Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Софтуер за възстановяване на изтрита информация (hdd, ssd, sd, partition)

Featured Replies

Информационен топик за споделяне на добрите програми за възстановяване на така нужната ни изтрита информация!

Моля, споделете опит, грешки и успехи,  и нека да бъдем полезни на нуждащите се от помощ!

Благодарско в период и алгоритъм за най-напредналите! :77:

що, бре постоянно се (ми) случва, оня ден съм накачорил един топ външни usb 2.0 портативни хардове и слагам флашката да я изтрия и поради непрогледна тъмнина лъзнах един терабайтов ;-) в бързината имам предвид...

преди 3 минути, FobiaX написа:

що, бре постоянно се (ми) случва, оня ден съм накачорил един топ външни usb 2.0 портативни хардове и слагам флашката да я изтрия и поради непрогледна тъмнина лъзнах един терабайтов 😉 в бързината имам предвид...

И как става тази грешка като имаш име на устройството, буква, а дори и по обема може да се ориентираш?

човек, ти не си ли правил грешки по невнимание никога в живота си?

преди 10 минути, FobiaX написа:

що, бре постоянно се (ми) случва, оня ден съм накачорил един топ външни usb 2.0 портативни хардове и слагам флашката да я изтрия и поради непрогледна тъмнина лъзнах един терабайтов ;-) в бързината имам предвид...

ако трябва да се оправдавам сега, само го делийтнах, без да го форматирам , но въпреки това диска се не показва в системата на 11

преди 1 минута, FobiaX написа:

човек, ти не си ли правил грешки по невнимание никога в живота си?

Да си сбъркам устройствата, компютрите и т.н. - не ми се е случвало ... а имах едни 250 PC за които отговарях и едни 2000+ потребители в AD с всичките им важни файлове ... по моя вина никой не е губил информация.

По рано имаше тема за шофирането ... та за къде бързате всички?

Явно си Супермен ;) 

преди 4 часа, цър-вул написа:

За изтрит дял - testdisk или Partition Find and mount
За изтрити файлове - PhotoRec

А нещо за ... дефектно ЗКУ?

преди 6 часа, FobiaX написа:

Информационен топик за споделяне на добрите програми за възстановяване на така нужната ни изтрита информация!

Моля, споделете опит, грешки и успехи,  и нека да бъдем полезни на нуждащите се от помощ!

Благодарско в период и алгоритъм за най-напредналите! :77:

Доволен от Starus !

преди 2 минути, цър-вул написа:

Кой Starus?

Всичките им продукти са добри. Ако става въпрос за възстановяване само на файлове да се ползва Starus Fat Recovery, Starus NTFS Recovery !

Мисля си - един файл или се възстановява или не! Или е повреден или е здрав. Може ли при това положение да има различни положения за възстановяването, едни да могат, други да не могат? Може ли да е свързано с някакви алгоритми за възстановяване? При положение, че препоръчвате различни програми? Или препоръката е акцент само за удобство? Какво означава - тази добра, онази не е? Целта е да влезе в диска и да свие изтритото. Или го прави или не е програма за възстановяване.  :lock:

https://ivytechnoweb.net/bezplatni-programi-za-vazstanovjavane-na-iztriti-fajlove/

R-Studio - универсална програма, която напълно отговаря на изискванията за възстановяване на твърдия диск след форматиране и за възстановяване на повредените му дялове.
Disk Drill - програма за възстановяване на данни от твърд диск, USB флашка, SD карта и други.

https://www.r-studio.com/bg/

преди 2 часа, Клонинга написа:

Мисля си - един файл или се възстановява или не! Или е повреден или е здрав. Може ли при това положение да има различни положения за възстановяването, едни да могат, други да не могат? Може ли да е свързано с някакви алгоритми за възстановяване? При положение, че препоръчвате различни програми? Или препоръката е акцент само за удобство? Какво означава - тази добра, онази не е? Целта е да влезе в диска и да свие изтритото. Или го прави или не е програма за възстановяване.  :lock:

Да, ама не! Всеки инструмент сканира и анализира с различни алгоритми...

преди 20 часа, FobiaX написа:

Аз лично гледам нещо най ново на аванта да си харесам. Като това на пример https://winningpc.com/itop-data-recovery-pro-license-key-free-code/

Дават добри показатели с пакета:

https://www.unformat.com/index.html

я съм най-доволен от mini tool power data recovery...

хем и от sd карти...многократно записвано отгоре им...

ми показа първите снимки и видео файлове...

за харддиск-пак така...

беше записвано отгоре му след изтриване...

преди 45 минути, _nib_ написа:

я съм най-доволен от mini tool power data recovery...

хем и от sd карти...многократно записвано отгоре им...

ми показа първите снимки и видео файлове...

за харддиск-пак така...

беше записвано отгоре му след изтриване...

Аз с нея дори съм спасявал файлове от затворена при запис сесия на CD. 

преди 13 минути, nikssi написа:

Аз с нея дори съм спасявал файлове от затворена при запис сесия на CD. 

може...не съм пробвал...

за CD/DVD карам с isobuster...

и то случайно стана...

прехвърлях три чувала видеокасети на дивидита на някаква комбинирана машина...

ама те мушмороците само на техен си формат-да не може да ги пускаш другаде...

че isobuster ги извлече...с VLC се гледаха....

ама претаках ги през лаптопа и тогава стана работата...

преди 19 минути, Joss Bomon написа:

В диска/флашката със Sergei Strelec има достатъчно инструменти за целта, но зависи колко е писано по диска от който ще се възстановява.

• R-Studio
  • O&O DiskRecovery
  • MiniTool Power Data Recovery

Тия трите съм ползвал и не са ме предавали. R-Studio ми е фаворит. 

на 11.05.2023 г. в 13:07, цър-вул написа:

Да, ама не! Всеки инструмент сканира и анализира с различни алгоритми...

Искаш да кажеш, че за 1 файл някоя програма казва, че не може да се възстанови, докато друга казва, че го възстановява....? Или искаш да кажеш, че някои програми намират повече данни на изтрити файлове, а други не могат да намерят достатъчно данни и информация на заличени файлове?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.