Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Откачалките на Запада

Featured Replies

Ето, вижте го моралното падение и разложение на самия наистина прогнил Запад...................Съществуване на откачена терористична групировка, която мрази човечеството и децата!

Това ли трябва да търпим , това ли са скапаните евроантлантически ценности?

Ако си бяхме напълно независима държава, досега ДАНС да ги е открила и ликвидирала тези уроди!

"Държавна сигурност" навремето  ни е пазила от такива психопати и откачалки!

337538994_676832184202558_51874690803613

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

• Отговори 71
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Малии сега чакам Грухи Биоса с два км ферман как нямало такова нещо хихи Ами тя реално не пречи на никой а мен даже ме разсмива способна е да представи сериозни теми по един комичен начин

• Прегледай се при психиатър. Не съм на 20 години, че да ме третираш така. На 39 съм и съм доста наясно с демокрацията. Не, мерси, не я искам повече! Вашата демокрация излъга хората с увреждания. Заради

• Кога заминаваше за Расия

Публикувани изображения

преди 16 минути, Anneliese написа:
Spoiler

Ето, вижте го моралното падение и разложение на самия наистина прогнил Запад...................Съществуване на откачена терористична групировка, която мрази човечеството и децата!

Ако си бяхме напълно независима държава, досега ДАНС да ги е открила и ликвидирала тези уроди!

Госпожице, аз съм силно убеден, че тази кампания идва по план на ДС да сме в продължение на 5 години в спирала от избори, за да се покаже на българския народ, че уж демокрацията не работи и трябва да дойде някоя копейка, която да изкара горките селяни от свободния им живот в ЕС и да ги прикрепи към сивия, но пък "стабилен" евразийски живот без средна класа, с царе слънца и мутри идващ от Евразия. Целта тук е да се покаже, че същото може да се случи и по време на изборите и институциите не са готови. Ако случайно има твърде много повторения на избори, ДС-то ще се погрижи да има още повече хаос до въвеждането на "извънредна обстановка". До сега да го бяха открили този пакостник. Щом не са, а има 100% как щом е по интернет, значи "ДС" е замесено. Така че правиш комплименти на бандитите.

• Автор

Прегледай се при психиатър. Не съм на 20 години, че да ме третираш така. На 39 съм и съм доста наясно с демокрацията. Не, мерси, не я искам повече! Вашата демокрация излъга хората с увреждания. Заради вашите лъжи, сега съм сама.

преди 5 минути, Anneliese написа:

Прегледай се при психиатър. Не съм на 20 години, че да ме третираш така. На 39 съм и съм доста наясно с демокрацията. Не, мерси, не я искам повече! Вашата демокрация излъга хората с увреждания. Заради вашите лъжи, сега съм сама.

Ама за това не е виновна демокрацията, че си сама.

Кажи ми как демокрацията ти пък е виновна? Даже да речем, че ти е виновна, тя ти позволява да общуваш и да се събираш с хора със сходни на твоето дередже мнения и проблеми и даже и да си намериш някой, с когото да общуваш и да има същите интереси па и даже проблеми. В антидемокрацията има цензура на интернет и тотална информационна изолация за хората с увреждания. Виж в пропагандни клипчета от Северна Корея, че там нямат хора с увреждания. Не е защото хората в недемократични режими имат по-добър ген. Именно демокрацията ти е дала интернет и прозорче към света дори и да ти е труден живота.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Искаш да кажеш, че соца ще ти намери мъж ? ... по-добре комунизъм понеже при него мъжете са перманентно пияни и како се сетим за народната поговорка "Няма грозна жена има недопил мъж" .... :wub:

То с тротил няма да стане, за да се изтрепят гадните сапиенси  трябва или нещо по-мощно като термоядрени бомби или по-корави вируси не като оня кекавия КОВИД дето уж още първата година трябваше да изтрепе 35 милиона , а на практика много се изложи .

