Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Виждам

Нетна разполагаема наличност по сметки и депозити:

3 501.22 BGN

Общо текущо салдо по сметки и депозити:

3 736.22 BGN

Обща нетна разполагаема наличност по картови сметки:

3 501.22 BGN

Кое всъщност е парите, с които разполагам ?

мерси !

// вчера ми излезнаха спортните залози и ми се струва че трябваше да имам повече от 3 500.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Салдото е цялата сума, която си имал преди да платиш нещо и в момента разполагаш с 3.5к, както ти казаха. Разликата предполагам трябва да я търсиш в т.нар. "Блокирани суми", които са задържани до плащането на съответната стока от банката към "наредителя".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нетната раполагаема наличност е сумата, която имаш налична в сметката си към настоящия момент. Отнема време докато плащанията, които си правил днес, вчера и т. н. - на POS в магазина, онлайн, превод по сметка, плащане на комунални услуги, бъдат осчетоводени. В момента са блокирани, виждаш ги като брутна сума (салдо) към онзи момент.

В сметки -> отчети можеш да видиш коя сума (покупка/разплащане) на коя дата е била осчетоводена от банката,

Виж, на 8 март платих с карта в аптека и сумата беше блокирана, а на 13 март осчетоводена и напусна сметката ми.

Screenshot_2023-03-14-15-22-17-310_com_bfs.fibank.jpg.535627257871b1345c23cbe0ecdc2a76.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Daylight Dancer написа:

На отчети виждам само два прихода и приходът от хазарта го няма. Кога горе долу да го очаквам в отчети?

Няма как да си получил приход и да не е го е отчела системата. 
Ти май не знаеш как да си следиш банкирането!? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Daylight Dancer написа:

Аз ако знаех нямаше да питам тук какво що. Може би тия от ефбет правят номера.

Ако си спечелил и ги чакаш по сметка, проверявай си сметката, просто! ПИБ(банката/банкирането) отразяват единствено наредени приходи и разходи по сметки/платежни, не ги интересува кой ги прави, ако не са над определена сума за деклариране произход на средства, примерно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Daylight Dancer написа:

Аз ако знаех нямаше да питам тук какво що. Може би тия от ефбет правят номера.

Явно ти е първата печалба...

Спортни/хазарти сайтове, изплащат след 14 дни. Плюс времето за обработка - 2 до 3 дни. Обикновено.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На изи пей мисля че веднага мога да си взема парите, но съм дал да ходят към банковата карта. 510 лева са за протокола

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...