Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нямам звук на компютъра

Featured Replies

преди 20 минути, Пепеляшка2403 написа:

Тази опция ми е заключена.

Преди колко време стана надграждането до Windows 11? Някакво почистване на системата да е правено?

Има и още един вариант за преминаване към Windows 10: с помощта на MediaCreationTool - описание - Метод 2

upgrade-this-pc.png

• Автор
преди 17 минути, цър-вул написа:

Преди колко време стана надграждането до Windows 11? Някакво почистване на системата да е правено?

Има и още един вариант за преминаване към Windows 10: с помощта на MediaCreationTool - описание - Метод 2

upgrade-this-pc.png

току-що, Пепеляшка2403 написа:

Ъпдейтването на Windows беше преди около 2 седимици. Но днес почиствах няколко пъти. Купих си антивирусна програма. А старата беше купена с лаптопа

преди 27 минути, Пепеляшка2403 написа:

Но днес почиствах няколко пъти

И ошетали файловете за връщане на Windows 10 - в диск С, папка Windows.old. Или защото са минали 10 дни не е достъпна опцията за връщане на предишната ОС

Преди време и аз преминах от 10-ка на уиндоус 11.Също нямах звук,въпреки че преинсталирах аудио драйвъра.При мен се оказа че от системата имаше забрана за използване на аудио устройства.Отворих:Система/Звук/Всички звукови устройства/Свойства/Общи/,там  срещу;„Разрешаване на приложенията и уиндоус да използват това устройство за аудио“,маркирах „Разреши“ и звукът дойде. Не знам защо при ъпдейта,беше въобще забранено от там.

• Автор
преди 2 часа, цър-вул написа:

upgrade-this-pc.png

току-що, Пепеляшка2403 написа:

Успях да инсталирам Windows 10. Сега да видя какво е станало... Благодаря!

• Автор
преди 36 минути, Пепеляшка2403 написа:

Успях да инсталирам Windows 10. Сега да видя какво е станало... Благодаря!

Нооооо, пак няма звук. Няма инсталирано устройство. Уж, разреши проблема, рестартирах, но няма

само микрофона ли не работи 

преди 14 минути, Пепеляшка2403 написа:

Нооооо, пак няма звук. Няма инсталирано устройство. Уж, разреши проблема, рестартирах, но няма

Покажи някоя картинка - диспечер на устройства>Звукова карта> Свойства

Пепи, прочете ли това:

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Преди време и аз преминах от 10-ка на уиндоус 11.Също нямах звук,въпреки че преинсталирах аудио драйвъра.При мен се оказа че от системата имаше забрана за използване на аудио устройства.Отворих:Система/Звук/Всички звукови устройства/Свойства/Общи/,там  срещу;„Разрешаване на приложенията и уиндоус да използват това устройство за аудио“,маркирах „Разреши“ и звукът дойде. Не знам защо при ъпдейта,беше въобще забранено от там.

???

не му се връзвай ❤️ 

в 99,99 % драйвърите  се чупят, особено при екзотични (те) звукови карти ;)  ❤️ 

преди 27 минути, FobiaX написа:

не му се връзвай ❤️ 

в 99,99 % драйвърите  се чупят, особено при екзотични (те) звукови карти ;)  ❤️ 

Той @цър-вул се опита да помогне...ама нЕма как да стане, при това положение - поне еднo hardware id на проблемния контролер да бяхме видяли...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.