Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България по-зле от Сърбия

Featured Replies

преди 41 минути, Гражданин написа:

Що пишеш лъжи? България не е на последно в ЕС

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Archive:GDP_per_capita,_consumption_per_capita_and_price_level_indices/bg&oldid=122880

А Събрия дори не е в ЕС и БВП-то ѝ е с около 30 милиарда $ по-малко от това на България.

https://countryeconomy.com/countries/compare/bulgaria/serbia

За останалите неща оставям на твоята съвест дали е редно да лъжеш. Има два вариана. Да си неинофриман. Или да си информиран и все пак да лъжеш нагло, защото мразиш България.

Гражданче, не лъжа. Просто съм цитирал най-шорошоидната /значи - най-точната/ медия!

Освен това бъди така добър и ... за да запазим добрия тон ... отвори си отново линка, горния, и виж датата! Аз ще ти я кажа - February 2013. Искаш ли да се караме заради цитат от преди 10г. ?

Моя цитат е от 23.03.2023г. Капиш?

преди 1 минута, Cocatron написа:

Гражданче, не лъжа. Просто съм цитирал най-шорошоидната /значи - най-точната/ медия!

Освен това бъди така добър и ... за да запазим добрия тон ... отвори си отново линка, горния, и виж датата! Аз ще ти я кажа - February 2013. Искаш ли да се караме заради цитат от преди 10г. ?

Моя цитат е от 23.03.2023г. Капиш?

Давам ти примерен линк и пак покзва, че не сме последни. Нито сега сме последни. Добър тон пазих, но ти ми говориш на "ГражданЧЕ", което не е много добър тон, така че няма нужда се правим на любезни, ако не се харесваме. Не ми пука особено много и за статистики, ясно ми е само, че в България е по-добре от Сърбия, в което няма нищо лошо, но ти поради някаква причина не харесваш България и смяташ за минуси членството ѝ в ЕС, където впрочем Събрия се бута също да влезе, но скоро няма да стане с тяхния краен национализъм подхранен от рани от войната и родил от една диктатура друга. Нищо лично нямам към теб каквото и да си мислиш, че защитаваш и т.н.. Ако се аргументираш правилно ще се радвам.

преди 19 минути, Гражданин написа:

Давам ти примерен линк и пак покзва, че не сме последни. Нито сега сме последни. Добър тон пазих, но ти ми говориш на "ГражданЧЕ", което не е много добър тон, така че няма нужда се правим на любезни, ако не се харесваме. Не ми пука особено много и за статистики, ясно ми е само, че в България е по-добре от Сърбия, в което няма нищо лошо, но ти поради някаква причина не харесваш България и смяташ за минуси членството ѝ в ЕС, където впрочем Събрия се бута също да влезе, но скоро няма да стане с тяхния краен национализъм подхранен от рани от войната и родил от една диктатура друга. Нищо лично нямам към теб каквото и да си мислиш, че защитаваш и т.н.. Ако се аргументираш правилно ще се радвам.

Сърбия има само към 2 процента роми и толкова процента ислям. Нямат и ДПС партия, тъй че са по-добре от България.

https://amp.dw.com/bg/защо-в-сърбия-регистрират-ромите-като-българи/a-61906516

преди 17 минути, Гражданин написа:

Линка ти е от преди 10г. така че няма нищо коректно в него. Особено пък и след като казваш, че "Не ми пука особено много и за статистики" - цитата е твой.

Е, след като се заяждаш с линкове от преди 10г. не очаквай кой знае какви овации.

Още нещо от тебе - "Ако се аргументираш правилно ще се радвам"... Ами аз не се аргументирах, а цитирах! И дадох конкретния линк към една голяма телевизия. Не знам още какво искаш, може би - бъклица???

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Сърбия има само към 2 процента роми и толкова процента ислям. Нямат и ДПС партия, тъй че са по-добре от България.

https://amp.dw.com/bg/защо-в-сърбия-регистрират-ромите-като-българи/a-61906516

То за тебе всичко е по-добре от България. Ясно ми е, че си я намразил ма да говориш чак и глупости да говориш толкова смело не е редно. Що не се отиде в Сърбия като е толкова хубаво ми в Германия?

преди 3 минути, Cocatron написа:

Линка ти е от преди 10г. така че няма нищо коректно в него. Особено пък и след като казваш, че "Не ми пука особено много и за статистики" - цитата е твой.

Е, след като се заяждаш с линкове от преди 10г. не очаквай кой знае какви овации.

Още нещо от тебе - "Ако се аргументираш правилно ще се радвам"... Ами аз не се аргументирах, а цитирах! И дадох конкретния линк към една голяма телевизия. Не знам още какво искаш, може би - бъклица???

Ми ти нито веднъж не се аргументира. Поне да кажеш лични впечатления или нещо по-сериозно бих те разбрал. Но ти се заяждаш за линковете от кога били и т.н. Аз ти казах, че това не е от значение, когато в съседна Сърбия има диктатура, лоши индекси на свобода на словото и кво ли още не надолу като показатели за стандарта на живот.

https://freedomhouse.org/country/serbia/freedom-world/2022

Ето я къде е и България:

https://freedomhouse.org/country/bulgaria/freedom-world/2022

И линковете са от 2022 г.

Разликата е осезаема. Дори сърби са ми казвали, че в България е по-добре

Ти ако искаш плюй по България, може би ше земеш някоя друга копейка

преди 3 часа, Гражданин написа:

...Ми ти нито веднъж не се аргументира. Поне да кажеш лични впечатления или нещо по-сериозно бих те разбрал. Но ти се заяждаш за линковете от кога били и т.н. Аз ти казах, че това не е от значение, когато в съседна Сърбия има диктатура, лоши индекси на свобода на словото и кво ли още не надолу като показатели за стандарта на живот.

https://freedomhouse.org/country/serbia/freedom-world/2022

Ето я къде е и България:

https://freedomhouse.org/country/bulgaria/freedom-world/2022

И линковете са от 2022 г.

Разликата е осезаема. Дори сърби са ми казвали, че в България е по-добре

Ти ако искаш плюй по България, може би ше земеш някоя друга копейка

Глупости!!!

преди 14 минути, Cocatron написа:

Глупости!!!

Що да са глупости? Кое е по-хубавото на Сърбия? Че нямат море, че си имат диктатор или че се стрелят в училищата?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.