Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам един въпрос за Web page marker

Featured Replies

Здравейте :headphones: .Искам да ви питам как мога да направя Мениу с web page marker,и когато щракнат да им излиза примерно някоя онлайн игра в моя сайт ? Как става това? sad.gif

Каква по-точно онлайн игра?

Ако е някоя от рода на булфет, хановете ще стане трудно, но пак е възможно.

Иначе, ако е някоя флаш игричка правиш нова страница и добавяш флаш анимацията в нея.

Слагаш един бутон back (може да си помогнеш с джава скрипт, да се улесниш).

След това в менюто добавяш линк към страницата в която е флаш игричката (в случая онлайн играта)

Надявам се да съм те разбрал правилно :headphones:

• Автор
Каква по-точно онлайн игра?

Ако е някоя от рода на булфет, хановете ще стане трудно, но пак е възможно.

Иначе, ако е някоя флаш игричка правиш нова страница и добавяш флаш анимацията в нея.

Слагаш един бутон back (може да си помогнеш с джава скрипт, да се улесниш).

След това в менюто добавяш линк към страницата в която е флаш игричката (в случая онлайн играта)

Надявам се да съм те разбрал правилно :wors:

Значи аз ще ти дам пример ето ти един сайт http://kalata23.hit.bg/ ето нещо такова натисни некаде примерно Лове Метер и това искам да те питам как го е качил ? защото не разбрах нищо от това дето ми каза sad.gif .

Kaчил го е по начина който ти казах.

Изтеглил си е флаш анимацииката, след това я е качил на нова страница и от главната страница в менюто е дал линк към страницата където е анимацииката.

Просто отваряш нова страница в уеб пейдж мейкъра (File > New Page)

След това там нагласяш си фон, ала бала, каквото искаш разкрасяваш и добавяш флаш анимацииката, която си и изтеглил (за да теглиш анимациики ти трябва специални програмки(ако си с опера няма да можеш да я изтеглиш, с модзила мисля, че може ако запазиш цялата страница, за интернет екслорер незнам)

Та записваш флашчето и го слагаш в уеб пейдж мейкър (Inster > Flash Animation мисля, че беше.Ако няма такова провери в Insert > HTML > Flash Animation)

След това запазваш страницата, качваш я на хостинга където ти е сайта след това си оправяш страницата където ти е менюто алла бала.

И там например в един от бутона пишеш "Game" и добавяш хиперлинк към страницата с флаша, която качи преди малко.

Дано си разбрал :wors:

• Автор

Значи виж примерно този сайт http://kalata23.hit.bg/ . Виж как му е менюто . Натисни примерно на лове метер и виж . Искам да те питам това как става защото не мога да разбера какво ми обесни ????

• Автор

Да мерси разбрах и сори че писах по два пъти :wors: .Искам да те питам как мога да вкарам сайта си в гоогле търсачката?

Да мерси разбрах и сори че писах по два пъти :wors: .Искам да те питам как мога да вкарам сайта си в гоогле търсачката?

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

За други търсачки виж: http://addurl.start.bg rabbit2.gif

• Автор

Еми не стана пак sad.gif ! не разбрах как да копи тая страница като саве другата с текс за мен като я сеив тя е с име индех пак като я копи и пасте в папката на сайта ша иска да я замести и другото не разбрах от де 6те разбера как е линка на страницата?

Ми ще разбереш за линка на страницата като я качиш на хостинга ти.

След това копираш линка от браузъра ти (повечето да не кажа всички има такава опция) и ето ти линка.

А за добавяне в гугъл, чудно ми е да не става никога не съм го използвал, но причина да не става поне аз не виждам.

А така като гледам май ти трябва да четеш нещо като начални стъпки за уеб пейдж мейкър.

Виж търсачката на форума, май имаше линкове.

Не се ли опиташ да си помогнеш сам, никой няма да може да ти помогне. Има доста теми за уеб дизайн.

И май трябва на БГ да пишеш!

• Автор

Сори обаче ми се развали кирилицата . Обаче аз искам да стане така значи саита ми е soer.data.bg и когато щракнат примерно на галерията линка да е soer.data.bg/gallery/. Ето това те питам

Сори обаче ми се развали кирилицата . Обаче аз искам да стане така значи саита ми е soer.data.bg и когато щракнат примерно на галерията линка да е soer.data.bg/gallery/. Ето това те питам

Ами никога не съм се заниамвал с дейта.бг, но като се логнеш там където може да качваш файлове, създаваш нова папка влизаш в папката и там качваш файловете за галерията и ще стане http://site.data.bg/gallery/index.html (примерно)

Също така може да направиш папка и през ФТП Клиент (до колкото знам дейтата предлагаха фтп достъп)

Та правиш папка през клиента и ъплоудваш.

Така дори ще стане по-бърз (за фтп клиента става въпрос) :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.