Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България по-зле от Сърбия

Featured Replies

Сърбите, които не са в ЕС и не ли*ат брюкселските г@зове са сто пъти по-добре от българите. Цяла Сърбия е на магистрали и то по-добри от западните. Белград е уникално красив, а София е кенеф. Каква ни е ползата да сме ЕС? Сърбите са с Руснаците и са хиляда пъти по-добре. Война преживяха НАТО ги бомбадираха Белград беше леш, сега върви го виж. Най-красивия град в Европа. Та те са самостоятелна държава след 1991г. когато Велика Югославия се разпада. А ние на 1300 години и пълен кенеф. 2,5 милиона българи емигрираха. Сърби емигранти много много не съм срещал по западна европа. Ония ден бях в родния ми град Плевен. Град с историческа значителност в историята. Първото освободено място от турско робство! В момента е под циганско робство! Мангалите от близкото село Буковлък са го превзели! Срам! Ако апостолът стане от гроба и види какво се случва с България си горно пак ще се върне в гроба. Малката част българи, които да останали в България са озлобяли от глад и мизерия. Отиваш в държавна институция културно с ,,Добър ден,, а насреща ,,Кажете?,, и почват да се заяждат. Ако се направи нещо то повече не се подържа. Отсечката на Хемус София-Богоров дето я направиха в момента е на дупки и вълни. Сърбите от кога от кога си направиха тяхната част на магистралата Пирот-Калотина, а ние още се размотаваме с нашата част от София до Калотина. Жалко за кръвта на нашите пра деди. Жалко за велики българи като Ботев и Левски.

Ще завърша с цитат на великия Славейков:

Не народ , а мърша и с това ще свърша!

#        Country                               GNI per Capita

1 Ukraine $3.5K
2 Moldova $4.6K
3 Albania $5.2K
4 Republic of Macedonia $5.7K
5 Bosnia and Herzegovina $6.1K
6 Belarus $6.3K
7 Serbia $7.4K
8 Montenegro $7.9K
9 Bulgaria $9.5K
10 Russia $10.7K
11 Romania $12.6K
12 Croatia $14.2K
13 Poland $15.3K
14 Hungary $16.5K
15 Latvia $17.7K
16 Slovakia $18.7K
17 Lithuania $19K
18 Greece $19.7K
19 Czech Republic $21.9K
20 Portugal $22K
21 Estonia $23.2K
22 Malta $25.4K
23 Slovenia $25.9K
24 Cyprus $26.1K
25 Spain $30.3K
26 Italy $32.2K
27 United Kingdom $42.1K
28 France $42.3K
29 Germany $47K
30 Belgium $48K
31 Finland $49.6K
32 Austria $51.4K
33 Netherlands $53K
34 Sweden $53.8K
35 Denmark $62.7K
36 Ireland $63.5K
37 Luxembourg $70.8K
38 Iceland $72.9K
39 Norway $78.3K
40 Isle of Man $83.2K
41 Switzerland $88K

https://wisevoter.com/country-rankings/poorest-countries-in-europe/

преди 3 часа, Коркодила написа:

Сърбите, които не са в ЕС и не ли*ат брюкселските г@зове са сто пъти по-добре от българите. Цяла Сърбия е на магистрали и то по-добри от западните. Белград е уникално красив, а София е кенеф. Каква ни е ползата да сме ЕС? Сърбите са с Руснаците и са хиляда пъти по-добре. Война преживяха НАТО ги бомбадираха Белград беше леш, сега върви го виж. Най-красивия град в Европа. Та те са самостоятелна държава след 1991г. когато Велика Югославия се разпада. А ние на 1300 години и пълен кенеф. 2,5 милиона българи емигрираха. Сърби емигранти много много не съм срещал по западна европа. Ония ден бях в родния ми град Плевен. Град с историческа значителност в историята. Първото освободено място от турско робство! В момента е под циганско робство! Мангалите от близкото село Буковлък са го превзели! Срам! Ако апостолът стане от гроба и види какво се случва с България си горно пак ще се върне в гроба. Малката част българи, които да останали в България са озлобяли от глад и мизерия. Отиваш в държавна институция културно с ,,Добър ден,, а насреща ,,Кажете?,, и почват да се заяждат. Ако се направи нещо то повече не се подържа. Отсечката на Хемус София-Богоров дето я направиха в момента е на дупки и вълни. Сърбите от кога от кога си направиха тяхната част на магистралата Пирот-Калотина, а ние още се размотаваме с нашата част от София до Калотина. Жалко за кръвта на нашите пра деди. Жалко за велики българи като Ботев и Левски.

Ми изнасяй се натам, извън ЕС. Кво чакаш и седиш и храниш България?

Цитат

Сърбите, които не са в ЕС и не ли*ат брюкселските г@зове са сто пъти по-добре от българите...