• Автор
преди 7 минути, Гражданин написа:

Ама за това не е виновна демокрацията, че си сама.

Кажи ми как демокрацията ти пък е виновна? Даже да речем, че ти е виновна, тя ти позволява да общуваш и да се събираш с хора със сходни на твоето дередже мнения и проблеми и даже и да си намериш някой, с когото да общуваш и да има същите интереси па и даже проблеми. В антидемокрацията има цензура на интернет и тотална информационна изолация за хората с увреждания. Виж в пропагандни клипчета от Северна Корея, че там нямат хора с увреждания. Не е защото хората в недемократични режими имат по-добър ген. Именно демокрацията ти е дала интернет и прозорче към света дори и да ти е труден живота.

Демокрацията лично мен много ме излъга. Дълго е, но пак ще го напиша.

Случайно разбрах, като бях в трети клас, че съучениците ми ходят на уроци по английски език. Като видях хубавия и шарен учебник, поисках и аз. Нали сме демократично време, нали мое да уча каквото си поискам, нали така ни внушаваха от телевизора. Прибрах се вкъщи,  заявих гордо, че от утре ще уча английски език и помолих мама за пари, за да си купя детския картинен речник на английски език на издателство "Егмонт България". Купих си го,  взех си тетрадка от вкъщи, и на другия ден отидох с класа на урока по английски език. Очаквах, че госпожата ще даде и на мен учебник и учебна тетрадка, но нямаше нищо такова. Нито бях посрещната както трябва, нито нищо. Те вече знаеха да четат и пишат на английски език. Изпаднах в неудобно положение и единственото нещо, което се сетих да направя беше, да препиша всичко от дъската и да гледам умно и да слушам внимателно. За съжаление, нищо не разбрах.

Следващия път, преди часа по английски, съучениците ми ме наобиколиха на чина и ме притиснаха да не идвам с тях повече на уроците по английски език, имаше обиди и грозно отношение. Изплаших се да не стане по - лошо и приех.

В пети клас, когато ученето на език стана задължително, се надявах, че ще мога да уча английски език. Уви, пак не ми се позволи. Един ден бяхме събрани трите паралелки в една класна стая, бяхме по три деца на чин. Влезе точно госпожата по английски език, носейки миналогодишните ни дневници. Помнех кой с колко е завършил от нашия клас. Отличниците получиха голям избор - между руски, немски и английски език. Останалите - между руски и немски език. Аз бях завършил начално образование с петица, съответно избора ми беше между руски и немски език. Избрах немския, защото е чужд език, а на руски ми беше лесно да чета. Всички отличници избраха английския, останалите - немски, и само едно момиче от нашия клас избра руския. На мен ми се плачеше. Никак не исках да уча немски език и почти три години го учих, поне не бях мързелива и се научих да чета свободно, без да сричам. Имах грешки на диктовките, а граматиката я мразех и ми идваше да я метна в кошчето за боклук. А въпросната учителка по английски език после изгони едно момче от нашия клас от групата по английски език при нас, групата по немски език, защото дошъл без домашно по английски език.

Във второто ми училище поне можах да уча френски език, но не го учих като хората. Първата година господина по френски ме обучаваше отделно от другите ученици. Те си учеха с учебниците за третата година (трети клас френски език), а аз със учебника за първи. Обаче после господина замина да работи в София, дойде нова учителка по френски език, обясних и докъде съм с френския език, но вместо да постъпи както трябва, ме сложи с четвъртокласниците по френски език. От отличничка по френски стигнах до четворки и много ми се плачеше, защото много неща бях изпуснала, две години френски език ми се губеха и се справях трудно. Вкъщи нямаше кой да ме учи, защото никой не е учил френски език.

В училището в София получих шанс да уча английски, но............ беше само 2 години и беше без учебници, учехме само думи, нямаше диктовки, нито истински изпити, предвид в какво училище учех. В 11 клас, като чухме, че повече няма да има английски език, едва не се разплакахме, бяхме много разочаровани.

