Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавен моб. Интернет -Какво е решението.

Featured Replies

Здр. на всички. На точката за достъп са тези настройки за интернет (на моб. нет съм) и е мн. Бавен, тези настройки правилни ли са, какво да променя за да се засили тоя интернет. КЪМ А1 СЪМ. Само вкъщи е толкова тегав нета.

Проксисървър (не е зададено)

Порт (не е зададено)

Сървър (не е зададено)

ММSC (не е зададено)

ММS прокси сървър (не е дадено)

ММS порт (Не е дадено)

Мобилен код на Държавата (284)

Код на моб. мрежа (MNC) зададен на 01

Тип удостоверяване (без)

Тип на името на точката за достъп (дификълт)

APN протокол (IPv4)

Носител (непосочено)

ТИП MVNO (не е посочено), няма.

ЗА РЕДМИ НОУТ 7 СТАВАТ ВЪПРОС

Разрешен от TRS

• Автор
  • Решение
преди 2 минути, Raze написа:

Обхвата добър ли е?

Обхвата му се губи, намаля, пада, променлив... Казват можело да е от телефона.. НО майка ми обхвата за интернет и е пълен, за части от сек. пада но се вдига веднага с Нокиа 2.3 е тя... Та има ли и нещо аз което да направя за да го усиля малко от малко

преди 10 минути, TRS написа:

Та има ли и нещо аз което да направя за да го усиля малко от малко

Ако е в режим 4G го сложи на 3G възможно е да е по стабилна връзката.

• Автор

Нета кат цяло си е супер, но понякога през пикови часове прави леки забавяния като си на определено място, и местополож. на етаж... Като съм на вънка хвърчи като луд, етажното изложение сиг. влияе. Преди майка ми беше на Виваком, и там нета  правеше проблеми...

Има настройка по принцип, съм мярнал че при по слаб сигнал автоматично се коригира от 4Г на 3Г и т.н. Ей по тва време от 15ч, 16ч мрежата се поуспокоява и вс. е ок.

преди 1 час, TRS написа:

Нета кат цяло си е супер, но понякога през пикови часове прави леки забавяния като си на определено място, и местополож. на етаж... Като съм на вънка хвърчи като луд, етажното изложение сиг. влияе.

Ако си в къща можеш да си купиш як 4Г рутер в който му слагаш СИМ картата и той ти праща по Wi-Fi да си го ловиш силен интернета. Аз имам такъв за всеки случай, ако ми спре кабелния интернет.
А то може и външна антена ( свързана към рутера) ориентирана към източника на сигнал, ще лови и още по-добре така, ама пък си е една разправия мани мани, ще трябва пък да разбираш какво правиш и не е една беля.

п.п.
От телефончета не разбирам, не ми харесват.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Ако си в къща можеш да си купиш як 4Г рутер в който му слагаш СИМ картата и той ти праща по Wi-Fi да си го ловиш силен интернета. Аз имам такъв за всеки случай, ако ми спре кабелния интернет.
А то може и външна антена ( свързана към рутера) ориентирана към източника на сигнал, ще лови и още по-добре така, ама пък си е една разправия мани мани, ще трябва пък да разбираш какво правиш и не е една беля.

п.п.
От телефончета не разбирам, не ми харесват.

Даже може и атомна бомба да си купи! 

• Автор
преди 43 минути, Белгиеца написа:

можеш да си купиш як 4Г рутер в който му слагаш СИМ картата и той ти праща по Wi-Fi да си го ловиш силен интернета

И как като Сим картата ми не е само за интернет а и за разговори... Ако е дублирана сигурно ще може НО там пък искат няква такса и то не малка и обезмисля нещата....

преди 50 минути, Белгиеца написа:

Ако си в къща можеш да си купиш як 4Г рутер

В апартамент съм. От А1 естествено казват че било от телефона ми. Другата ни Нокиа си лови стабилно Нет, тя също е към А1 на неограничени... Моя нещо само се пъне... Незнам чарковете на тва Редми сигурно са му боклук за тва така прай.... Ама нали 2019 тогава беше нов модел, процесора му е отличен, графика... А хубав самсунг тогава много много нямаше.... Едно приятелче имаше Самсунг Джей 7 май беше... Със Ексинос.... Ама друго се е Снапдрагон 660 и тва Редми ме грабна....  

преди 1 час, Емил Костов написа:

Даже може и атомна бомба да си купи! 

Не може, преди е можело ама сега е затегнат режима и не можеш да си купиш.

Навремето даже на детето е можело да купиш конструктор да се учи как се правят атомни бомбички.

• Автор

APN протокол (IPv4) + IPV6

Носител - Всички. 

И след това връзката му се оправи, макар при слаб обхват се засили нета много. Зарежда ,отваря, бързо и клипове вървят ок... Ютюб 1080п си вървят гладко.  На 4G

• 2 месеца по-късно...

И аз съм на А1 от 2 месеца положението е нетърпимо!

Същите проблеми, бавен или никакъв интернет.

Около 10 човека сме всички колеги, работим в района Бургас - Свети Влас.

След около 30 жалби и оплаквания, както он-лайн така и в офиси на А1 , отговора е все един и същи: Претоварена е мрежата - това е нормално!

Другия проблем е прекъсвания на разговор и мобилните данни , в движение. Което казват, че е нормално , нали се презакачаш от клетка на клетка! 

Немога да опиша разопарованието ни от тия гадове А1.

Тотален ужас.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.