Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон

Featured Replies

Здравейте ! Искам да Ви попитам можете ли да ми препоръчате хубав телефон до около 650-600 лв. макс. Колебая се между различни марки като Samsung, Xiomi, Motorola. Всяко предложение и съвет ще ми бъде от полза. Благодаря предварително

Изправен съм пред същата дилема. За сега съм се насочил към Samsung A34, A54. 

преди 8 часа, 5kof написа:

Топло, ама малко встрани.

Препоръчвам Samsung Galaxy A33 - свободен е 499,99 лева. Със зарядното (в кутията няма) и кейс (гръб) - стават 558 лева.

Пр. Ликът е примерен - цената е  същата ели при други търговци.

.

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

И като избирате телефон какво гледате?

На първо място - да е чилифон, а не дистанционно (примерно).

Конкретно за смартфон - памет (оперативна и за съхранение), процесор, свързаност (WiFi 6, NFC ...), клас на защита IP. Мегапикселите на камерата, резолюцията на дисплея, капацитета на батерията - не са толкова важни.

И парите - според другите параметри - трябва да са в разумни граници

преди 10 часа, ks.ts29 написа:

Здравейте ! Искам да Ви попитам можете ли да ми препоръчате хубав телефон до около 650-600 лв. макс. Колебая се между различни марки като Samsung, Xiomi, Motorola. Всяко предложение и съвет ще ми бъде от полза. Благодаря предварително

"Хубав телефон" е много общо казано. За някой такъв ще е телефон с голяма батерия, за друг "хубав телефон" ще е такъв с добра камера, за трети приоритет може да му е физическият размер на апарата...

Аз примерно съм си избрал Realme 9 4G заради може би най-издръжливата батерия на пазара, но ти може и въобще да не го харесаш. 

Ето тук въведи параметрите които са водещи за теб и кажи какви телефони ти излизат като резултати. Чак тогава можем да ти помогнем с плюсове и минуси на избраните модели:

https://www.gsmarena.com/search.php3?

Защо не отидете в някой магазин да ги видите и тествате на място .Аз техника от нета не купувам .Отивам , разглеждам ако не ме кефи магазина отивам при съседният. Така си спестявам главоболия при рекламация .

преди 12 часа, jhoro написа:

Препоръчвам Samsung Galaxy A33

Дядо Коледа остави това за жена ми под елхата. След Samsung A3 на не знам колко си години, тя е много доволна от новата си придобивка. Така че към колебанията ми между А34 и А54 се прибавя и А33. Имам още месец до РД, за да изчистя казуса от питанки.

Аз бих избрал стабилна и доказана марка. За мен те са общо взето три - iPhone, Xiaomi и Samsung. В тоя ред. И понеже за тея пари мисля, че няма айфончета - остава шаомито. Поради някаква причина недолюбвам самсунгите, но - леко.

А това кой модел да е шаомито си е избор на питащия - слага в джоба 6-7 стотака и отива в магазина и пробва. Аз бих започнал с батерията, по-малко от 5000 mAh дори не бих погледнал телефон. И следват - инчове, процесори и ядра, памет, рам и допълнителни чалъми като NFC например - сега е модерно. А , и ако ще снима също така се броят мегапикселите.

Съвет за всичко по-горе трудно може да се даде, трябва да се търси.

преди 6 часа, Cocatron написа:

Аз бих избрал стабилна и доказана марка. За мен те са общо взето три - iPhone, Xiaomi и Samsung. В тоя ред. И понеже за тея пари мисля, че няма айфончета - остава шаомито. Поради някаква причина недолюбвам самсунгите, но - леко.

А това кой модел да е шаомито си е избор на питащия - слага в джоба 6-7 стотака и отива в магазина и пробва. Аз бих започнал с батерията, по-малко от 5000 mAh дори не бих погледнал телефон. И следват - инчове, процесори и ядра, памет, рам и допълнителни чалъми като NFC например - сега е модерно. А , и ако ще снима също така се броят мегапикселите.

Съвет за всичко по-горе трудно може да се даде, трябва да се търси.

Освен, че уж се правиш на обективен - очевадно дърпаш към Xiaomi.

За батерията- това са "суеверия". Не е важно, колко е капацитета, а колко време издържа с едно зареждане. Все едно да избираш кола с по-голям резервоар.

преди 16 минути, jhoro написа:

За батерията- това са "суеверия". Не е важно, колко е капацитета, а колко време издържа с едно зареждане. Все едно да избираш кола с по-голям резервоар

Преди като си купих първият модерен смартфон  ми беше важно колко ще издържи батерията като цъкам много по мои спомени държаше 2 3 дена , но след време почва да намалява капацитета и държаше 2 дена . Сега от 2 години съм с друг смартфон на Poco XXaomi и по край работата вече не обръщам колко време издържа батерията . Но го зареждам всяка вечер .

• Автор
преди 2 часа, jhoro написа:

За батерията- това са "суеверия". Не е важно, колко е капацитета, а колко време издържа с едно зареждане. Все едно да избираш кола с по-голям резервоар.

А да Ви попитам . Сега гледам в емаг модели. Един и същ модел в зелено ми го дава 560 в синьо 600. Има ли вероятно този в зелено да е върнат или разочарован въпреки че не го пише 

преди 1 минута, ks.ts29 написа:

А да Ви попитам . Сега гледам в емаг модели. Един и същ модел в зелено ми го дава 560 в синьо 600. Има ли вероятно този в зелено да е върнат или разочарован въпреки че не го пише 

Не ,разопакованите  са отделно

преди 4 часа, jhoro написа:

@jhoro е съм уж обективен! Субективен съм! Казвам си моето мнение. Капиш? Нещо напротив имаш ли???

на 27.04.2023 г. в 13:33, Soviet Soldier написа:

OnePlus Nord 2T

Даниел Сачков,в едно от своите интервюта,спомена марката като най-добрите устройства откъм конфиденциалност....

преди 4 минути, _nib_ написа:

Даниел Сачков,в едно от своите интервюта,спомена марката като най-добрите устройства откъм конфиденциалност....

За конфиденциалност - не знам, но като софтуер не са лоши, достатъчно функционални UI имат, при това не толкова бъгави, като MIUI. Хардуерно също са добри, дори и при най-евтините модели по платките нанасят защитен компаунд, а конекторите са с уплътнение. Хубави, но недооценени апарати, защото тия неща за обикновения потребител не са известни. Тенденцията при Андроид устройствата е да се пести от качеството, за да се издокарат по-впечатляващи характеристики. В общи линии производителите масово вървят по пътя на Xiaomi, защото тази стратегия продава, а не качеството и надеждността. 

• 2 месеца по-късно...
Моторола са направили хубав модел за 600лв

Изпратено от моят M2101K6G с помощта на Tapatalk

А54 вземи теми без тва след година почват да бавят

Изпратено от моят M2101K6G с помощта на Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.