Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся автомобил в рамките на 10000-14000 хиляди!

Featured Replies

Кола около 10000 лева във възможност до + 2,3 к, мотор до 2.0, до 150 коня, да е седан, да е нормално от части и обслужване, като цена, по възможност с екстри за модели и да е бензин, но може и да е дизел. Благодаря предварително и по възможност препоръчване на конкретен модел с предимства и недостатъци, по възможност и личен опит с него!

преди 1 минута, JKirilov написа:

Господи, помагай? 5волта, ти на оная работа шиунда ли викаш?:angry:

Изглежда не си успял все още да събереш цялата серия на картинки от дъвки Турбо! :chinese:

току-що, JKirilov написа:

Не съм, помагай?

Продадох ги на учителя ти по математика преди 40 години, питай него за помощ!

Аз съм за Тойота,Мазда.Хонда.Но във форум,всеки си хвали неговата щайга.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Аз съм за Тойота,Мазда.Хонда.Но във форум,всеки си хвали неговата щайга.

Японските много гният. Виждал съм италианска Мазда 3 - ужас е. То не, че и немските не са така, ама не са масово.

преди 28 минути, *S197* написа:

Японските много гният. Виждал съм италианска Мазда 3 - ужас е. То не, че и немските не са така, ама не са масово.

Е, не гният всичките японски. За Маздите съм чувал и аз, че гният...но пък имах Мазда, която карах 15 години и накрая нямаше нищо изгнило по нея (имаше други драми). Иначе, от 20 години има Тойота в семейството. И от 5 - втора. С тях проблеми няма. Ма никакви. По-старата я кара баща ми, който ама въобще не поддържа. Ей, много здрава кола се оказа - още не е се е счупила (за толкова време, единственото което съм сменял е съединителя - 2 пъти; другото са консумативи). Тази, която купих за себе си е (по нашите стандарти) сравнително нова, на 8 години. От как съм я зел, съм правил единствено EGR клапан (това си е известен проблем, при дизеловите, зарад качеството на горивата у нас).

преди 34 минути, *S197* написа:

Митове и легенди. :) Мазда за Европа е Форд. Конкретно Mazda 3 е на базата на Ford Focus. Първа генерация Mazda 3 и Mazda 6 нямат корозоустойчиво покритие. Виждал съм 6-ца, дошла от Копенхаген, шупнала е цялат акато баклава от соления въздух там. Втора генерация вече са с корозоустойчиво покритие и тази драма я няма. Аз карам само хонди от 15 години насам и нямам проблеми с изгнили ламарини, мога само хубави неща да разкажа за тях.

преди 13 часа, JKirilov написа:

Не съм, помагай?

Имам ги, продавам ги!

преди 1 час, Rammkopf написа:

Митове и легенди. :) Мазда за Европа е Форд. Конкретно Mazda 3 е на базата на Ford Focus. Първа генерация Mazda 3 и Mazda 6 нямат корозоустойчиво покритие. Виждал съм 6-ца, дошла от Копенхаген, шупнала е цялат акато баклава от соления въздух там. Втора генерация вече са с корозоустойчиво покритие и тази драма я няма. Аз карам само хонди от 15 години насам и нямам проблеми с изгнили ламарини, мога само хубави неща да разкажа за тях.

Виж сега, колата лично съм я видял как ръждясала, особено по калниците. Колата беше дизеларка, 2004-5 година, хечбек. Сега ще ме накараш да изровя снимките за продажба, които направих преди време.

DSC00167.jpeg

преди 6 минути, Rammkopf написа:

Нищо не те карам, директно ти го казах. :D

Ти само виж снимката по-горе и ще ти светне. Пък си дрънкай след това колкото си искаш.

PS: Колата замина при едни помаци.

Някой пак запали фитила с тема за коли и марки... В ценовия диапазон на автора избора е голям, но доказалите се във времето автомобили, са вече на цени, на половината от бюджета...

преди 2 часа, *S197* написа:

Ти само виж снимката по-горе и ще ти светне. Пък си дрънкай след това колкото си искаш.

PS: Колата замина при едни помаци.

Както казах:

преди 4 часа, Rammkopf написа:

Мазда за Европа е Форд. Конкретно Mazda 3 е на базата на Ford Focus. Първа генерация Mazda 3 и Mazda 6 нямат корозоустойчиво покритие. ...

Втора генерация вече са с корозоустойчиво покритие и тази драма я няма.

Видял една ръждива 3-йка и край, японките гният! :D

преди 5 часа, Rammkopf написа:

Както казах:

Видял една ръждива 3-йка и край, японките гният! :D

Имах и Мицубиши. Внос от Швейцария. Бомбетата и всичко от долу беше доста зле. С тънки ламарини са. ;) И не, не съм видял само една кола. Много такива се срещат по улиците.

преди 32 минути, *S197* написа:

Имах и Мицубиши. Внос от Швейцария. Бомбетата и всичко от долу беше доста зле. С тънки ламарини са. ;) И не, не съм видял само една кола. Много такива се срещат по улиците.

Знаеш, че много зависи от коя част на Швейцария са, нали? И моята е оттам, от френската част - нищо ѝ няма.

• Автор

Група нещо много се разводнихме и навлезнахме в съвсем друга тема, ако може по темата, конкретни модели, които смятате за удачни в критериите и плюсове и минуси, ако е възможно, благодаря предварително!

Ние сме си водни хора, кой на Дунава, кой на морето, има и от разни локви...

А ти вместо да критикуваш, влез в някой от он-лайн магазините за стари барутници, подреди ги по цена, избери и после покажи тук 5-6 броя, за да ни улесниш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.