Бе ти от луната ли падаш? Ми то е ясно - щом не са в ЕС - значи ще са по-добре!

преди 8 часа, Коркодила написа:

Season 10 Hug GIF by Friends

Така е! Съгласен съм. С Турция е същото. Пъти по-добре от България и те не са в ЕС.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

...

Така е! Съгласен съм. С Турция е същото. Пъти по-добре от България и те не са в ЕС.

За турчолята - не знам. Там по диарбекира още са със фереджета и ги трепат с камъни. Пък после натам към Кюрдистан хвърчат много хеликоптери с напалм нещо.

Но братята сърби са добре. И не е случаен вица - "всека среда ли ке радимо...?"

Абе, добре са.

преди 21 часа, Cocatron написа:

Бе ти от луната ли падаш? Ми то е ясно - щом не са в ЕС - значи ще са по-добре!

На базата на какво са твоите твърдения или просто там си пишеш кво да е колкото уж да имаш някакво мнение?

преди 7 часа, Гражданин написа:

На базата на какво са твоите твърдения или просто там си пишеш кво да е колкото уж да имаш някакво мнение?

Не цитирам теб.

преди 1 час, Cocatron написа:

Не цитирам теб.

Добре, и какво от това като не цитираш мен? Просто ми е интересно на базата на какво твърдиш, че са по-добре от България?

преди 1 час, Гражданин написа:

Добре, и какво от това като не цитираш мен? Просто ми е интересно на базата на какво твърдиш, че са по-добре от България?

Не аз, твърди го @Коркодила, а аз само му пригласям.

• Автор
преди 1 час, Гражданин написа:

Абе ти въобще минавал си през Сърбия? Или не си излизал от забутаното си село и просто си лаеш.

на 1.05.2023 г. в 9:33, Коркодила написа:

2,5 милиона българи емигрираха.

Ами това е причината. И визирайки твоите думи, ако Ботев и Левски бяха постъпили така както тях, повярвай имали са много по-големи основания за това, България дори нямаше да я има.

хиляда пъти по-добре

те излязаха най-богатата нация в света.

преди 16 часа, Коркодила написа:

Абе ти въобще минавал си през Сърбия?

Най-красивия град в Европа

То с едно минаване не става да си създадеш мнение, иди поживей и поработи малко там и тогава коментирай. Щом Белград ти е най-красивия град в Европа, май не си обикалял много, колкото твъдиш или си бил със широко затворени очи.

Сърбите не са по- добре щото са с руZнаците и ще станат още по- добре, като влязат в ЕС, и в крайна сметка ще остане сам ганьо руZороба, дето космоса му крив.

преди 6 часа, insec написа:

Сърбите не са по- добре щото са с руZнаците и ще станат още по- добре, като влязат в ЕС, и в крайна сметка ще остане сам ганьо руZороба, дето космоса му крив.

Сърбите са по-добре защото не са с Хамерика!

преди 3 часа, Cocatron написа:

Сърбите са по-добре защото не са с Хамерика!

И руснаците ли са по-добре, защото не са с Хамерика?

преди 7 минути, Cocatron написа:

Of course.

Защо? Обоснови се малко повече.

преди 1 час, Cocatron написа:

Ти нещо напротив моето мнение ли имаш? Обоснови се...

Защо да ти се обосновам срещу твоето мнение преди ти да си ми се обосновал?

преди 13 часа, Гражданин написа:

Защо да ти се обосновам срещу твоето мнение преди ти да си ми се обосновал?

Просто е - не искам да се обосновавам и хич не ми пука, че ти не си се обосновал!

на 5.05.2023 г. в 12:43, Cocatron написа:

Просто е - не искам да се обосновавам и хич не ми пука, че ти не си се обосновал!

Ми регистрирал си се във форум уж. Даже влизаш да проверяваш темата как се развива. За тва те питам.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Ми регистрирал си се във форум уж. Даже влизаш да проверяваш темата как се развива. За тва те питам.

Айде, добре. Ето ти нещо за да ми се махнеш от главата - България е на последно място по БВП в ЕС , пише го в bTV новините, най- шорошоидната медия.

преди 4 часа, Cocatron написа:

Айде, добре. Ето ти нещо за да ми се махнеш от главата - България е на последно място по БВП в ЕС , пише го в bTV новините, най- шорошоидната медия.

Що пишеш лъжи? България не е на последно в ЕС

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Archive:GDP_per_capita,_consumption_per_capita_and_price_level_indices/bg&oldid=122880

А Събрия дори не е в ЕС и БВП-то ѝ е с около 30 милиарда $ по-малко от това на България.

https://countryeconomy.com/countries/compare/bulgaria/serbia

За останалите неща оставям на твоята съвест дали е редно да лъжеш. Има два вариана. Да си неинофриман. Или да си информиран и все пак да лъжеш нагло, защото мразиш България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.