Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение

Featured Replies

преди 18 минути, novaki написа:

А  спама разрешен ли е и от кога ?

Спам и ракия са две много различни неща!

• Отговори 86
  • Прегледи 15,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Вратата е ей там.

• Вернo си е. Тоя г-н Карабойчев стана милионер от тоя форум. Да се закрие, стига лапане. Стига отчитане на Бойко и пълнене на партийните каси.  Viva la revolución

• Как ве, ако петъчно не си примери пишките как ще изкараме УЙкенда? Дето се вика: "Като не ти харесва - прав ти път"

преди 13 часа, novaki написа:

А  спама разрешен ли е и от кога ?

Цитат

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Въпроса се свежда до това кое е спам?!

Цитат

2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. Това включва всякакви реклами, верижни писма и др. съобщения, изключващи тема за помощ или обсъждане, или лична кореспонденция. Избутването на тема от автора й (bumping) не е разрешено с изключение на един пост в рамките на 48 часа. Този вид спам се определя като пост след последният ви пост, който не е уместен и не носи никаква нова (коригирана, допълнена) информация по темата.

= Докладвайки, че нещо е спам може да се счете, че е проява на off-topic в някои аспекти. ;) = Поне аз с такова впечатление съм останал. -> т.е. не е сложено :offtopic_s:в началото на поста. 

Все пак тук присъстват потребители с по-различна култура от нормалната. ;) В някои неща е позволено по-свободно изказване. Счита се, че потребителите са съзнателни същества и администрацията се намеса в краен случай. 

• 1 месец по-късно...

Да попитам. => Опцията "дари на форума", защо е премахната?? 

Това възгордяване ли е или насмогване на масрафа?!

Ако е второто = Успех!!! 

преди 16 часа, дioiд написа:

Да попитам. => Опцията "дари на форума", защо е премахната?? 

Това възгордяване ли е или насмогване на масрафа?!

Ако е второто = Успех!!! 

И аз дарявах всеки месец регулярно. Сега ми е тъжно. Бях си направил директен дебит от заплатата 50€, които вървяха направо към сметките на форума. После се оказа, че собствениците му са вече мултимилионери основно от даренията и са решили да спрат този пладнешки обир от хората. Временно. Това е похвално все пак, не мислиш ли? По някакъв начин показват загриженост. 

Иначе, сега ще опитам да се свържа със собственика на сайта и форума, мисля, че Калин се казва чиляка (не съм много сигурен, говори се, че се носи слух, че е той) и ще го помоля да ми даде личната си сметка, за да продължа да дарявам. Искам. 

Всеки има нужда в днешно време. Трябва да бъдем съпричастни. Да ги накараме да се гордеят с нас. 

Ако някой има желание да помогне на мен: BTC - 1F2mDWt1YxCXE7QtyQ4VZpuQTDCHZPPCaT

Браво!

на 17.12.2022 г. в 2:36, Be Witched написа:

Предлагам този "форум" да се изтрие за нищо не става.

Къде къде има по-добри форуми като malwaretips, bleeping computer.

Където задаваш и ти отговарят с адекватен отговор, четеш адекватни отговори.

Без мерене на пишки като тука

Ма та той Бай Ганьо требе са покай, че е мъж, нале? А после циври, че булгарищината такава, ми такава ще е.

На Калинката Боройчева му дреми на патката.

Гълта си паричките като Боко ич не му е

Та тва е баце

Добре е като идея!

Липсват подизпълнителите 

• 3 месеца по-късно...

Защо не се предвиди "не приемане на всички" тук:

image.png.d36b8bb6cf7b80167878828b1d729374.png???

