Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Акумулаторни батерии ENELOOP

Featured Replies

Интересува ме какви акумулаторни батерии ползвате и с какви имате опит? Аз съм ползвал веднъж въпросните ENELOOP и по спомен бях доволен. Сега ми се налага да купя 20-ина бройка и се колебая от големия избор. 

Ще съм благодарен на препоръки? 

Аз ползвам вече над 10г. за АА Duracell DURNL1500B4N001.jpg

а за ААА Sony Cycle Energy 51107379.sony-aaa-1000mah-4-nh-aaa-b4f.j

Ясно, че вече нямат този капацитет, но все още вършат работа!

Аз досега нямам прецакана батерия от тези.

Навремето единствените NiMH акумулатори с нисък ток на саморазряд бяха Eneloоp,  сега всички фирми пускат такива батерии, включително и магазини като Lidl или IKEA

• Автор

Значи ще си остана на ENELOOP. Намерих си двете стари батерии, които съм ползвал преди години. Все още работят. Заредих ги. Те са ААА. Нямам уред да ги замеря, но сега ще купувам АА, защото ми трябват от тях. Просто исках да знам кой какво ползва и от какво е доволен. Да, не са евтини, както и другите марки разбира се, но купуваш един път и със сигурност излиза по-евтино с времето. 

Благодаря на всички за предложенията, като ще прочета и за другите варианти, за които има писано. 

По фотографските форуми и групи доста хвалят батериите от IKEA , като достатъчно добри на ниска цена. Ползват се за ръчните светкавици, където разрядът е доста сериозен, и се иска издръжливост, за да се изкара цяла фотосесия или събитие с тях.

Аз обаче нямам личен опит с такива. Ползвал съм ENELOOP-ки, бях доволен. Но са по-скъпи.

преди 8 часа, ostavime написа:

Просто исках да знам кой какво ползва и от какво е доволен. Да, не са евтини, както и другите марки разбира се, но купуваш един път и със сигурност излиза по-евтино с времето. 

Важно е за какво се ползват, а оттам и тока на разряд, който могат да осигуряват продължително време.

на 21.01.2023 г. в 18:30, ostavime написа:

въпросните ENELOOP

са най-добрите в света. Модел са на Саньо, закупени отдавна от Панасоник. Отначало бяха маркирани само като Панасоник, но си видяха грешката...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.