Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да прецакаме крадец на бензин

Featured Replies

Има тука някакво тарикатче, което гепи бензин от един паркинг. Имаше и една-две тубички, по-скоро шишета от минерална вода по 3 литра, които бяха пълни с бензин, но ги е дръпнал и тях. Уж бяха скирити, ама... като има крадеш, като няма... не крадеш. Както и да е, не е драма голяма. 

Искам да оставя една такава 3 литрова тубичка с бензин, но кажете ми, какво да сложа вътре и с какво да размеся бензина, че да му се еве мамата на крадливото кретенче? Като го налее и да приключи двигателя. Има ли нещо, което да сложи и естествено да не личи. 

Някъде преди години може би, бях чул за захар. Слагало се захар в резервоара и като стигнела сместа до двигателя се получавало пастет, по-скоро карамел. 😂 

Има ли такова нещо? Да нахакам едно кило захар в бензина и да го разклатя, да се разтопи хубаво. Или нещо друго? 

Дайте идея някакви за пъклен план. 

Ще хабиш бензина, слагай малко колкото за мирис - останалото вода, захар и някакъв оцветител да докараш сместта на цвят.

преди 20 минути, ostavime написа:

Има тука някакво тарикатче, което гепи бензин от един паркинг. Имаше и една-две тубички, по-скоро шишета от минерална вода по 3 литра, които бяха пълни с бензин, но ги е дръпнал и тях. Уж бяха скирити, ама... като има крадеш, като няма... не крадеш. Както и да е, не е драма голяма. 

Искам да оставя една такава 3 литрова тубичка с бензин, но кажете ми, какво да сложа вътре и с какво да размеся бензина, че да му се еве мамата на крадливото кретенче? Като го налее и да приключи двигателя. Има ли нещо, което да сложи и естествено да не личи. 

Някъде преди години може би, бях чул за захар. Слагало се захар в резервоара и като стигнела сместа до двигателя се получавало пастет, по-скоро карамел. 😂 

Има ли такова нещо? Да нахакам едно кило захар в бензина и да го разклатя, да се разтопи хубаво. Или нещо друго? 

Ако знаеш на въпросния крадец колата дали е дизел или бензин все някой ще даде идея. Сега се сетих преди години като почина татко остана колата, му но аз нямам, книжка и щуравия ми брат с един негов приятел сипали шарлан на турбо дизел. И видяха сметката на колата та запушиха дюлзите и никакво палене. Даже и дърпането непомага та хванах един познат който има сервизче дойде качи колата на ремарке. И я закара в сервиза си и там я оправи като ми взе 300лв за цялата работа и после я махнахме колата.

Захарта не се разтваря в бензин, цял ден да го бъркаш това шише не можеш да я разтвориш. Със захар нищо не става, може само да му запушиш филтъра защото се движи по маркучите. Ето едно забавно и поучително клипче за захарта.

преди 46 минути, ostavime написа:

Да! Слагаш захар в бензина и този, който си го налее в резервоара отива на основен ремонт. 

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Да! Слагаш захар в бензина и този, който си го налее в резервоара отива на основен ремонт. 

И как ще я разреди във бензина тая захар, тя се разрежда във вода а във бензина няма вода, бензина се прави от петрол, нафтата и маслото също!

Захарен сироп. 1:1.

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

И как ще я разреди във бензина тая захар, тя се разрежда във вода а във бензина няма вода, бензина се прави от петрол, нафтата и маслото също!

Пробвай се, щото ние навремето сме го пробвали и после цепихме двигателя на симсонката. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Не се слага захар, а захарен сироп (захар разтворена във вода) 

Слагаш захар както си пише по книгите. Не е задължително тя да се разтваря в бензина. Просто трябва да мине от горивната система в двигателя. И тогава става интересния феномен запичане на буталата. 

Според мен не е умно да се подарява на крадец каквото и да е гориво, трябва да се проведе разследване!

Ние тук във форума имаме много добри детективи, от които нищо не може да се измъкне или остане неразкрито. Най-добре е да се даде повече информация за извършителя, и неговите криминални действия за да се улесни самото разследване! :rolleyes:

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Аз бих сложил обикновен толуол - да кажем 1/3..... Няма даобяснявам за рейсинговите бензини, но мотора ще "литне" за ....малко :) 

То може да сложиш и желязо на прах. Още по опасно става :) 

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Според мен не е умно да се подарява на крадец каквото и да е гориво, трябва да се проведе разследване!

Ние тук във форума имаме много добри детективи, от които нищо не може да се измъкне или остане неразкрито. Най-добре е да се даде повече информация за извършителя, и неговите криминални действия за да се улесни самото разследване! :rolleyes:

Ами хайде направи разследване! Дай пример как ще стане! Не е заяждане, просто питам! 

Пробвай с нафталин.Това е един бял прах дето преди се ползваше за борба с молци.Нямам идея от къде може да се купи.Ама ти като държиш бензин в туби май го купуваш на черно, а?

преди 8 минути, ivan_pop написа:

Пробвай с нафталин.Това е един бял прах дето преди се ползваше за борба с молци.Нямам идея от къде може да се купи.Ама ти като държиш бензин в туби май го купуваш на черно, а?

Нафталина е с 10 вериги за разкъсване - демек, при по дребен двигател няма да има ефекта на толуол-а.

преди 13 минути, Banesc написа:

до 800 лв не е престпъление

Ако АЗ съм потърпефшия.......не ти мърдат 800 яки шамара+това, което ще ти дадат в съда - поне 3 месеца условна

На времето слагах газови запалки за цигари. Това ме научиха чеченците. Внимателно тъпкаш през тръбата на ауспуха. Поне пет свежи. Потърпевшия бе москвич алеко. След еди колко си километра, като загрее и гърнето става на трътки и парцали.

Захар на кубчета. Като св връщах от Москва редовно пренасях кутии и патрони за сифони. Сироп от вишни през сифона ставаше да ви пикая на пепси-колата. И тук на моята улица порасна едно гандонче. Редовно пистеше някаква симсонка и ми подлудяваше кучето. Един ден докопах капачката на резервоара и му upgrade-нах октановото число с 6 кубчета захар. До тук и кучето ми отново блаженно медитираше на двора.

• Автор

Ясно, значи взимам едно кило захар и отварям лабораторията. Смесвам хубаво да се разтопи и оставям на мястото. После ще видим кой ще изпищи. 

Едно кило в три литрова туба е ОК, но после ако той го сипе в 50 литра резервоар дали ще има ефект? Да не е малко? 

• Автор
на 22.01.2023 г. в 18:39, JKirilov написа:

Само да не забравиш да го "овкусиш"!!!

Кило захар в 3 литра бензин. Това е! 

на 21.01.2023 г. в 18:12, ostavime написа:

Попитах един собственик на бензиностанция. Дословно отговора му - " Нищо да не прави. Каквото е трябвало,  ние сме го сложили" 

• Автор
преди 1 час, Ma_ri написа:

Попитах един собственик на бензиностанция. Дословно отговора му - " Нищо да не прави. Каквото е трябвало,  ние сме го сложили" 

Да, но тяхното действа много бавно. Аз искам незабавен ефект. ;) 

И как ще го разтвориш кило захар в три литра бензин? Една чаена лъжичка захар се разтваря в 60 литра бензин!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.