Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

КС „отмени“ отнемането на книжката и спирането на колата от движение за неплатени глоби???

Featured Replies

Колеги здравейте,във връзка с Връчени Актове който имам реших да постна тази тема,тъй като бях извесно време в чужбина и несъм на ясно още с този закон!

Някои да сподели Този закон, дали действително е отпаднало, и ако на някой му се е случвало да бъде спрян с вече връчени актове,Какво всушност се случва че въобще не съм на ясно?

чета из нета но не намирам много инфо ???

преди 37 минути, PopoFF написа:

Колеги здравейте,във връзка с Връчени Актове който имам реших да постна тази тема,тъй като бях извесно време в чужбина и несъм на ясно още с този закон!

Някои да сподели Този закон, дали действително е отпаднало, и ако на някой му се е случвало да бъде спрян с вече връчени актове,Какво всушност се случва че въобще не съм на ясно?

Като ти гледам заглавието - май работиш като джурналист , а? Правилното заглавие е -

КС „отмени“ ЛИ отнемането на книжката и спирането на колата от движение за неплатени глоби?

Иначе - КС още не се е произнесъл доколкото знам.

Не знам, дали е джурналист, но е цитирал заглавието на статията КС „отмени“ отнемането на книжката и спирането на колата от движение за неплатени глоби, без да чеге.

То си пише

Цитат

Конституционният съд (КС) единодушно обяви за противоконституционно временното отнемане на книжката и спирането на колата от движение заради неплатени глоби.

Решението му на практика ще направи безпредметни проверките по границата за дължими пътни глоби, които МВР извършва от миналото лято, тъй като с тях шофьорите само могат да бъдат информирани колко имат да дават, но не и да бъдат задължени да го платят и спирани да напуснат страната.

преди 3 часа, Cocatron написа:

Иначе - КС още не се е произнесъл доколкото знам.

Произнесъл се е - още преди 2 години!

преди 1 час, Емил Костов написа:

Плащаш си задълженията!

Верно ли?

А т'ва че ли си - Глоби, наложени от "Пътна полиция"

Цитат

Къде да платя след изтичане на срока?

В случай, че не платите наложената санкция в срока за доброволно плащане, информационната система на МВР автоматично изпраща данни за вашето задължение към информационната система на НАП. Тогава сумата подлежи на принудително събиране от публичен изпълнител при НАП. След изтичане на срока за доброволно плащане, средствата за погасяване на задължението чрез плащане следва да бъдат превеждани по банковата сметка за принудително събиране на компетентната ТД на НАП, съобразно разпоредбата на чл. 8 от ДОПК /Вижте Плащане след срока/.

Преди да предприемете действия за погасяване на закъснялото си задължение, потърсете информация дали вашето задължение е изпратено за събиране в НАП. Информация можете да получите:

Тоест - „отиде“ ли в НАП, в КАТ вече не го наблюдават. За принудително събиране - НАП трябва да образуват Изпълнително дело и да го дадат на ПИ.

А те са едни бързаци ... като охлюв с гипс.

преди 2 часа, jhoro написа:

Не знам, дали е джурналист, но е цитирал заглавието на статията КС „отмени“ отнемането на книжката и спирането на колата от движение за неплатени глоби, без да чеге.

То си пише

Произнесъл се е - още преди 2 години!

Ок, добре.

преди 19 часа, PopoFF написа:

като трябва да подменяш книжка, няма да ти дадат новата, докато не се издължиш, ако пък чакаш изтичане на давност, ще има да чакаш и пак ще платиш...

преди 2 часа, the professor написа:

като трябва да подменяш книжка, няма да ти дадат новата, докато не се издължиш, ако пък чакаш изтичане на давност, ще има да чакаш и пак ще платиш...

Преди да говориш - мисли, ако не можеш - питай!

Имам неплатен фиш от 2010 година, прехвърлен е в НАП и отдавна е отписан.

Не съм имал никакви ядове!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.