Не, че ми е проблем, но някак си ме мързи .... :) 

• 7 месеца по-късно...
Цитат

Koмeнтиpaйтe cтaтиятa в нaшитe Фopyми. Зa дa нayчитe пъpви нaй-вaжнoтo, xapecaйтe cтpaницaтa ни във Fасеbооk, и ни пocлeдвaйтe в Gооglе Hoвини, ТіkТоk, Теlеgrаm и Vіbеr или изтeглeтe пpилoжeниeтo нa Каldаtа.соm зa Аndrоіd, іОЅ и Нuаwеі! https://www.kaldata.com/it-новини/кой-е-бил-най-ранният-предшественик-на-482228.html

Идея или нещо не схванах:

image.png.bc61b37f0a26d9385aa9330cfc24b10d.png

Вместо да се налага потребител да повдига тема във форума, то в него автоматично да се създава тема в подходящия раздел. 

• 4 седмици по-късно...

Може да се подобри приложението ви за андроид устройства. 

Аспекта е: прикачване на файл. За обикновени потребители сте дали ограничение до 3мб. ОК, но може да се оптимизира и по един или друг начин автоматизира процеса, за да може да се компресира файла (стига да е възможно) до размер на ограничението спрямо ранга или типа на потребителя. Ще е улеснение. 

Успех!

Надявам се, че не съм създал напрежение сред програмистите ви. Това все пак е предложение, а не желание!!!

на 11.06.2023 г. в 8:55, ostavime написа:

И аз дарявах всеки месец регулярно. Сега ми е тъжно. Бях си направил директен дебит от заплатата 50€, които вървяха направо към сметките на форума. После се оказа, че собствениците му са вече мултимилионери основно от даренията и са решили да спрат този пладнешки обир от хората. Временно. Това е похвално все пак, не мислиш ли? По някакъв начин показват загриженост. 

Иначе, сега ще опитам да се свържа със собственика на сайта и форума, мисля, че Калин се казва чиляка (не съм много сигурен, говори се, че се носи слух, че е той) и ще го помоля да ми даде личната си сметка, за да продължа да дарявам. Искам. 

Всеки има нужда в днешно време. Трябва да бъдем съпричастни. Да ги накараме да се гордеят с нас. 

Ако някой има желание да помогне на мен: BTC - 1F2mDWt1YxCXE7QtyQ4VZpuQTDCHZPPCaT

Е щом си толкова щедър, мога да ти дам една друга сметка където да дариш на хора в нужда. И ще се гордеем с теб обещавам.

преди 40 минути, Коркодила написа:

Е щом си толкова щедър, мога да ти дам една друга сметка където да дариш на хора в нужда. И ще се гордеем с теб обещавам.

Толкова ли много я закъса, че вече и от хората във форума взе да просиш?

Ако докажеш, че имаш голф от мен имаш 20 кила нафтичка! 😃

преди 8 часа, Звяра! написа:

Толкова ли много я закъса, че вече и от хората във форума взе да просиш?

Ако докажеш, че имаш голф от мен имаш 20 кила нафтичка! 😃

В най-добрия случай ще покаже снимка на 1/4 от лявото странично огледало, което ще ти е най-сигурното доказателство, че има Голф. 

Аз нали исках да го видя. Покри се като мишок. Уж беше в България, после изведнъж се оказа в Сърбия, после пак в Холандия... пълен смях. Винаги обаче е добре да има някой, който да ни забавлява и разнообразява. 

А иначе как да е. Те повечето в чужбина са така. Големи думи, а иначе клошарска история. 

преди 9 часа, Коркодила написа:

Съгласен съм, дай ми някаква сметка, да дарявам. Чакам. 

преди 1 час, ostavime написа:

А иначе как да е. Те повечето в чужбина са така. Големи думи, а иначе клошарска история. 

1/3 от българите се изнесоха на запад за бъдат клошари….. Не се изказвай неподготвен. За теб е ясно, че се провали на запад. В бегето да си офис планктон и да живееш в панелката на мама и тати е ясно, че е по-лесно. Колата на лизинг, телефона на абонамент, почивките  на кредит и вече си Дон Баро.

