Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да си разкодирам радиото на колата

Featured Replies

Някой може ли да ми помогне с кода на моето радио за nissan note 2010 сериен номер : CL081990232372  model : PN-3001P-B

Другият ми въпрос е откъде да инсталирам програмата  fx2k radio decoder    уж тя можела да разкодирва ??

Благодаря ви много! 

Ето линк 

https://www.google.com/search?q=fx2k+radio+decoder&oq=fx2k+radio+decoder&aqs=chrome..69i57j0i512l7j0i22i30l2.2254j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ако не става с тая програма, отиди до официално представитество на Нисан там ще ти го дадът.

Това твоето радио ли е от твоята кола? Защото ако не е може просто да си търси иммото на колата. Отиди до някой сервиз.

• Автор
преди 6 часа, Coco1 написа:

Ето линк 

https://www.google.com/search?q=fx2k+radio+decoder&oq=fx2k+radio+decoder&aqs=chrome..69i57j0i512l7j0i22i30l2.2254j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Ако не става с тая програма, отиди до официално представитество на Нисан там ще ти го дадът.

Коя програма по-точно?

И да звъннах в Нисан но от там ме пратиха в техен сервиз където ми искат 90 лв..

• Автор
преди 4 часа, Филипов написа:

Това твоето радио ли е от твоята кола? Защото ако не е може просто да си търси иммото на колата. Отиди до някой сервиз.

Предполагам това е оригиналното радио на колата купихме я преди два месеца.. не искам да посещавам сервизи и да давам пари искам да си го разкодирам безплатно

преди 3 часа, hristo58 написа:

-= CODEDRADIO =- Base navigation

Опитай в тази база.Успех.

Ами не се зарежда сайта..

преди 38 минути, Danielchous написа:

Коя програма по-точно?

И да звъннах в Нисан но от там ме пратиха в техен сервиз където ми искат 90 лв..

Името на програмата и сваляш.

• Автор
преди 57 минути, Coco1 написа:

Името на програмата и сваляш.

От кой сайт да я сваля пробвах всичките мисля че са някакви фалшиви програми и нещо не тръгваха.. можеш ли да се опиташ да си инсталираш тази програма и да ми кажеш дали тръгва ...понеже не съм сядал на компютър от 15 години и забравих как се инсталираха програми в смисъл с някакъв windows 7 съм и като тръгна да инсталирам всякакви грешки дава ....просто нямам енергия.. но ако знам че програмата работи ще се концентрирам и ще си я инсталирам

преди 36 минути, Danielchous написа:

От кой сайт да я сваля пробвах всичките мисля че са някакви фалшиви програми и нещо не тръгваха.. можеш ли да се опиташ да си инсталираш тази програма и да ми кажеш дали тръгва ...понеже не съм сядал на компютър от 15 години и забравих как се инсталираха програми в смисъл с някакъв windows 7 съм и като тръгна да инсталирам всякакви грешки дава ....просто нямам енергия.. но ако знам че програмата работи ще се концентрирам и ще си я инсталирам

Да вземем да ти дадем и 90лв ше е най добре. :giggle1:

:giggle1:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 2 часа, Danielchous написа:

Предполагам това е оригиналното радио на колата купихме я преди два месеца.. не искам да посещавам сервизи и да давам пари искам да си го разкодирам безплатно

Ами не се зарежда сайта..

При мен сайта работи.Нямам друго предложение.Намирал съм за няколко приемника кодове,но базата с данни май не се поддържа вече и може би твоят модел го няма,потърсих по това,което си написал,за съжаление не намерих.

Изтегли си приложение, например това или друго някое и опитай. 
При мен се получи, нищо, че един от "майсторите", като му казах и ми се изсмя. Но понеже му стана любопитно (аз за друга бях отишла при него) и ми вика, дай ще ти изкарам панела да видим това дето си изтеглила какво ще свърши. Ми събра си усмивката, като тръгна радиото.

Гледай и клипчета, аз гледах един див арабин как с два пирона си дръпна панела :D Та тъй, не се отказваш и опитваш, четеш ... ще стане. :) 

Редактирано от Meri Meri (преглед на промените)

преди 2 часа, Meri Meri написа:

Цитат

Работи с всички радиосериали, започващи с BP.

• Автор
преди 1 час, JKirilov написа:

Тогава работеше ли?

Не

преди 3 часа, Meri Meri написа:

При мен се получи, нищо, че един от "майсторите", като му казах и ми се изсмя. Но понеже му стана любопитно (аз за друга бях отишла при него) и ми вика, дай ще ти изкарам панела да видим това дето си изтеглила какво ще свърши. Ми събра си усмивката, като тръгна радиото.

Гледай и клипчета, аз гледах един див арабин как с два пирона си дръпна панела :D Та тъй, не се отказваш и опитваш, четеш ... ще стане. :) 

Платено е  ...

преди 6 часа, lupis написа:

За съжаление нямам компютър около мене и скоро няма да имам понеже съм вече на морето да работя  и няма как да изтегля това нещо ако  работи

преди 8 минути, Danielchous написа:

Платено е  ...

:shock11: Кое е платено? Приложението ли? 

преди 9 минути, Danielchous написа:

понеже съм вече на морето да работя 

Пффф ... Ми за какво питаш тогава!?! Бачкай ... ще изкараш кинти за разкодирането

преди 21 часа, Danielchous написа:

Другият ми въпрос е откъде да инсталирам програмата  fx2k radio decoder    уж тя можела да разкодирва ??

https://mhhauto.com/Thread-FX2K-Radio-Decoder-Pro, ама без компютър...

• Автор
преди 42 минути, Meri Meri написа:

:shock11: Кое е платено? Приложението ли? 

Пффф ... Ми за какво питаш тогава!?! Бачкай ... ще изкараш кинти за разкодирането

Въпросът е не да го платя а да си го разкодирам безплатно нали затова пиша в тази тема.. нали затова са тези форуми .. с пари всеки може 

преди 1 минута, Danielchous написа:

Въпросът е не да го платя а да си го разкодирам безплатно нали затова пиша в тази тема.. нали затова са тези форуми .. с пари всеки може 

Ми явно не можеш сам. Сори! Жив и здрав! 

• Автор
преди 26 минути, lupis написа:

https://mhhauto.com/Thread-FX2K-Radio-Decoder-Pro, ама без компютър...

Абе аз я инсталирах тази програма но не ми тръгва мисля че е фейк. .. Вие какво мислите?

• Автор
преди 47 минути, lupis написа:

Програмата е стара, може ОС да не отговаря на изискванията.

Вие бихте ли опитали да я инсталирате поне да знам дали работи, а и може направо да ми кажете кода ако ви тръгне ..ще съм  ви много благодарен

• Автор
преди 3 минути, JKirilov написа:

Трябваше да дадеш снимка отпред  и отзад, в тубата има хиляди начини, примерно:

Няма смисъл да давам снимка понеже съм дал серийния номер а чрез него по принцип се разбира какъв е кода .. иначе първото клипче това го знам но работи не повече от 15-20 минути.. Радиото ми е същото..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.