Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра не се изключва и включва нормално

Препоръчан отговор

преди 53 минути, Rammkopf написа:

Горе ти писах нещо за паметите. Това опита ли?

Пробвах го, всичко е Ок

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 66
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И аз ти написах една препоръка и то не само аз, но  не ми е ясно защо бягаш от нея. Опитай я да видим резултата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Христо Влъчков написа:

Пробвах го, всичко е Ок

Нищо не ти се разбира, какво пробва?

Напиши със думички, извадих едната плочка РАМ памет а той е със две по еди колко си еди каква си, след това извадих другата и върнах........ и така на татък! И какво е " всичко е Ок", как да го разбираме това всичко е "нула к" Толкова ли е сложно? Как искаш да ти се помогне, ние колкото и желание да имаме, ти го убиваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Христо Влъчков написа:

А горе долу към какво да се насоча, от къде да тръгна?

Видео картата ... 

Бате или баце ... имах такъв подобен проблем и по-късно започна синия екран, а накрая и картата "изгоря". 

Това ми намириса още при предишния "боб" де хвърлих ... НО, верно може да е и от паметта ... 

Най-лекия вариант е да е от батерията на дъното .... 

Ето и още една луда идея ... да не би да си с два монитора??? Т.е. да има свързан умен ТВ, и те ти (напълно аматьорско!!!)  да остава някакво приложение стартирано от ПС-ту към ту него и да не сака да се изключи компютъра. :) = Спокойно някой това може да го постне къ бисер в съответната тема ... :) 

По-луда идея е, някой да ти ползва видео-картата да копа криптовалута ... :) -> Туй май не е вирус ... :) 

п.п. Като не знаеш какво му е, то по-горе ти казаха:  В сервиз, И, ти, го, оправят срещу някаква сума.

Аз казах!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Като не знаеш какво му е, то по-горе ти казаха:  В сервиз, И, ти, го, оправят срещу някаква сума."

За n-ти път написано и препоръчано, но нашият не е*бава такава препоръка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

:offtopic_s:Проблема на този "самолет" нарекъл се Христо Някой си е, че няма приятели!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Христо Влъчков написа:

Пробвах го, всичко е Ок

Т.е., като извадиш единия модул, положението се оправя?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, Kolev72 написа:

И аз ти написах една препоръка и то не само аз, но  не ми е ясно защо бягаш от нея. Опитай я да видим резултата.

Не бягам от нея, мисля че писах - пробвах го . Засега не е от нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, dioib написа:

Видео картата ... 

Бате или баце ... имах такъв подобен проблем и по-късно започна синия екран, а накрая и картата "изгоря". 

Това ми намириса още при предишния "боб" де хвърлих ... НО, верно може да е и от паметта ... 

Най-лекия вариант е да е от батерията на дъното .... 

Ето и още една луда идея ... да не би да си с два монитора??? Т.е. да има свързан умен ТВ, и те ти (напълно аматьорско!!!)  да остава някакво приложение стартирано от ПС-ту към ту него и да не сака да се изключи компютъра. :) = Спокойно някой това може да го постне къ бисер в съответната тема ... :) 

По-луда идея е, някой да ти ползва видео-картата да копа криптовалута ... :) -> Туй май не е вирус ... :) 

п.п. Като не знаеш какво му е, то по-горе ти казаха:  В сервиз, И, ти, го, оправят срещу някаква сума.

Аз казах!!!

Нямам два монитора, работя с един. И мисля че открих проблема. Разглобих целия комп и пак го сглобих . Проблема мисля че е лош контакт!

преди 3 минути, цър-вул написа:

Не каза с един модул RAM работи ли нормално

При мен РАМ-а са четири плочки . Правих различни комбинации с тях. От това нямаше кой знае какъв ефект. Но забелязах при отворени капаци на компютъра и работещ , спира вентилатора на видеокартата. По работих над нея и поне засега работи добре.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Христо Влъчков написа:

Не бягам от нея, мисля че писах - пробвах го . Засега не е от нея.

Не зная какво си написал и какво си РАЗБРАЛ. Но явно ..нищо не си разбрал. Написах ти - За Сервиз

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, Христо Влъчков написа:

Проблема мисля че е лош контакт!

А защо не, в лош щепсел??? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, leotroph написа:

А защо не, в лош щепсел??? 

Опиши ефекта на "лошия щепсел", моля. Какъв процес подозираш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 4.03.2023 г. в 10:28, Христо Влъчков написа:

Нямам два монитора, работя с един. И мисля че открих проблема. Разглобих целия комп и пак го сглобих . Проблема мисля че е лош контакт!

При мен РАМ-а са четири плочки . Правих различни комбинации с тях. От това нямаше кой знае какъв ефект. Но забелязах при отворени капаци на компютъра и работещ , спира вентилатора на видеокартата. По работих над нея и поне засега работи добре.

Пробвай тогава без видеокартата дали пак ще прави проблеми. И ако не е профилактирана е хубаво да и смениш пастата да я почистиш от прахуляци и ако позволява раглобяване на вентилатора да го смажеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 часа, Rammkopf написа:

Опиши ефекта на "лошия щепсел", моля. Какъв процес подозираш?

Цитат

image.png.09aa92eb9fa32a651609664a2d154f7a.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, vlado1985 написа:

Пробвай тогава без видеокартата дали пак ще прави проблеми. И ако не е профилактирана е хубаво да и смениш пастата да я почистиш от прахуляци и ако позволява раглобяване на вентилатора да го смажеш.

ОК, направих го вече!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...