Мислех, че живея в общество, което няма против хората с увреждания. Оказа се, че не е вярно. Харесах си един човек и веднага се почна с грозното отношение към мен и обидите. Само защото си харесах много готин тип. Всички ми се подиграваха за това, че не искам да се гримирам, че не си правя сложни прически, че не нося секси дрехи, че не гледам на себе си като на стока за продан.

Според демократичното днес общество, хората с увреждания били асексуални и не мислели за секс. Никой не разбира колко съм самотна и нещастна, колко имам нужда от любов, как ми се иска да знам какво е сексът, поне веднъж............... Натрупах куп здравословни проблеми заради това. На 39 години съм и още съм сама. Но не искам някой, който ми покаже обществото, искам аз да мога да избирам.

току-що, ined написа:

То с тротил няма да стане, за да се изтрепят гадните сапиенси  трябва или нещо по-мощно като термоядрени бомби или по-корави вируси не като оня кекавия КОВИД дето уж още първата година трябваше да изтрепе 35 милиона , а на практика много се изложи .

Изложил се? Ела да видиш в моя град колко некролози има, колко много хора си отидоха заради него и колко пуст е града сега...............

преди 51 минути, Anneliese написа:

Кога заминаваше за Расия

преди 25 минути, Anneliese написа:
Spoiler

Демокрацията лично мен много ме излъга. Дълго е, но пак ще го напиша.

Случайно разбрах, като бях в трети клас, че съучениците ми ходят на уроци по английски език. Като видях хубавия и шарен учебник, поисках и аз. Нали сме демократично време, нали мое да уча каквото си поискам, нали така ни внушаваха от телевизора. Прибрах се вкъщи,  заявих гордо, че от утре ще уча английски език и помолих мама за пари, за да си купя детския картинен речник на английски език на издателство "Егмонт България". Купих си го,  взех си тетрадка от вкъщи, и на другия ден отидох с класа на урока по английски език. Очаквах, че госпожата ще даде и на мен учебник и учебна тетрадка, но нямаше нищо такова. Нито бях посрещната както трябва, нито нищо. Те вече знаеха да четат и пишат на английски език. Изпаднах в неудобно положение и единственото нещо, което се сетих да направя беше, да препиша всичко от дъската и да гледам умно и да слушам внимателно. За съжаление, нищо не разбрах.

Следващия път, преди часа по английски, съучениците ми ме наобиколиха на чина и ме притиснаха да не идвам с тях повече на уроците по английски език, имаше обиди и грозно отношение. Изплаших се да не стане по - лошо и приех.

В пети клас, когато ученето на език стана задължително, се надявах, че ще мога да уча английски език. Уви, пак не ми се позволи. Един ден бяхме събрани трите паралелки в една класна стая, бяхме по три деца на чин. Влезе точно госпожата по английски език, носейки миналогодишните ни дневници. Помнех кой с колко е завършил от нашия клас. Отличниците получиха голям избор - между руски, немски и английски език. Останалите - между руски и немски език. Аз бях завършил начално образование с петица, съответно избора ми беше между руски и немски език. Избрах немския, защото е чужд език, а на руски ми беше лесно да чета. Всички отличници избраха английския, останалите - немски, и само едно момиче от нашия клас избра руския. На мен ми се плачеше. Никак не исках да уча немски език и почти три години го учих, поне не бях мързелива и се научих да чета свободно, без да сричам. Имах грешки на диктовките, а граматиката я мразех и ми идваше да я метна в кошчето за боклук. А въпросната учителка по английски език после изгони едно момче от нашия клас от групата по английски език при нас, групата по немски език, защото дошъл без домашно по английски език.

