Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цифрови лицензи за Офис и Windows втора ръка - от къде?

Featured Replies

От къде може да бъдат закупени лиценз за Windows и за Офис ? Видях , че има в Ebay, но има ли български фирми да предлагат?

Разрешен от Гост

• Решение
преди 10 минути, *S197* написа:

Сефте чувам за лиценз втора ръка.

Има само нови и на високи цени.

https://www.emag.bg/operacionni-sistemi/vendor/vzy/c

Тия работят с Емаг. Май ще са те...

А тия са за будали, нали... ?!

WIN 11 HOME 64BIT ENG DSP DVD - цена. (nikem-bg.net)

WIN 11 PRO 64BIT ENG DSP DVD - цена. (nikem-bg.net)

OFFICE H/B 2021 32/64 ENG - цена. (nikem-bg.net)

Евтинджосите за няколко долара не вършат нищо повече от един добър активатор за цифров лиценз. Който ще се почувства по-добре, като си плати няколкото левчета, нека си ги плаща...

преди 14 минути, Joss Bomon написа:

Евтинджосите за няколко долара не вършат нищо повече от един добър активатор за цифров лиценз. Който ще се почувства по-добре, като си плати няколкото левчета, нека си ги плаща...

А каква е разликата със скъпите лицензи? Мигар те карат ОСто да рабти само?
Купил съм лицензите за 10 и 11 от тук https://www.instant-gaming.com/fr/  Офис 2019 също
Получавам помощ от екипа на чичко Уили, имам си фактура от продавача, ОС ми се активира на трите машини които ползвам само със свързването към акаунта ми в Майкрософт.
Не искам да споря, просто наистина не хващам каква е разлката, освен че едното ще го получиш на диск.

преди 47 минути, Bubbles написа:

А каква е разликата със скъпите лицензи? Мигар те карат ОСто да рабти само?
Купил съм лицензите за 10 и 11 от тук https://www.instant-gaming.com/fr/  Офис 2019 също
Получавам помощ от екипа на чичко Уили, имам си фактура от продавача, ОС ми се активира на трите машини които ползвам само със свързването към акаунта ми в Майкрософт.
Не искам да споря, просто наистина не хващам каква е разлката, освен че едното ще го получиш на диск.

Разликата е - ключът, няма да е уникален. Ще го има на още, да речем 50 компютъра. Не виждам проблем.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

...

Глупости! Тия дават фактура! И гащите в офиса са ти вързани ако бопаджиите бутнат вратата. И именно за тия неколко лева не е нужно да слагаш активатор! Тогава Били ще те върне в първи клас.

преди 1 час, Beemo написа:

Разликата е - ключът, няма да е уникален. Ще го има на още, да речем 50 компютъра. Не виждам проблем.

Възможно ли е?
Веднъж използван ключ не би трябвало да може да се ползва повторно, иначе ша стане манджа с грозде.

преди 1 час, Стоимен написа:

Глупости! Тия дават фактура! И гащите в офиса са ти вързани ако бопаджиите бутнат вратата. И именно за тия неколко лева не е нужно да слагаш активатор! Тогава Били ще те върне в първи клас.

Фактурата не е лиценз бе бае Тошо.
Прост народ = слаба държава !

преди 1 час, Стоимен написа:

Айде да ми се дървиш, като не си наясно с материята !

Вече казах, който много знае, нека си вярва, че има лицензиран софтуер за няколко долара.

преди 12 минути, Белгиеца написа:

Фактурата не е лиценз бе бае Тошо.
Прост народ = слаба държава !

Прав си мидо ти си пълно потвърждение на поговорката

фактурата льолю я дават за закупен лиценз и е доказателство

преди 1 час, Bubbles написа:

Възможно ли е?
Веднъж използван ключ не би трябвало да може да се ползва повторно, иначе ша стане манджа с грозде.

Разбира се, че може. Затова бяха направили, едни проверки... По форуми и торент сайтове.

Сега, просто ги продават. Да вземат още някой лев.

преди 1 час, novaki написа:

Фактура менте дават, ама лиценз не дават.
А ако има фирма и му дойдат на проверка едни лоши момчета изпратени от местния феодал, защото не е гласувал за правилната партия, тогава става много интересно.

Прав си мидо ти си пълно потвърждение на поговорката

Айде малко по-полека с думичките става ли? Тука не е бгмама.

И да кажеш че фактурата е лиценз е като да кажеш че касовата бележка е хляб.

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Фактура менте дават, ама лиценз не дават.
А ако има фирма и му дойдат на проверка едни лоши момчета изпратени от местния феодал, защото не е гласувал за правилната партия, тогава става много интересно.

e то ,ако дойдат от ГДБОП ще стане интересно защото е ясно че лицензите са крадени но човека си го е купил та кого ще подгонят не е ясно

преди 5 минути, Bubbles написа:

И да кажеш че фактурата е лиценз

и това кога съм го казал а ?

Дават фактура ЗА лиценза! Що се правите на гъби? Дават и лиценз, може да го получите по поща, емайл , Еконт и тн. И бопаджиите няма да имат нищо против.

и това кога съм го казал а ?

преди 3 часа, novaki написа:

Ако съм разбрал погрешно извинявай.

В края на краищата факта е, че си платил и не е редно след като си купил нещо от МАГАЗИН някой да ти търси отговорност че пиратстваш и т.н.
Вече друга е темата с купуването на лицензи през платформи като Ибей например.

Аз тук не виждам проблем. Купуваш си отнякъде номер за някаква цена. Ако Microsoft го приеме и ти активира Windows/ без никакви други действия от тоя страна/, то значи, че го приема за легитимен, нали така ? Доколкото съм чувал, че има много неизползвани лицензи по различни програми и промоции , който/ ако се приемат от Microsoft/ са легитимни. Също съм чувал, че ако по-късно се открият нередности в лиценза, след известно време, ще ти напише , че Windows се нуждае от повторна активация. За това имам информация от различни източници, но не мога да потвърдя от първа ръка, предвид, че не съм получавал гореописанят проблем засега.

преди 9 часа, stanpet написа:

Аз тук не виждам проблем. Купуваш си отнякъде номер за някаква цена. Ако Microsoft го приеме и ти активира Windows/ без никакви други действия от тоя страна/, то значи, че го приема за легитимен, нали така ? Доколкото съм чувал, че има много неизползвани лицензи по различни програми и промоции , който/ ако се приемат от Microsoft/ са легитимни. Също съм чувал, че ако по-късно се открият нередности в лиценза, след известно време, ще ти напише , че Windows се нуждае от повторна активация. За това имам информация от различни източници, но не мога да потвърдя от първа ръка, предвид, че не съм получавал гореописанят проблем засега.

Да, де. Нали и аз това му казах!

преди 16 часа, stanpet написа:

който/ ако се приемат от Microsoft/ са легитимни.

Абсолютно същото се случва и с "нелегитимната" БЕЗПЛАТНА активация - приема се от М$, и до сега не съм видял да искат "повторна активация" .

Тия ключове са легитимни, точно колкото е бременна "малко бременна жена"...

Евтини Windows 10 ключове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.