Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Degoo

Featured Replies

Имам проблем с въпросния сайт съхранение на снимки. От няколко дена като вляза излиза следното съобщение:

degoo1.png

Ако се опитам да затворя съобщението не става нищо. Избирам - More info, дава следния избор:

degoo2.png

Каквото и да избера - Choose this plan - Free или Go to files, резултата е, че се връщам на началния екран. Писах на съпорта им, пуснаха ми един автоматичен тикет и до там. Не ми се плаща, искам да си взема снимките и да приключа с degoo. Може ли изобщо нещо да се направи ?

• Автор

Ами като много краен вариант и това мога да направя ...

преди 26 минути, S73fan написа:

Ами като много краен вариант и това мога да направя ...

Това не е краен вариант, а най-добрият вариант. Да, ще изгориш с 10-на лева, но ще си върнеш снимките.

преди 2 часа, S73fan написа:

Имам проблем с въпросния сайт съхранение на снимки. От няколко дена като вляза излиза следното съобщение:

Сега се логнах и при мен след кратко разглеждане ми блокираха десктоп ползването. Ако имате телефон до колкото разбирам е безплатно там , но явно и вие също , като мен ползвате компютър и за него ни искат пари.

Моето решение е за андроид -----------> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.degoo.android&hl=en&gl=US&pli=1

За ябълка-------------------> https://apps.apple.com/us/app/degoo-online-cloud-storage/id1154082727

Пробвайте и пишете после какво е станало.

Късмет! 😉

Проблема е разследван и решен става с телефон и през компютъра става.
Направих видео.

• Автор

Това на видеото е за компютър нали ? Ще може ли малко по-подробно какво се прави след F12 ?

преди 2 часа, S73fan написа:

Това на видеото е за компютър нали ? Ще може ли малко по-подробно какво се прави след F12 ?

Да на компютър го направих по точно уин 10 след f12 натискате тоя бутон горе в дясно .

Ето качвам и снимка 

https://i.imgur.com/eiNaaQ6.jpg

И обяснение на английски как се прави за всеки случай. https://www.browserstack.com/guide/view-mobile-version-of-website-on-chrome

• Автор

В крайна сметка изтеглих версията за Андроид на Degoo и имам достъпа до снимките. Остава да измисля как да ги сваля, че са се събрали доста.

Прекрасно

Малко по малко ще си ги прехгвърлите после от телефона на компютъраи това е. Нали имате кабел и свързвате тела с компа?

Странно. След като прочетох темата влязох с моя акаунт /безплатен/ и цъках доста. Не ми излязоха никакви съобщения.

• Автор

Ха сега де ? Не получавам отговор и от съпорта им.

• Автор

Нищо чудно, странното е, че скоро не съм качвал нищо там, как изведнъж ги надвиших ...

Може да е свързано с броя на свързаните устройства, знам ли ...

А пробва ли да направиш пълно деинсталиране /с някой външен деинсталатор/ и да инсталираш приложението наново ? След рестарт, разбира се ...

spacer.png

• Автор

Ами от компютъра влизам директно от сайта, не виждам кое приложение да деинсталирам ?

• Автор

Не е истина...това па хич не ми дойде на ум, да пробвам с друг браузър, естествено с майкрософтския edge влязох без проблем, само избрах безплатния вариант и имам достъп до снимките. Както каза после на Мозилата изчистих кеша, логнах се и имам достъп. Голям резил, ама изобщо не съм предполагал, че може да е от браузъра ?! Странно защо се е получило така ? Иначе благодаря за съдействието.

• Автор

След известно време като пробвах и пак същата работа -нямам достъп.

преди 45 минути, S73fan написа:

След известно време като пробвах и пак същата работа -нямам достъп.

А ако пак изчистиш кеша и рестарт ?

• Автор

Пробвах, пак изтрих кеша, влезах наново и в двата браузъра и греда.

току-що, S73fan написа:

Пробвах, пак изтрих кеша, влезах наново и в двата браузъра и греда.

Е нали се сещаш, че в тоя сайт не пасат трева. Явно са си сменили политиката. Плати 10 лева и да се свършва. Знам, че ти ще си ощетен, но иначе трябва да се ядосваш за глупости.

• Автор

Явно това е целта да им се плати, знам че сам съм си виновен, но някак си некоректно отношение от тяхна страна.

• Автор

Ще пробвам и от работа, ако и там не става, явно не е конкретно от моя компютър. Благодаря на всички за съветите.

• Автор

Пробвах от служебния, същата работа, явно ще трябва да се плаща 🙃

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.