Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Tapinradio?

Виж решението Разрешен от цър-вул,

Препоръчан отговор

Здравейте!
Използвам програмата Tapinradio за слушане и запис от радио станции. Програмата работи повече от перфектно и съм много доволен! Но...
Проблема е следния:
Когато пусна да записвам от някое радио след два часа програмата сама спира да записва и трябва на ново да се пусне записа.
Търсих из менютата, но не открих такава опция да записва постоянно и аз да контролирам записа кога да го пускам и спирам без времеви лимит.
Има ли такава опция и ако да в кое меню или как се изкарва?
Версията на програмата е последната, портативна я ползвам ако това има значение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Ivan Zangagolev написа:

Здравейте!
Използвам програмата Tapinradio за слушане и запис от радио станции. Програмата работи повече от перфектно и съм много доволен! Но...
Проблема е следния:
Когато пусна да записвам от някое радио след два часа програмата сама спира да записва и трябва на ново да се пусне записа.
Търсих из менютата, но не открих такава опция да записва постоянно и аз да контролирам записа кога да го пускам и спирам без времеви лимит.
Има ли такава опция и ако да в кое меню или как се изкарва?
Версията на програмата е последната, портативна я ползвам ако това има значение.

Вероятно, опцията ще се появи, след заплащането на лиценза

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, цър-вул написа:

Чия е виртуализацията на портативната версия

Програмата е излекувана, а виртуализацията е на ELCHUPACABRA. От неговия сайт съм я дърпал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение
преди 23 минути, shishmanovp861 написа:

Audials е много по хубава.

И как го определи това? С наплюнчен пръст?
Много е гадно, когато някой задава конкретен казус да го залеят със странични предл;ожения!
Като не можеш да предложиш решение. просто не се включвай!
@Ivan Zangagolev, това ограничение е за пробната версия. Пробвай да разопаковаш инсталатора отново върху настоящата портативка.
За по-сигурно копирай или преименувай папка Data преди разопаковането и след това върни съдържанието й обратно в новата папка Data

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ванка!

Програмката наистина е много хuбава, но аз от 10 години ползвам ето това:  RadioSure, което има и двете функции - Standart  и Portable без такива ограничения и плащания. Ако искаш прочети малко по вече за нея пробвай я и ако ти хареса, можеш и нея да ползваш.   https://softradar.com/radiosure/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като интерфейс като опции.Държиш се сякаш форума е твой то нали той ти е живота.

https://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/Radio-Sure.shtml

Radio Sure вече не се разработва.Ако иска автора да я пробва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, shishmanovp861 написа:

Като интерфейс като опции.Държиш се сякаш форума е твой то нали той ти е живота.

Иванчо! Защо не се разкараш от форума?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, Kolev72 написа:

Ванка!

Програмката наистина е много хuбава, но аз от 10 години ползвам ето това:  RadioSure, което има и двете функции - Standart  и Portable без такива ограничения и плащания. Ако искаш прочети малко по вече за нея пробвай я и ако ти хареса, можеш и нея да ползваш.   https://softradar.com/radiosure/

Благодаря ти много! Ще я пробвам и нея. А тя има ли функцията за split tracks? Защото то тази е най важната функция която ми трябва.

преди 10 часа, цър-вул написа:

И как го определи това? С наплюнчен пръст?
Много е гадно, когато някой задава конкретен казус да го залеят със странични предл;ожения!
Като не можеш да предложиш решение. просто не се включвай!
@Ivan Zangagolev, това ограничение е за пробната версия. Пробвай да разопаковаш инсталатора отново върху настоящата портативка.
За по-сигурно копирай или преименувай папка Data преди разопаковането и след това върни съдържанието й обратно в новата папка Data

Не стана точно така, но ми даде насока какво да направя.
След като не се получи с повторното разопаковане на инсталатора изтрих цялата папка с портативната версия и хубаво почистих регистъра от всякакви записи свързани със стартирането или работата на приложението. Рестартнах и след това отново разопаковах и се получи! Благодаря за пореден път!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, shishmanovp861 написа:

2023-02-19 16 54 14.png

Хайде сравни това с интерфейса на Tapin radio. и се замисли човек със зрителни проблеми колко комфортно ще се чувства в двата случая...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, Kolev72 написа:

Ванка!

Изтеглих RadioSure и я пробвах. Много яка програма! Наистина благодаря много!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тя верно е леко древна... 😎

Тук има малко кожи за нея:

https://www.deviantart.com/radio-sure-skins/gallery/47468718/all-skins

https://radiosure.blogspot.com/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 46 минути, цър-вул написа:

Тя верно е леко древна... 😎

Тук има малко кожи за нея:

https://www.deviantart.com/radio-sure-skins/gallery/47468718/all-skins

https://radiosure.blogspot.com/

Не и трябват кожи За мен е важно как работи. Закачи я на техника като хората, закачи и която друга искаш и тогава можеш да ми кажеш как работи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, цър-вул написа:

Айде не почвай!!!
На вкус и цвет....

Какво да почвам бре човече! Прочети още веднаж какво съм написал. Направили препоръката ми. Тогава какво се обаждаш още? Аз съм ползвал и твоята, но не ми хареса. А и на човека съм му препоръчал да я пробва, а не да отхвърли твоята. При мен е включена ден и нощ за да следя класацията на кънтри музиката, докато ти слушаш кой знае какви чалгии.

Виждаш ли я долу, вдясно?

ScreenShot002.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти май си бетерСталин - щом си казал, че на програмата не й трябва друг графичен интерфейс, всички трябва да се строят и чинно да се съгласят. А, че има направени десетки кожи за това радио - те не разбират.
Я, по-кротко, моля!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, цър-вул написа:

Ти май си бетерСталин - щом си казал, че на програмата не й трябва друг графичен интерфейс, всички трябва да се строят и чинно да се съгласят. А, че има направени десетки кожи за това радио - те не разбират.
Я, по-кротко, моля!

Аз не зная дали съм Сталин или не, но зная, че си голям смотаняк! Ясен ли съм? Жалко, че съм те уважавал като човек! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic_s:

Момчета..това беше излишно...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Kolev72 написа:

Аз не зная дали съм Сталин или не, но зная, че си голям смотаняк! Ясен ли съм? Жалко, че съм те уважавал като човек! 

А само предложих едни кожи като добавка. И ти ми налетя като...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я прочети хубаво бе тъпанар смотан!

Тук, какво съм написал?

"Програмката наистина е много хuбава, но аз от 10 години ползвам ето това:  RadioSure,"

"Ако искаш прочети малко по вече за нея пробвай я и ако ти хареса, можеш и нея да ползваш.   https://softradar.com/radiosure/"

За "кожите" ли говорим или за самите програми? Кое, според теб е по важно? А и на какво слушаш музиката през програмата, че се звериш с хората. или и от аудио вече почна да разбираш?

Казах, че съм ползвал посочената от теб програма и не ми е харесала. Още по вече, нейната "кожа" Или излиза, че с теб никой не може и не трябва да спори?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Kolev72 написа:

За "кожите" ли говорим или за самите програми?

Ти наистина ша додиш куха лейка и четенето с разбиране не е от силните ти страни:

преди 3 часа, цър-вул написа:

Къде видя да съм написал нещо срещу програмата, освен, че 

преди 3 часа, цър-вул написа:

верно е леко древна...

?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...