Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да видя незаписан номер преди излизане на фактура?!

Препоръчан отговор

В началото на тази година някъде около 7 - 8 ми ми звъня номер който си го записах в контактите ми, но едва преди няколко дни разбрах че съм допуснал грешка при записването - вместо неговия номер съм добавил друг на една позната която и тя ми звъня по-същото време.

Нямам представа как по-точно е станало объркването и тогава мислейки си че съм го записал правилно го изтрих от списъка с повикванията.

Има ли начин преди да ми е излязла фактурата за този месец някак си да го видя този номер?!

Звънях на оператор но от там ми казаха че не могли да ми помогнат изобщо

За Yetel става въпрос.

А въпросния апарат е Nokia N 95 не ме питайте защо...:shock11:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това не ми върши работа изобщо защото трябва да имам издадена фактура и съответно платена - така ми отговориха

А и съм посочил че става въпрос за началото на този месец

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ааа това за преди да е излязла фактурата нещо не съм го прочел. Ами щом така са ти казали, значи ще чакаш, следващия път не трий номера.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, grizly написа:

Това не ми върши работа изобщо защото трябва да имам издадена фактура и съответно платена - така ми отговориха

А и съм посочил че става въпрос за началото на този месец

Няма как да го видиш. Операторът може, но трябва да има сериозна причина.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Щом знаеш кога те е търсил , виж си историята на повикванията.

Ти четеш ли?

преди 1 час, grizly написа:

... и тогава мислейки си че съм го записал правилно го изтрих от списъка с повикванията.

Аз не трия, даже веднъж годишно си правя бекар на повикванията, щото апарата "помни" само последните 2000.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@grizly Въпрос - включен ли ти е бекъпа на Гугъл? Ако е, може да се пробва както е написано тук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Петър Ангелов написа:

@grizly Въпрос - включен ли ти е бекъпа на Гугъл? Ако е, може да се пробва както е написано тук.

Телефона е NOKIA N95...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Beemo написа:

Бекъп на гугъл, няма как да има. Може да има бекъп файл, в SD картата.

Menu>Backup>Restore

Не помня точно... Нещо такова, беше пътя.

Прав си. Съвсем ми изскочи от главата, че е нокия н95 (прочетох го и веднага го забравих). Шейм он ми :( 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тази нокия има в менюто "Дневник" или "Log" ако е на английски. Там се съхранява голям списък с цялата комуникация която е минала през телефона, входящи и изходящи разговори,  данни и смс. Ако помниш кога е проведен разговора, можеш да намериш там номера. Щом влезеш в Дневник, даваш с джойстика надясно и си в списъка.

nokia_n95scr01.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, baitexpo написа:

Тази нокия има в менюто "Дневник" или "Log" ако е на английски. Там се съхранява голям списък с цялата комуникация която е минала през телефона, входящи и изходящи разговори,  данни и смс. Ако помниш кога е проведен разговора, можеш да намериш там номера. Щом влезеш в Дневник, даваш с джойстика надясно и си в списъка.

nokia_n95scr01.jpg

Огромно благодаря!

Точно това направих и наистина го видях, аз днес следобяд влизах там, но не дадох с джойстика надясно, изобщо дори не видях че може да се дава надясно

Жив и здрав бъди!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, grizly написа:

В началото на тази година някъде около 7 - 8 ми ми звъня номер който си го записах в контактите ми, но едва преди няколко дни разбрах че съм допуснал грешка при записването - вместо неговия номер съм добавил друг на една позната която и тя ми звъня по-същото време.

Нямам представа как по-точно е станало объркването и тогава мислейки си че съм го записал правилно го изтрих от списъка с повикванията.

Има ли начин преди да ми е излязла фактурата за този месец някак си да го видя този номер?!

Звънях на оператор но от там ми казаха че не могли да ми помогнат изобщо

За Yetel става въпрос.

А въпросния апарат е Nokia N 95 не ме питайте защо...:shock11:

Не...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...