Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще стане с тъй наречените безсрочни договори към мобилен оператор

Featured Replies

след индексацията сменят ли се минутите или само цената.

Сметката нараства с индекса на инфлацията. Нищо друго не се променя. Цената на минути/MB също не се променя.
Предния месец начислиха (Vivacom) по 2 лв на услуга за номер.

Безсрочният договор продължава по всякакви други казуси извън упоменатите, че някои неща са по общите условия на "вид декларация" на оператора под формата на общи условия. 

Съвета ми е отново да си прочетете договора. (Аз лично не съм ги, чел, но има неща касаещи общите условия за предоставяне на услугата). 

Успех!!!

преди 11 минути, dioib написа:

Безсрочният договор продължава по всякакви други казуси извън упоменатите, че някои неща са по общите условия на "вид декларация" на оператора под формата на общи условия. 

Съвета ми е отново да си прочетете договора. (Аз лично не съм ги, чел, но има неща касаещи общите условия за предоставяне на услугата). 

Успех!!!

Ти вярваш в Бог, за какво да четеш договори! 

Имах безсрочен договор с БЛИЗУУ. Плащах за 20Мбит интернет 10лв./мес и плюс НЕОФИЦИАЛНО по същата жица ми пускаха 40 аналогови програми телевизия. Разкош.

Така беше повече от 15години  ... но ги купиха МТЕЛ. Какво стана - 1. Спраха аналоговите телевизии и 2. Почнаха да ми правят мизерии с интернета и ... преподписах за по-голяма сума - първо 25лв., после 35лв. ......... и накрая - отидох във Виваком за 37лв. - 300мбита, 230 програми и много псувни по адрес на МТЕЛ!

преди 3 минути, Стоимен написа:

Имах безсрочен договор с БЛИЗУУ. Плащах за 20Мбит интернет 10лв./мес и плюс НЕОФИЦИАЛНО по същата жица ми пускаха 40 аналогови програми телевизия. Разкош.

Така беше повече от 15години  ... но ги купиха МТЕЛ. Какво стана - 1. Спраха аналоговите телевизии и 2. Почнаха да ми правят мизерии с интернета и ... преподписах за по-голяма сума - първо 25лв., после 35лв. ......... и накрая - отидох във Виваком за 37лв. - 300мбита, 230 програми и много псувни по адрес на МТЕЛ!

Добре е да се чете, после осмисли, прочетеното - това не ти се отдава никак :) Какво общо има нет/тв с въпроса, който е зададен?

• Автор
преди 4 минути, Стоимен написа:

преди 4 минути, Стоимен написа:

И аз бях към Близоо и се сляха с А1, и сега отнощенията ни са малко сложни, но питането ми е за Йеттел основно за близък човек и то е за телефон, за възрастен човек без интернет.

Аз съм на безсрочни и нищо не ми е повишено. Мога да спра когато поискам, естествено без неустойки. Но си седя защото ме устройва.

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Ти вярваш в Бог, за какво да четеш договори! 

Ааа виж този договор ако го нарушиш от колекторска фирма Свети Петър груп не можеш се измъкна, па мани другото и давност нема.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.