, ползвай сайтове и като този като можеш да видиш кое може и кое не можеш да играеш. - https://technical.city/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Георги Л. написа:

И моят стар лаптоп е със интел и няма дерт 5-6 година, никой не каза че са чупливи или нещо от този сорт.
Интел са по-горещи, а AMD не чак толкова, имай си 1 на ум че ние сме с лаптопи и нямаме тези охладители както при настолния компютър, а вече на там ти си знаеш. 
World of Tanks ще я подкараш без да се задтрудни компютъра, ползвай сайтове и като този като можеш да видиш кое може и кое не можеш да играеш. - https://technical.city/

Ами защото на тази цена 1680 лв, ми се струва добре

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...