Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте! Търся си нов смартфон в ценовия диапазон 200-250лв. Трябва ми да ми служи едно 3-4 години. Това което ме вълнува камерата му да е над 15 мегапиксела, като товарене ще ползвам 3-4 приложения от тея стандартните месинджър, вайбър инста и това е , нито игри играя, нито други приложения ми трябват. Не държа на конкретна марка. Благодаря ви предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В този бюджет се позиционират ултрабюджетни модели ,разгледайте същите на xiaomi като най добри по отношение цена /качество в този ценови клас.

Redmi 10C за 258лв и 4GB RAM

Redmi 10C за 231лв и 3GB RAM

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

+1 За Redmi, Xiaomi. Тези телефони са като децата на Huawei, haha. 

По възможност ако можеш да спестиш още мъничко, този не е лош.

//Весели празници!! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може са погледнеш и моделите на Моторола.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, jhoro написа:

Може са погледнеш и моделите на Моторола.

кво да ти кажа, за тях имам лоши отзиви от познати...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, todo0 написа:

кво да ти кажа, за тях имам лоши отзиви от познати...

И какви са тези познати - експерти в бранша ли?

Имам лични впечатления от няколко модела - без забележки!

Не забравяй, че бюджета ти е ... НИКАКЪВ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, shishmanovp861 написа:

Ксаомите по-добро ли е от Моторолата?

По-функционален и красив UI има Сяоми, но е тежък и нестабилен, кара слабите хардуерно устройства да подлагват и забиват още повече. Също така при тях масово не слагат датчик за приближение, а ползват виртуален, който не винаги заключва и гаси екрана при подлагана на телефона към ухото, в резултат на което неволно се натискат разни бутони. 

Аз лично подкрепям мнението на съфорумниците по-горе за Motorola, при тях стои доволно чист Андроид, както и при Nokia. 

Моделите, които си заслужават в диапазон около 250лв според мен са: Nokia G21 ,Motorola Moto E32, вероятно и Samsung Galaxy A13, но за неговия One UI нямам впечатления, как се държи на хардуерно-слабите устройства. Като SoC А13 е с малко по-ниска производителност, в сравнение с другите два модела, но е изпълнен по по-съвременен технологичен процес, което го прави по-енергоефективен. 
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11356&idPhone2=11485&idPhone3=11402

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Китайците много имат много бъгав и лагав софтуер. Мегапикселите са без значение, когато софтуера е говно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JKirilov написа:

И се произнася Шауми!

На всеки език различно се произнася. На руски е я Сяоми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма Русия, няма България, няма САЩ, правилното произнушение е само едно и то е Сяоми, дори страниците на компанията на кирилица, в страни като Русия, Казахстан и подобни пишат Сяоми. Според Уикипедия (не само българската) е Сяоми. 
Ето как китайците го произнасят, и как е правилно: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, bss2222 написа:

Ксайоми си вземи !

Айде пак... Шаоми... :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, dimy написа:

Препоръчайте някой сгъваем вертикално телефон, нещо такова ама по-евтино-

http://kasida.bg/userfiles/productimages/product_94614.jpg

Детски музикален телефон

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...