Във второто ми училище поне можах да уча френски език, но не го учих като хората. Първата година господина по френски ме обучаваше отделно от другите ученици. Те си учеха с учебниците за третата година (трети клас френски език), а аз със учебника за първи. Обаче после господина замина да работи в София, дойде нова учителка по френски език, обясних и докъде съм с френския език, но вместо да постъпи както трябва, ме сложи с четвъртокласниците по френски език. От отличничка по френски стигнах до четворки и много ми се плачеше, защото много неща бях изпуснала, две години френски език ми се губеха и се справях трудно. Вкъщи нямаше кой да ме учи, защото никой не е учил френски език.

В училището в София получих шанс да уча английски, но............ беше само 2 години и беше без учебници, учехме само думи, нямаше диктовки, нито истински изпити, предвид в какво училище учех. В 11 клас, като чухме, че повече няма да има английски език, едва не се разплакахме, бяхме много разочаровани.

Мислех, че живея в общество, което няма против хората с увреждания. Оказа се, че не е вярно. Харесах си един човек и веднага се почна с грозното отношение към мен и обидите. Само защото си харесах много готин тип. Всички ми се подиграваха за това, че не искам да се гримирам, че не си правя сложни прически, че не нося секси дрехи, че не гледам на себе си като на стока за продан.

Според демократичното днес общество, хората с увреждания били асексуални и не мислели за секс. Никой не разбира колко съм самотна и нещастна, колко имам нужда от любов, как ми се иска да знам какво е сексът, поне веднъж............... Натрупах куп здравословни проблеми заради това. На 39 години съм и още съм сама. Но не искам някой, който ми покаже обществото, искам аз да мога да избирам.

Изложил се? Ела да видиш в моя град колко некролози има, колко много хора си отидоха заради него и колко пуст е града сега...............

Това, което ти се е случило няма нищо общо с демокрацията или политическите събития в страната. Децата нямат представа какво причиняват на другите деца с подигравки. Емпатията е еволюционно заложена, сигурно е имало и деца, които са могли да ти бъдат приятели, но си се затворила и изолирала хората от себе си заради кофти преживявания. Сега в демокрацията можеш да научиш английски и кой да е език. Кеф ти частни уроци, кеф ти интернет, за да напреднеш бързо. А човек до себе си може и да немериш може би, ако общуваш през интернет с хора, които имат сходни на твоите проблеми и се намерите. Не може да бъде топа на топа, затова явно са ти се и смяли. Даже през комунизма също е имало конкурси за красота. В Русия също има. Затова не ти е виновна демокрацията. Може би се опитай да бъдеш по-балансирана и неотровна с личното си мнение кой какъв трябва да бъде и може би ще намериш мир. Прави каквото искаш със съвета ми.

• Автор
преди 2 минути, Гражданин написа:

Това, което ти се е случило няма нищо общо с демокрацията или политическите събития в страната. Децата нямат представа какво причиняват на другите деца с подигравки. Емпатията е еволюционно заложена, сигурно е имало и деца, които са могли да ти бъдат приятели, но си се затворила и изолирала хората от себе си заради кофти преживявания. Сега в демокрацията можеш да научиш английски и кой да е език. Кеф ти частни уроци, кеф ти интернет, за да напреднеш бързо. А човек до себе си може и да немериш може би, ако общуваш през интернет с хора, които имат сходни на твоите проблеми и се намерите. Не може да бъде топа на топа, затова явно са ти се и смяли. Даже през комунизма също е имало конкурси за красота. В Русия също има. Затова не ти е виновна деморацията. Може би се опитай да бъдеш по-балансирана и неотровна с личното си мнение кой какъв трябва да бъде и може би ще намериш мир. Прави каквото искаш със съвета ми.

Има общо, не ми се измъквай! Има общо с това, че ни лъжехте, че сме били свободни и сме имали право да учим каквото поискаме още като деца! Никакво право нямаше, оказа се грозна и гнусна долна подигравка! Аз исках да уча английски език и на два пъти не ми се позволи. Исках да бъда мажоретка - същото, отказаха ми и да уча народни танци "умствено бавна" съм била. Въпросната учителка, която ми отказа да бъда мажоретка и да уча народни танци, сега е в САЩ! Интересни хора се допускат в тази страна.

