Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Групата на ангелите

Featured Replies

Темата е инспирирана от подобна тема в друг форум, но сметнах, че нито е редно да крада чуждо заглавие, нито ми се струва подходящо. Старая се да съм реалист. "Форумът на дъгата" хем звучи много детски и наивно, хем някак нереалистично и сектанско. "Групата на ангелите" ми се стори много по - подходящо.

Нека в тази тема да сложим никовете на напусналите ни завинаги съфорумци и да си спомняме за тях с добро. Дано не я напълним много темата. Мисля си също, че е редно профилите на починалите съфорумци да останат, така те наистина един вид ще живеят. След хората оства смо написаното и направеното от тях..................

Моля, без опорочаване на тази важна тема!

Сега научих за @дръндю, спомням си и един починал в чужбина съфорумец, но не му помня ника.

Хм много си назад с материала наш @овню го почетохме и 40 дена му турихме......

Дано е на по хубава поляна

• Автор

И овню ли? Какво става, много съфорумци взеха да умират.:( Болен ли е бил? А аз си мислех, че повечето тук са млади и здрави. Но то с този всекидневен стрес покрай икономическите и финансови кризи от 2008 година нататък, явно много хора са се болели и са развили рак или нещо друго. Да не забравяме и боклучавите ГМО храни, които ни пробутват. Днес по новините казаха, че половината от българския народ е с високо кръвно. Аз май нещо също не съм добре.

Така ми е тъжно за времето, когато бяхме млади, здрави и безгрижни..............

Като се регистрирах тук, през 2006 година, имаше само един починал съфорумец, май през 2007 някъде.

преди 9 минути, Anneliese написа:

И овню ли? Какво става, много съфорумци взеха да умират.:( Болен ли е бил? А аз си мислех, че повечето тук са млади и здрави. Но то с този всекидневен стрес покрай икономическите и финансови кризи от 2008 година нататък, явно много хора са се болели и са развили рак или нещо друго. Да не забравяме и боклучавите ГМО храни, които ни пробутват. Днес по новините казаха, че половината от българския народ е с високо кръвно. Аз май нещо също не съм добре.

Така ми е тъжно за времето, когато бяхме млади, здрави и безгрижни..............

Като се регистрирах тук, през 2006 година, имаше само един починал съфорумец, май през 2007 някъде.

Ами @овню беше другия профил на @дръндю иначе да беше си споменавал че не е добре но както и да е......

Не е добра идея да мислиш често за смърта ако искаш да си добре :)

• Автор
преди 22 минути, NewRedDragon написа:

Не съм убеден, че трябва да има такава тема....

Някак си....може да стане грешка. И това е по закон (фед) е наказуемо!

Тук не е САЩ и щатските закони тук не важат. Доста съфорумци тук явно се познават и извън форума. Аз не познавам никого и ако нещо се случи с мен (дано, дано ДА НЕ Е СКОРО), никой няма да научи. Има опция във фейсбук личния ти профил да стане мемориален, но трябва близките да го поддържат, а не знам моите дали ще искат.  О, тъжна и депресираща тема, не съм очаквала на 39 годишна възраст да обсъждам тези неща!

Добре, че не съм била регистрирана във форума на телевизия "Планета" през 2005 година, когато почина Рейхан. Представям си колко тъжна е била темата. Аз там се регистрирах на 1 август 2006 година,  тук - на 1 септември. Стария ми профил е изтрит, този ми е новия, бях си го направила, като си забравих веднъж паролата.

Ех, ако всички хора по Земята имахме късмета да доживеем до 102 години като майката на Чък Норис (не се шегувам, жената наистина наскоро навърши толкова).

Как ми се иска да се открие лек за рака и всички други болести, как ми се иска да съм съвременник на това..............Ще съм най - щастливият човек на света.

Най - много се радвам, че при историята с коноравируса не чух за починали съученици. Ударът щеше да е голям. Много от тях имат деца в училищна възраст, а моята племенница е вече студентка 1 курс............. Иначе вече опитвам да свикна с мисълта, че възрастните ми учители си отиват............... Само по - младите са още живи................