преди 3 минути, Коркодила написа:

1/3 от българите се изнесоха на запад за бъдат клошари….. Не се изказвай неподготвен. За теб е ясно, че се провали на запад. В бегето да си офис планктон и да живееш в панелката на мама и тати е ясно, че е по-лесно. Колата на лизинг, телефона на абонамент, почивките  на кредит и вече си Дон Баро.

Точно в 10-ката 😃

Ноооо, пак нито дума за Голфа 

преди 28 минути, ostavime написа:

Точно в 10-ката 😃

Ноооо, пак нито дума за Голфа 

А ми карам си го със здраве. Една от последните истински здрави коли. Отвозихме се. Пожелавам ти и на теб такава.

преди 3 минути, Коркодила написа:

А ми карам си го със здраве. Една от последните истински здрави коли. Отвозихме се. Пожелавам ти и на теб такава.

Няма ли да ни удостоиш с честта да го видим поне на една реална снимка? 

преди 4 часа, ostavime написа:

Няма ли да ни удостоиш с честта да го видим поне на една реална снимка? 

За теб лъжа за мен истина.

IMG_0017.jpeg

Хахахахаха, пак ли тая снимка? 

Тази исмислена снимка я качваш вече за 3-ти път и е пълен смях. В някакъв двор снимана някаква кола от 20 метра. 😁

Явно си с градския. В това няма нищо лошо и срамно. 

Направи една снимка с днешния вестник до Голфу де, по-близичко малко. хахахахахаах 

И сега следва да ми пуснеш оная снимка на страничното огледало, от паркинга в Сърбия. 😁😁😁

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 30 минути, ostavime написа:

Хахахахаха, пак ли тая снимка? 

Тази исмислена снимка я качваш вече за 3-ти път и е пълен смях. В някакъв двор снимана някаква кола от 20 метра. 😁

Явно си с градския. В това няма нищо лошо и срамно. 

Направи една снимка с днешния вестник до Голфу де, по-близичко малко. хахахахахаах 

И сега следва да ми пуснеш оная снимка на страничното огледало, от паркинга в Сърбия. 😁😁😁

Да ли е лъжа или истина всеки сам си преценява. Поне да беше Ламбо да лъже човек…. а то голф….. малко издиша теорията ти. Но щом това те успокоява, че ти самият си с градския …..

преди 21 часа, Коркодила написа:

За теб лъжа за мен истина.

IMG_0017.jpeg

:offtopic_s:

Поне сподели дали е GTI. И защо е с четири врати?  Работници ли разкарваш с него, а с автобуса учениците? 

Иначе ... добре изглежда ауту ту....:) Я имах 3-къ, мъ ... я подарих ... сегъ ползвам веч 4х4. 

...

Къ сме тръгнали и в този раздел да превръщаме в показност на кой е по-по-най ... 

Боже пази България и този форум. Амин

преди 41 минути, dioib написа:

:offtopic_s:

Поне сподели дали е GTI. И защо е с четири врати?  Работници ли разкарваш с него, а с автобуса учениците? 

Иначе ... добре изглежда ауту ту....:) Я имах 3-къ, мъ ... я подарих ... сегъ ползвам веч 4х4. 

...

Къ сме тръгнали и в този раздел да превръщаме в показност на кой е по-по-най ... 

Боже пази България и този форум. Амин

Абе пройдоха балкански, къде видя четири врати? Четивратите са грозни. Двувратка 105к.с. с чип  вероятно къч 140к.с. и спортно окачване Билещейн. GTI хубава машина, ама стига цената на бензина да беше като в Иран. Иначе следващата ще е GTD. Хем да бега много, хем нафтата само да я мирише.

• 5 месеца по-късно...

Създадох тема в която разглеждам една Линукс дистрибуция. Не моля за решаване на проблем или друга услуга. Но въпреки това стои бутона "Това реши проблема". Ама няма проблем. И ще взема някой път без да искам да го натисна и ще ме упрекнат че сам си задавам въпроси и сам си отговарям.

Така че управителя на форума да измисли нещо по въпроса.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.