Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Болка в ръката-по протежението на лакътя

Featured Replies

от вчера има ужасна болка по лявата ръка-не знам причини. Силно е и се притеснявам да не стане хронично. Препоръчайте ми мехлеми и хапчета, които да са ви помогнали.

преди 35 минути, Веси Филипова написа:

от вчера има ужасна болка по лявата ръка-не знам причини. Силно е и се притеснявам да не стане хронично. Препоръчайте ми мехлеми и хапчета, които да са ви помогнали.

Диклак взимаш за мазане и в понеделник задължително на лекар. Не си правете шеги със тия болежки, по добре да те види някой, който разбира за да не стане лошо!

преди 26 минути, Звяра!!! написа:

Диклак взимаш за мазане и в понеделник задължително на лекар. Не си правете шеги със тия болежки, по добре да те види някой, който разбира за да не стане лошо!

Диклак на хапчета е в пъти по-силен от мазилото (личен опит). Ако и от това не мине - лекар.

преди 1 час, Веси Филипова написа:

кърлеж хапал  ли те е

подпираш  ли се на лакътя

правиш ли упражнения

или от кревата на компютъра и подпиране 

яж мазнини ако не ядеш

качествени животински

не маргарини

С Кракра (гледам, че се е "наклонил" долу, значи и той пише рецепта) ставате трима доктори и можете да направите консилиум.

едит: вече бил горе, а не долу

евентуално засягане  на улнарен нерв

оправя се с раздивижване  и масажи

хважане на малкия и безименния пръст с другата ръка  в  права стойка и сгъната ръка на 90 градуса

и изправяне на ръката  с дърпане надулу а главата с движение когато ръката е на 90 гледа надолу а когато е изправена поглед в тавана-небето

преди 1 час, Веси Филипова написа:

от вчера има ужасна болка по лявата ръка-не знам причини. Силно е и се притеснявам да не стане хронично. 

https://www.puls.bg/aktualno-c-6/koga-bolkata-ni-se-dlzhi-na-nevralgiia-n-30388

https://www.arsmedica.bg/aktualno/невралгия-причини-видове

Не съм доктор де, ама питай твоя какво ти е точно.

• Автор

започнах хомеопатично лечение с ТРаумил с, намазах през нощта с една миризлива медицинска сяра, която обгази целия апартамент. Сега отивам да си купя хапчета Диклак или Наклофен дуо. Чувствам голямо облекчение от сярата, честно казано. Но ще изпия и един диклак. И ако не изчезне болката, отивам на лекар.Мерси за съветите на всички.

преди 2 часа, Веси Филипова написа:

започнах хомеопатично лечение с

Първо трябва да разбереш какво е хомеопатично.  = Чрез отрова да се лекува нещо!!!

То има ефект, ако е на база вирусно или бактериологично заболяване, а не физиологично. 

По-добре виж къде си се "пресилила", т.е. физиологически си се повредила. = Там трайно има физиологически последствия и няма лечение, а може да разсчиташ на облекчения, т.е. = добре дошла в нарко тагетъ!!! :) = Законово наркоманка ... :) 

п.п. Помисли къде си посягала с лакът!!! = Не би удър, то няма болка!!! И що со лакът>>> >>>ЛЛЛ >>>??? :)

п.п.2 Болестта ти е другаде, а не където питаш!!!  

п.п.3. Защо смяташ, че на глупав човек трябва да се помогне???

преди 2 часа, Веси Филипова написа:

ако не изчезне болката

Пожелавам ти бързо оправяне, но да знаеш, че болки в лявата ръка понякога са сигнал за сърдечни проблеми, моят съвет е да идеш да ти направят една кардиограма , за всеки случай. Ако е невралгия, пиеш невробекс ( не едно или две хапчета, а цяла опаковка -по две на ден). Силно променливото време е в основата на неприятностите със здравето в много аспекти.

• Автор
преди 5 часа, dioib написа:

Първо трябва да разбереш какво е хомеопатично.  = Чрез отрова да се лекува нещо!!!

То има ефект, ако е на база вирусно или бактериологично заболяване, а не физиологично. 

По-добре виж къде си се "пресилила", т.е. физиологически си се повредила. = Там трайно има физиологически последствия и няма лечение, а може да разсчиташ на облекчения, т.е. = добре дошла в нарко тагетъ!!! :) = Законово наркоманка ... :) 

п.п. Помисли къде си посягала с лакът!!! = Не би удър, то няма болка!!! И що со лакът>>> >>>ЛЛЛ >>>??? :)

п.п.2 Болестта ти е другаде, а не където питаш!!!  

п.п.3. Защо смяташ, че на глупав човек трябва да се помогне???

Хомеопатията не е отрова, а отрицание. Вътре в хомеопатичните продукти има неща, които се отричат, т. е. може да се каже донякъде това, срещу което се бори човек, Но Траумилът има билкови комбинации. И сега разбирам, че ми е помогнал. радвам се, че няма да си вредя на стомаха с  диклак или енетра.  Защо смяташ, че си по-умен. щом си дошъл във всенародния форум, значи не си повече от другите. Що не си при Бил Гейстс или Зукърбърг, а си при нас, тука. Уважаеми мистър Диойб, всестранно развитата личност.

преди 4 часа, N47X написа:

Пожелавам ти бързо оправяне, но да знаеш, че болки в лявата ръка понякога са сигнал за сърдечни проблеми, моят съвет е да идеш да ти направят една кардиограма , за всеки случай. Ако е невралгия, пиеш невробекс ( не едно или две хапчета, а цяла опаковка -по две на ден). Силно променливото време е в основата на неприятностите със здравето в много аспекти.

Много ти благодаря N47x.Ще купя невробекс. Бях забравила за него. И ще си обърна внимание на сърцето. Поздрави!

преди 1 минута, Веси Филипова написа:

Хомеопатията не е отрова, а отрицание.

Spoiler

Боарон

Фирмата която продава хомеопатични лекарства ме е посветила в това. ;) 

Малко помисли какво е хомо и патия ... 

Както и да е .... тук на село един младеж на възраст около 90 го каза по друг начин: Човек се нуждае и от малко отрова на ден. 

НО, за твоя случай ... не ще помогне, т.е. по-прилича на автономна болест, а не причинена от вирус ... 

п.п. Хомеопатия – Уикипедия (wikipedia.org) = Все пак да са информирани другите ... ВНИМАНИЕ!!!

• 2 седмици по-късно...
на 1.04.2023 г. в 21:58, Веси Филипова написа:

Здравейте!

Болката кога започна? От китката към лакътя ли се движи или наобратно? Рамото засегнато ли е? Може ли да движите ръката? Да свивате и отпускате ставите?
Каква е вашата възраст? Страдате ли от някакви заболявания? Приемате ли някакви лекарства?

Болка в гръдната област има ли?

Сърдечни поздрави!

• 3 седмици по-късно...

Аз съм миличка с полиневропатия вече 14-та година. От живот без движение така става умират нервите и се почват мазила хапчета. Отскоро започнах да пия и колаген че съм в критическата и няма и колаген и горещо го препоръчвам на всички. На третия ден аз станах нов човек ако искате вярвайте. Много съм щастлива изправи се гърба ми започнах да се движа като бял човек.

Иначе препоръчвам горещо билкови мехлеми със 100% пчелен клей има различни аз използвам за стави артрит болки. Вече не помня от кога ги ползвам но винаги си взимам по три наведнъж кутийки защото са със отстъпка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.