Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо се допускат такива лекарства?

Featured Replies

преди 50 минути, Anneliese написа:

Не знам за "Роскосмос", но жестокия провал на САЩ с ракетата за Луната беше невероятен! :popcorn2::yanim:

каза човека с американския стол :popcorn2::yanim:

преди 2 часа, Anneliese написа:

От анафилактичен шок се умира, виж информацията в "Уикипедия"!

Не, имах предвид, че ме дразни това, че мъжете от тийнейджъри си падат по момичета и жени, които се обличат провокативно и разголено, носят тежък грим, заради който не можеш да им дадеш годините,а обикновено такива жени са и доста тъпи. Не харесвам и идеята за секс на първа среща и изобщо повърхностните неща.

Съжалявам, но аз не съм такъв тип човек, че да нося подобно облекло, пък нека съм скучна. Предпочитам да се обличам според сезона и времето, според стила и вкуса си. Никога не ми е и хрумвало да искам на приличам на Анелия от периода на "Погледни ме в очите". Предпочитам да нося дънкови панталони и якета, дънкови ризи, блузи с надписи на английски език (по едно време имаше и на френски език), блузи с голи рамене, колани, кецки............. Не харесвам грима изобщо и по тази причина не се гримирам, предпочитам да си нося косата на опашка или плитка. От бижутата харесвам и нося само колиета и чокъри.

Винаги съм смятала, че една връзка трябва да се гради на основата на любов, не на секс. И той е важен, но любовта най - вече. Романтичен тип съм и няма как да ме впечатли някой с тъпи шеги например. Това, което исках беше, да съм с някой готин, образован и забавен тип.  Някого, с когото да мога да си говоря за книги, музика, филми, история, пътувания, космоса...........все неща, от които кифлите хич не се интересуват.

Полиноооо,Полинооо от лекарство за намаляне времето на кървене пак до секс го докара. Готиния,образован и забавен тип няма да му е интересно с теб защото ти нямаш какво да му предложиш.

преди 2 часа, petie1 написа:

Космоса казваш? Още чакам да ми  обясниш защо от биололична гледна точка не може да има живот извън Земята?

Защото нейно височество не е разрешила, край и толкоз.

преди 7 часа, Anneliese написа:

Защо на българския фармацевтичен пазар се допускат такива лекарства като "Дицинон", които може да предизвикат анафилактичен шок? Не трябва ли лекарства с опасни странични ефекти да бъдат забранени от закона? За такива лекарства като това, човек няма никаква гаранция, че няма да получи анафилактичен шок и да умре. Не вярвам, че не може да се измисли по - добри лекарства. Може, но явно за фармамафията е важно редуцирането на населението.

Как може хората с такава лекота да се присмиват на възможен страничен ефект, който буквално може да те убие? Умът ми не го побира. Анафилактичният шок не е измислица и  е нещо много сериозно.:angry:

Отговорът е лесен - за пари !!!!!

Нали знаеш, че споменатата от тебе фармамафия печели повече и от наркомафията?

Пак го казвам приятели другари хора които не ви познавам фармацевтичната мафия не можем да я оборим това е положението.

Пила съм лекарства за спиране на тютюн за алкохол не помагат не разбирате ли вие трябва там само да си дават и парите но той организмът си го иска така направено че цяла въртележка да се въртим ние да искам да пушим да пием а те да искат пари за какво ли не

Аз съм зависима и от тютюн и от алкохол не мога да се спася а искам те ме въртят в някакъв кръг

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

Пила съм лекарства за спиране на тютюн за алкохол не помагат

Не помагат ,защото са спомагателно средство ,а не решение , за да постигнеш решение трябва да имаш волята и желанието за това, аз преди много години спрях цигарите именно по такъв начин.

преди 13 минути, haidukpikaso написа:

Аз съм зависима и от тютюн и от алкохол не мога да се спася а искам те ме въртят в някакъв кръг

Не че не можеш, а никой не може да те мотивира в това. 

Принципно навика е до гроб!!! 

И все пак вярвай, че там, на оня свят ще се спасиш от вси греховно. 

Друг е въпроса в какво вярваш, т.е. в лукавия или праведния. ;) 

п.п. Лукавият от ей такива антиреклами се храни ... т.е. като твоите ... 

преди 21 минути, haidukpikaso написа:

Пак го казвам приятели другари хора които не ви познавам фармацевтичната мафия не можем да я оборим това е положението.

Пила съм лекарства за спиране на тютюн за алкохол не помагат не разбирате ли вие трябва там само да си дават и парите но той организмът си го иска така направено че цяла въртележка да се въртим ние да искам да пушим да пием а те да искат пари за какво ли не

Това,че си зависима не означава,че фармацията е виновна.Всяко едно начало било то алкохол,цигари или хазарт е личен избор.Стискаш зъби и чрез воля спираш.

преди 1 час, Тетя написа:

Това,че си зависима не означава,че фармацията е виновна.Всяко едно начало било то алкохол,цигари или хазарт е личен избор.Стискаш зъби и чрез воля спираш.

Фармацията не е виновна, че някой е пристрастен. Но пък е виновна, че примамва с фалшива реклама.

А тези които са пристрастени към стимуланти като цигари и алкохол, не могат да ги оставят, защото нямат желание. Чувстват се добре в тяхната компания, харесва им да ги употребяват. 

преди 32 минути, _Aumi_ написа:

Фармацията не е виновна, че някой е пристрастен. Но пък е виновна, че примамва с фалшива реклама.

А тези които са пристрастени към стимуланти като цигари и алкохол, не могат да ги оставят, защото нямат желание. Чувстват се добре в тяхната компания, харесва им да ги употребяват. 

Каква е фалшивата реклама? 

преди 57 минути, Тетя написа:

Каква е фалшивата реклама? 

Че могат да те откажат.

:offtopic_s:Фалшива или лоша реклама няма!!!

преди 9 часа, Cocatron написа:

Има лоша реклама - справка препарата ДДТ.

:offtopic_s: Малките деца са така: Забрани им нещо и те 100% ще го направят. :) = И се чудиш дали малкото дете е лошо или този който го забранява. :) = Няма лоша реклама, а невежи!!!  = О свещена простота! Ти "спирачки" нямаш! :) 

Смотреть онлайн Шоу Решала - все выпуски бесплатно на Че (chetv.ru)

на 30.04.2023 г. в 17:12, Cocatron написа:

Опитай с кока. Тогава ще забравиш и тютюна и алкохола. Или ... ще ти е все едно.

Викаш така е най-добре да ти е все едно и да не ти пука от нищо хах

Дицинон е супер важно лекарство! Хората могат да развият анафилактична реакция към абсолютно всеки един лекарствен продукт. Без значение дали е дицинон, мицинон и тн. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.