преди 8 минути, petie1 написа:

Ами @овню беше другия профил на @дръндю иначе да беше си споменавал че не е добре но както и да е......

Не е добра идея да мислиш често за смърта ако искаш да си добре :)

Така ли? :eek: А аз защо бях останала с  впечатление, че са двама различни човека? Да имаш два профила не е ли забранено? А той колко годишен беше?

току-що, Anneliese написа:

Тук не е САЩ и щатските закони тук не важат.

Tук е САЩ и законите важат - за сега само федералните. Като направим необходимото - ще си има правителство, и ше обявим името на на новия шат

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Тук не си прав! 

Ами зависи от гледната точка хихи

преди 9 минути, Anneliese написа:

Тук не е САЩ и щатските закони тук не важат. Доста съфорумци тук явно се познават и извън форума. Аз не познавам никого и ако нещо се случи с мен (дано, дано ДА НЕ Е СКОРО), никой няма да научи. Има опция във фейсбук личния ти профил да стане мемориален, но трябва близките да го поддържат, а не знам моите дали ще искат.  О, тъжна и депресираща тема, не съм очаквала на 39 годишна възраст да обсъждам тези неща!

Че ти отдавна си звездата на нета как щет ете забравят а легендата за берковското княжеатво къде е забрави....

Ами ще се появят нови болести и те така кат вземем да пътешестваме из космоса хихи

Ми не няма ядове да си с ен профила

• Автор
преди 11 минути, petie1 написа:

Ами зависи от гледната точка хихи

Че ти отдавна си звездата на нета как щет ете забравят а легендата за берковското княжеатво къде е забрави....

Ами ще се появят нови болести и те така кат вземем да пътешестваме из космоса хихи

Ми не няма ядове да си с ен профила

Не му е тук мястото, но пътешествия на хората из космоса няма да има, казва го и Слава Севрюкова.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Не му е тук мястото, но пътешествия на хората из космоса няма да има, казва го и Слава Севрюкова.

Добре че такива хаковци никой не ги слуша че иначе още щяхме а тичаме с припаските

преди 6 часа, NewRedDragon написа:

Tук е САЩ и законите важат - за сега само федералните. Като направим необходимото - ще си има правителство, и ше обявим името на на новия шат

Какво ще правят бакшишите-копърки от Студентски на територията на стоянката срещу "Клуб 35" която са завладели, не касае никого. Закони, правителство, щели да кръщават стоянката - щат... :angry:

Само гледайте да не ви надушат от психиатрията, че да не ви развалят идилията :topsecret2:

Препоръчвам ти да изгледаш филма "Градът на ангелите". 

Там ще видиш един епизод: С какво се занима групата на ангелите!? 

Отделно това, ще разбереш, че е трудно да си ангел, и че всеки дръзнал да се присъедини към земния живот плаща високата цена наречена = самота. 

Филма е тежък и покъртителен. = Това е поради единствения факт = Прекият им шеф е Бог. За разлика от човеците, то те нямат свободна воля, а проявят ли такава, то престават да са ангели и ги очаква по-сурова действителност от обикновените човеци. 

Успоредно с това, то показва и друго: Човек не трябва да се прави на ангел-спасител. Божията промисъл е друга: Да се подготвим за оня свят, т.е. да осъзнаем греховността в този свят, за да властваме във вечността. Вечността е за всеки със силен дух, т.е. за този който в този свят не се оплаква и не мисли само и единствено за своето тленно тяло. 

Помисли какво ще остане зад теб: Само и единствено твоите плътски неволи. Покай се!!! 

преди 8 часа, Anneliese написа:

...

Така ли? :eek: А аз защо бях останала с  впечатление, че са двама различни човека? Да имаш два профила не е ли забранено?

LoL , тук има професионалисти с черни колани, които имат и по 10 акаунта.

Но ... да не разводняваме темата. Или дето се вика - и хиляда имена да имаш - дядо Господ накрая пак ще те привика. Дано да е Той, а не оня с рогата.

