Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете интернет доставчик за София

Препоръчан отговор

Здравейте, моля предложете АДЕКВАТЕН доставчик на интернет и телевизия, за София и по-точно Сухата река. Моля без Виваком (освен скъпи, нета им не става за нищо - 1.55MBPS UPLOAD) и А1! Благодаря предварително!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Teemo написа:

edit

Sory - I dont wnt

that's how i am right now
a very dear person passed away

Ядищ жсх

Наистина и на мен ми трябва, доставчик за  "Кръстова вада"

Пич, научи се да пишеш и пиши само ако можеш да помогнеш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Teemo написа:

edit

Sory - I dont wnt

that's how i am right now
a very dear person passed away

Сори, но не е това начинът и поведението. 
Лека вечер

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това са големите играчи които придобиват малките.Виваком А1 Йетел.Кварталните доставчици ще изчезнат.

Аз съм доволен от Виваком.И от интернета и от телевизията.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, цър-вул написа:

Сори, но не е това начинът и поведението. 
Лека вечер

Съжалявам - пак, отново...

Не съм аз.

Съжалявам... Извинявам се, на всички.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 25.03.2023 г. в 18:50, Topa19 написа:

Здравейте, моля предложете АДЕКВАТЕН доставчик на интернет и телевизия, за София и по-точно Сухата река. Моля без Виваком (освен скъпи, нета им не става за нищо - 1.55MBPS UPLOAD) и А1! Благодаря предварително!

https://gigafiber.bg/plans/

Най-евтиният им е 150 мегабита качване и сваляне за 20 лв. на месец. Аз ползвам 450 мегабита. През повечето време скоростите са 440 мегабита качване и сваляне, което е около 2.5% отклонение и което е напълно приемливо.

Имат и пакети за интернет + ТВ, но тях не съм ги проверявал как вървят като цени, защото не гледам ТВ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, adersa написа:

тези ги купиха ВИВАКОМ ! 

Не са. Сделката отпадна, защото някаква там комисия (КЕВР ли беше, КЗК ли... иба ли го коя...) беше казала, че не разрешава сделката, защото с придобиването на GigaFiber ще стане картел на три монополиста.

Но дори и да ги купят някой ден, все пак има надежда. Булшитком бяха купени от Ментел, ако не се лъжа, но наскоро чух реклама по нечие на радио и си се рекламират като Булшитком. Така че ако Ментел/Жижацом/ЙокТел просто прибират печалбата от фирмата, но не барат качеството и мрежата на обслужване, на мен не ми пречи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Валсо написа:

Сделката отпадна

Не е още:
https://money.bg/business/vas-varna-za-prerazglezhdane-v-kzk-sdelkata-mezhdu-vivacom-i-netuorks-balgariya.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ментел не са купили Булсат.Тях ги купи Спас Русев и се все повече се говори , че Виваком ще ги взима . Да  ги вземат но не искам да скапват качеството на мрежата и да ми слагат след това техни рутери веднага ще ги отрежа , ако стане така .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...