Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с нова дънна платка

Featured Replies

Здравейте,първо се извинявам за грешките в правописа.Така взех си нова дънна платка свалих старата слагам новата и неще да подкара ... Слагам пак старата и тя не подкарва .. Пробвах с отвертка и нищо свети някаква лампичка на дъното и това е!Може ли да ми помогнете! Благодаря ви предварително.

Разрешен от grizly

А кабелите върза ли ги? Качи една снимка?

Не става ясно какво се иска от дънната платка да "подкара"!

Друг път подкарвал ли си дънна платка, знаеш ли как се сменя? 

• Автор

Приятел,извини ме за начина на писане от Враца съм. Взех това дъно,за да съживя малко старата щайга. Всички кабели са по местата,но пиновете дето отговарят за Power,Restart бутоните не зная на новото дъно кое кабелче каде да пъхна,мой приятел каза да опитам с отвертка да дам на късо,но нищо не става ниска да подпали...Затова реших да си сложа старото дъно..Сложих го и свързах всичко както трябва бях си направил снимки кое каде е та слагам дъното свързах го и хоп пак нищо и старото дъно не иска да тръгне! А за това как се казва дъното,моля кажете къде да гледам,защото има много имена и цифри.

Не мога да кача снимка Неми позволява,защото минава 3 мб

Снимки качвай тук.

Без, да дадеш повече инфо за цялата конфигурация (марка и модели на компонентите).

И как е възникнал проблема, няма как да ти отговорят конкретно/съвет.

• Решение

Щом не знаеш къде да потърсиш и видиш модела на дъното и щом не знаеш кой кабел къде да включиш, при условие че на дъното е всичко обозначено подробно - остави и не се занимавай, това не е лъжица за твоята уста изобщо...

Занеси дъното при някой приятел или в сервиз дето са с тези материя наясно и ги вдяват повече тези работи...

Ех тез врачани, първо дават накъсо дет сварят да подпалят компа и като не им се отдаде пусткат теми, а правилния начин е първо да прочетеш упътването към дъното (ако го нямаш като книжка го има в интернет на сайта на производителя на дъното) и тогава да вързваш и да палиш.

То не е ясно, дали има компоненти, по това дъно...

преди 56 минути, Joro93 написа:

https://imgur.com/rBGy3nX

https://imgur.com/TZhW6gr

номер 1 - старата

номер 2 - новата

По-новата дънна платка аз виждам един сата конектор изкъртен, как се е случило това по-точно?

Твърдиш че дъното си го купил ново - от магазин е изключено в това състояние да си го купил с изкъртен сата конектор, или този от който си го купил ти е казал че е ново?!

Според втората снимка, това е доста стар хардуер - за 2/3 поколение интел процесор и от поне 7-8 години никъде не се продават нови такива платки.

P8H61-M LX - Support (asus.com)

преди 4 часа, grizly написа:

По-новата дънна платка аз виждам един сата конектор изкъртен, как се е случило това по-точно?

Я покажи къде единия сата е изкъртен.

преди 2 часа, plmen88 написа:

Я покажи къде единия сата е изкъртен.

До този в който е включен на снимката кабела червения сата дата - 1 ви сата конектор

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.