• Автор
преди 3 часа, дioiд написа:

Препоръчвам ти да изгледаш филма "Градът на ангелите". 

Там ще видиш един епизод: С какво се занима групата на ангелите!? 

Отделно това, ще разбереш, че е трудно да си ангел, и че всеки дръзнал да се присъедини към земния живот плаща високата цена наречена = самота. 

Филма е тежък и покъртителен. = Това е поради единствения факт = Прекият им шеф е Бог. За разлика от човеците, то те нямат свободна воля, а проявят ли такава, то престават да са ангели и ги очаква по-сурова действителност от обикновените човеци. 

Успоредно с това, то показва и друго: Човек не трябва да се прави на ангел-спасител. Божията промисъл е друга: Да се подготвим за оня свят, т.е. да осъзнаем греховността в този свят, за да властваме във вечността. Вечността е за всеки със силен дух, т.е. за този който в този свят не се оплаква и не мисли само и единствено за своето тленно тяло. 

Помисли какво ще остане зад теб: Само и единствено твоите плътски неволи. Покай се!!! 

Оня свят не съществува, мисля, че ние сами си го измисляме. Иска ми се някой, който не е ню ейджър и член на секта да го потвърди но..................май всички писатели на тази тема не са безпристрастни.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Оня свят не съществува, мисля, че ние сами си го измисляме.

Ай като отидеш на оня свят па ке говорим ... :) => До тогава не мисли за него или за тленното си тяло ... => Пиши стихове!!! Не се занимавай с глупости!!!

преди 4 часа, Anneliese написа:

Оня свят не съществува, мисля, че ние сами си го измисляме. Иска ми се някой, който не е ню ейджър и член на секта да го потвърди но..................май всички писатели на тази тема не са безпристрастни.

Между другото даже и тая Слава С. говори за друг свят апропо цсички такива пророци го твърдят та пак си помисли дали не си противоречиш отново...

• Автор
на 18.05.2023 г. в 13:37, дioiд написа:

Ай като отидеш на оня свят па ке говорим ... :) => До тогава не мисли за него или за тленното си тяло ... => Пиши стихове!!! Не се занимавай с глупости!!!

Не бих се занимавала с "глупости",но съм сериозно болна и ме е страх да не умра. Отока не спадна много, боли ме дясното слепоочие, не мога добре да си отварям устата и ме боли, имам чувството, че ми се цепи бузата, като се прозявам.и ухото малко ме боли, гърлото - също. Ако тоя лекар не се обади и в понеделник, не знам какво ще правим, а трябва да се оперирам, страх ме е, че може би имам сепсис. На антибиотик съм, но докога...........При всичките ми здравословни проблеми не знам ще иска ли някой да ме оперира..............

“Инспирирана” ?!? Анке,да не си започнала да учиш английски?!? 

преди 1 час, Anneliese написа:

Не бих се занимавала с "глупости",но съм сериозно болна и ме е страх да не умра. Отока не спадна много, боли ме дясното слепоочие, не мога добре да си отварям устата и ме боли, имам чувството, че ми се цепи бузата, като се прозявам.и ухото малко ме боли, гърлото - също. Ако тоя лекар не се обади и в понеделник, не знам какво ще правим, а трябва да се оперирам, страх ме е, че може би имам сепсис. На антибиотик съм, но докога...........При всичките ми здравословни проблеми не знам ще иска ли някой да ме оперира..............

Ако имаше сепсис вече щеше да си умряла.Не е ок да пускаш такива тема в които уж да жалиш някого а в същото време да се оплакваш за N-ти път. 

на 18.05.2023 г. в 0:38, petie1 написа:

Хм много си назад с материала наш @овню го почетохме и 40 дена му турихме......

Дано е на по хубава поляна

Кой беше

Светла му памет 

преди 6 часа, haidukpikaso написа:

Кой беше

Светла му памет 

Другия профил на @дръндю

преди 17 часа, petie1 написа:

Другия профил на @дръндю

Не знаех благодаря за информацията

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.