Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купували ли сте си КОМПЛЕКТ за полиране на фарове ? Кой е най-добрият , който сте ползвали ?

Featured Replies

Добро утро и добър ви ден , макар че на 7 градуса и дъжд + северен вятър никак нищо не е добре :)
Та ... 
Купували ли сте си КОМПЛЕКТ за полиране на фарове ? Кой е най-добрият , който сте ползвали ? 
аз си харесах този 
ползвали ли сте го ? какво ви е мнението ? 
 https://spestete.bg/komplekt-za-polirane-na-farove-napravi-si-sam-1975 

сяяяяяяяяяя ......... ясно ми е за с лимон , с лимонтузу , с лук праз чесън , с редбул и на баба ти партенките и тн 
и че комшията правел за без пари само за 20 и двата фава докато през това време го черпиш поне 2 бут ракия и 5 наденици 

за комплект питам НЯКОЙ ДА СИ Е КУПУВАЛ СКОРО И КАКЪВ ( линк ) ?

Здрасти, 

Моите впечатления са от комплекта, който се предлага от 4car.bg. Преди пандемията си го бях купил (доста скептично подходих към него). След като го приложих обаче, нещата видимо поне значително се промениха - замъгляването се изчисти и фаровете добиха вид като нови (почти). Не мога да кажа обаче, колко време държи, тъй като колата я продадох няколко месеца след това. По-късно бях купил още един комплект за колата на баща ми. Там обаче, в последствие се оказа, че с единия фар има проблеми с покритието вътре и на мен ми писна и купих 2 нови. И този втория комплект ми артиса (все още стои в чекмеджето, прилагам снимка). Ако представлява интерес, мога да ти го пратя (пари няма да ти искам).

4car_bg.thumb.jpg.60d4dae0d6c60d277f332b58f1c35dbe.jpg

Аз също се интересувам от начини за поддържане на фаровете. В тубата най-случайно попаднах на един клип как се почистват и полират фарове с WD-40. И смятам при първа възможност ( по-меко и сухо време) да опитам това предложение.   

Лъскане и полиране е едната част от операцията, но не по-маловажно е как ще се защити полираната повърхност за по-дълго време. Насочете се към начините за защита, вместо да търкате и дерете всяка година или две.

преди 4 часа, Dalaidido Lama написа:

комплект питам НЯКОЙ ДА СИ Е КУПУВАЛ СКОРО И КАКЪВ ( линк ) ?

Не е нужно да е комплект,а да свърши лесно и качествено предназначението си.Професионално,при много надраскани и матови фарове първоначално се обработва с водна шкурка Р800,после с по-финна водна шкурка Р2000(на ръка с водичка).После се полира с истинската полир паста на 3M.Полирането може да стане с машина за полиране или на ръка. Друг вариант е след матирането с шкурките да се пръсне с бояджийски пистолет,една ръка лак за боядисване коли.А онези комплекти,в твоя линк,които са с глупавите измислени дискове за бормашина са пълен фарс,както и пастата им не вършат нищо.За сравнение 2 шкурки са общо под 2лв.,а 100гр. полирпаста  на 3М е под 10лв.

• Автор
преди 7 часа, Петър Ангелов написа:

Здрасти, 

Моите впечатления са от комплекта, който се предлага от 4car.bg. Преди пандемията си го бях купил (доста скептично подходих към него). След като го приложих обаче, нещата видимо поне значително се промениха - замъгляването се изчисти и фаровете добиха вид като нови (почти). Не мога да кажа обаче, колко време държи, тъй като колата я продадох няколко месеца след това. По-късно бях купил още един комплект за колата на баща ми. Там обаче, в последствие се оказа, че с единия фар има проблеми с покритието вътре и на мен ми писна и купих 2 нови. И този втория комплект ми артиса (все още стои в чекмеджето, прилагам снимка). Ако представлява интерес, мога да ти го пратя (пари няма да ти искам).

4car_bg.thumb.jpg.60d4dae0d6c60d277f332b58f1c35dbe.jpg

@Петър Ангелов 
Здрасти , 
благодаря ! 
Ако си четеш личните съобщения - да пиша адрес , име и тел ? 

преди 1 час, Dalaidido Lama написа:

@Петър Ангелов 
Здрасти , 
благодаря ! 
Ако си четеш личните съобщения - да пиша адрес , име и тел ? 

Чета ги, да. Така че, прати данни. Еконт, Спийди - каквото избереш.

Един приятел пастира и полира след това фаровете. Ползва немски препарати, 50 евра, бутилката. А те са две или три. Тия кърпички са ташак-работа.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.