Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пълна мистерия

Featured Replies

преди 8 минути, Alexander Peev написа:

Да в сервиза го пробваха с друго

И отново е наличен проблема ?

PS: Вероятни причини също могат да бъдат ,проблемни драйвери или периферия.

преди 30 минути, Alexander Peev написа:

в това видео на около седмата минута обясняват мисля точно това, което казваш ти. И за пръв път имам надежда, че проблема може да бъде открит. Никога не съм клоквал и признавам не съм запознат. В сервиза нямам спомен да са споменавали изобщо да са обръщали внимание на процесора. Така мисля. Благодаря за мнението, надявам се там да се крие "мистериозния проблем"!

Щом копютъра е в сервиз, няма смисъл да задавам въпроси и да предлагам какво да направиш или провериш!

Пиши какво са открили за да може тези, които ще прочетат темата и имат подобен проблем да знаят къде да търсят причината.:)

преди 1 час, Alexander Peev написа:

В сервиза нямам спомен да са споменавали изобщо да са обръщали внимание на процесора

Човеко, бягай далеч от този безхаберен сервиз. Толкова ли няма други читави сервизи където живееш?!

Всичко е въпрос на елементарна диагностика и мистерии никакви няма.

• Автор
преди 26 минути, Звяра!!! написа:

Щом копютъра е в сервиз, няма смисъл да задавам въпроси и да предлагам какво да направиш или провериш!

Пиши какво са открили за да може тези, които ще прочетат темата и имат подобен проблем да знаят къде да търсят причината.:)

Лошото е че в сервиза веднъж решиха, че проблема е в биоса и ми го върнаха "оправен". След което аз пак го върнах там за втори път и вчера ме извикаха да си го взема пак "готов". Каза ми че се е видял в чудо и бил на път да се откаже. Попитах какво му е било - "ми пак биоса му пипах". За късмет при теста да ми покаже, че вече ок, той не се стартира. Получих учуден поглед. При всеки опит се получаваше от третия до петия път. Тогава ми каза да си го взема така или съм за нов. То така ама в един момент не тръгва и на 50-ят опит. 

В крайна сметка реши да му сменил някакъв чип, пак на биоса и все още си е в сервиза. Та ми се струва, че никаквата няма да я направи. Но да, обезателно ще споделя, когато открия решение.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Човеко, бягай далеч от този безхаберен сервиз. Толкова ли няма други читави сервизи където живееш?!

Всичко е въпрос на елементарна диагностика и мистерии никакви няма.

Казаха, че според диагностиката нищо не излизало проблемно....  И как пищялката странно не сигнализира при извадена рам, графична карта и прочие.

преди 5 минути, Alexander Peev написа:

Казаха, че според диагностиката нищо не излизало проблемно....

Няма такива филми. Ако не могат да отстранят проблем, да ходят да садят картофи. За единия авторитет, можеха да си поръчат /щом явно нямат/ друго дъно, и да не се излагат с глупави оправдания.

преди 10 минути, Alexander Peev написа:

Лошото е че в сервиза веднъж решиха, че проблема е в биоса и ми го върнаха "оправен". След което аз пак го върнах там за втори път и вчера ме извикаха да си го взема пак "готов". Каза ми че се е видял в чудо и бил на път да се откаже. Попитах какво му е било - "ми пак биоса му пипах". За късмет при теста да ми покаже, че вече ок, той не се стартира. Получих учуден поглед. При всеки опит се получаваше от третия до петия път. Тогава ми каза да си го взема така или съм за нов. То така ама в един момент не тръгва и на 50-ят опит. 

В крайна сметка реши да му сменил някакъв чип, пак на биоса и все още си е в сервиза. Та ми се струва, че никаквата няма да я направи. Но да, обезателно ще споделя, когато открия решение.

Казаха, че според диагностиката нищо не излизало проблемно....  И как пищялката странно не сигнализира при извадена рам, графична карта и прочие.

На 80% съм сигурен, че е проблем с рамта.

Най - лесно , иди в сервиза и смени твоите плочки, с други подобни. Само за пробата. Гледаш Mhz, ddr, да са същите. Да не те метне нещо.

Че сега като ти го допре@бе, с новия чип - ще има оправдание...

@Alexander PeevАвтора не си споделил от кой град за да ти се дадат предложения за друг сервиз. Но това си е твое право и решение щом първия път не са оправили в сервиза проблема с компютъра за какво пак си го занесал там човек да ти се начуди. А със сигурност в града в който живееш има и други сервизи. Незнам колко си платил първия път за ремонта и колко ти искат сега но с тези пари, които си дал за ремонт можеше. да си вземеш друго дъно с процесор и рам както е написал малко по горе @Joss BomonДаже и тук има обяви в сайта можеш да ги разгледаш а също така може някой съфорумец да ти предложи някое прилично дъно както аз взех от съфорумец едно дънце прилично и съм доволен.

• Автор
преди 1 час, vlado1985 написа:

@Alexander PeevАвтора не си споделил от кой град за да ти се дадат предложения за друг сервиз. Но това си е твое право и решение щом първия път не са оправили в сервиза проблема с компютъра за какво пак си го занесал там човек да ти се начуди. А със сигурност в града в който живееш има и други сервизи. Незнам колко си платил първия път за ремонта и колко ти искат сега но с тези пари, които си дал за ремонт можеше. да си вземеш друго дъно с процесор и рам както е написал малко по горе @Joss BomonДаже и тук има обяви в сайта можеш да ги разгледаш а също така може някой съфорумец да ти предложи някое прилично дъно както аз взех от съфорумец едно дънце прилично и съм доволен.

От гр. Ловеч съм. Изборът на сервизи не е особено голям. Занесох го втори път с мисълта, че той знае какво е правил първият път и един вид едно неизвестно може да отпадне. Плюс, че ми го похвалиха. Е допуснал съм грешка явно. Нямам нищо против да си взема ново дъно, че и процесор, но въпроса е че ми се ще да разбера кое от всичко е проблемно. А отговор няма. Ще го нося в друг сервиз и ако пак не ми помогнат ще се купува нов по неволя. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.