Говорите как няма дискриминация на хората с увреждания, а всеки ден виждам точно обратното. Писна ми от лъжите ви!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Знаете ли колко струват частните уроци, че си позволявате да говорите така за тях?

И не, не желая да съм с някой като мен. Аз съм несамостоятелна, сама за себе си  не мога да се грижа, вие искате да съм с някой като мен!  Това не е ли също проява на дискриминация вашето?

Изобщо не ме поучавайте! Не страдам от склероза и не съм забравила лъжливите ви приказки от 90 - те  как сега сме свободни!

@Гражданин няма смисъл да се мъчиш да й обясняваш аз също съм се опитвал да й кажа че всичко зависи от нея а и тя малко послъгва не се гледал целия берковски сериал на Калдата Пикчърс

преди 47 минути, Coco1 написа:

Кога заминаваше за Расия

Къде ще ми ходи, руски не знае, за китайския (мандарин или поне кантонски) да не говорим , поне корейски да беше научила да ходи при другаря Ким ама и това я домързя, иначе си е много хубаво в Северна Корея

Говорите как няма дискриминация на хората с увреждания, а всеки ден виждам точно обратното. Писна ми от лъжите ви!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стига лъга бре това че ти си кеклява не значи че всички хора с увреждания сме такив а

преди 29 минути, Anneliese написа:

Знаете ли колко струват частните уроци, че си позволявате да говорите така за тях?

Каквото и да е било по твое време, днес хората се учат онлайн, даже и на сложни езици, при това безплатно и без частни уроци. В гугъл колкото искаш да щеш уроци, лекции... интерактивни, интересни... 

преди 29 минути, petie1 написа:

@Гражданин няма смисъл да се мъчиш да й обясняваш аз също съм се опитвал да й кажа че всичко зависи от нея а и тя малко послъгва не се гледал целия берковски сериал на Калдата Пикчърс

Вече почвам да го виждам. Търси някой да я съжалява и в същото време обижда и се заканва на целия свят и живее заключена вътре в себе си в някакъв измислен комунистически лунапарк...

преди 2 часа, Anneliese написа:

А заюо това идва оъ рассия?6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Що не се гръмнеш?

преди 7 минути, Гражданин написа:

Каквото и да е било по твое време, днес хората се учат онлайн, даже и на сложни езици, при това безплатно и без частни уроци. В гугъл колкото искаш да щеш уроци, лекции... интерактивни, интересни... 

Тя не иска да учи... Иначе досега да е станала  миниум професор и да е спечелила огромно уважение а се е превърнала в посмешишето на форумите, аз съм по зле от нея е да си ме чул да мрънкам?

• Автор
преди 5 минути, petie1 написа:

Тя не иска да учи... Иначе досега да е станала  миниум професор и да е спечелила огромно уважение а се е превърнала в посмешишето на форумите, аз съм по зле от нея е да си ме чул да мрънкам?

Как се учи от видео, когато си напълно глух? Я ми обясни как става това?

@NewRedDragon Вярно че руснак е подателя, не се бях загледал. И тази организация не знам дали е измислена или съществува, но не бих си направил труда да проверявам в интернет за нея.

току-що, petie1 написа:

Не, даже за първи път научавам. Явно се държиш мъжки. Дори за госпожицата да не е задължително да се държи мъжки, то поне може да е по-толерантна към другите с оглед на това, че изпитанията в живота уж трябва да са я помъдрили, а не нацифицирали.

Има книги. Демокрацията не е виновна. Без демокрация няма да можеш да учиш и много други неща.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Има суби бре много учената

преди 6 минути, Звяра!!! написа:

@NewRedDragon Вярно че руснак е подателя, не се бях загледал. И тази организация не знам дали е измислена или съществува, но не бих си направил труда да проверявам в интернет за нея.

Какъв ник има подателя е алабала. Службите ще го намерят - аз залагам на непълнолетен бг идиот

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.