Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как мога да се впиша в един и същ Viber на два различни телефона

Featured Replies

Здравейте! Някой знае ли дали е възможно да се впиша във един и същ  вайбър на два различни телефона. Пробвах, но от едното устройство автоматично се отписва. Дали, ако взема още една СИМ карта към същия номер и я сложа на друг телефон ще работи и на двете устройства Вайбъра? Благодаря предварително.

И как ще вземеш втора сим карта със същия номер. Мислете малко като ги пишете тия работи.

• Автор

На компютър и телефон става, но на два телефона- не, отписва се от единият няколко пъти пробвах.  А относно  втора сим карта има такава опция от А1 допълнителна сим карта към един и същ телефонен номер. 

преди 35 минути, Емил Костов написа:

И как ще вземеш втора сим карта със същия номер. Мислете малко като ги пишете тия работи.

Добро утро!

Сефте ли чуваш за Екстра SIM?

преди 11 минути, jhoro написа:

Добро утро!

Сефте ли чуваш за Екстра SIM?

Това не са 2 сим карти с един и същи номер. Да не говорим, че Esim не се поддържа от всички телефони.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, Емил Костов написа:

Аз върху друг въпрос мисля ,как ще активира вайбър два пъти ( на два телефона) с един и същи номер макар и да са две сим карти :speak:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Аз върху друг въпрос мисля ,как ще активира вайбър два пъти ( на два телефона) с един и същи номер макар и да са две сим карти :speak:

Лесно, с QR код !

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Клонираш апа

току-що, AAUUXX написа:

Тогава за какво му е втората сим карта с номер като първата ?

Той не взима екстра сим заради вайбър!

преди 3 минути, цър-вул написа:

Клонираш апа

Да ,това е ясно ,но не трябва ли да бъдат различни устройствата за да бъде активен вайбъра с един акаунт на двете устройства ? В смисъл телефон и таблет, телефон и компютър или пък Android и ios ако са телефон и телефон?

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Няма как да имаш един MSISDN на два ICC чипа. eSim е нещо съвсем друго, но и там е една уийня че нямам думи. Постът ми не е насочен към теб, просто пиша под него. Колкото до г-н 3 волта, той направо хаква цялата компания.

Ако телефонът не поддържа клониране, се ползва Paralel Spaces

Spoiler
  1. Step 1: Download Parallel Space on your Android.
  2. Step 2: Create dual space for Viber.
  3. Step 3: Access two Viber apps.
  4. Step 1: Install Clone App on your Android.
  5. Step 2: Create the dual Viber app.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Той не взима екстра сим заради вайбър!

Аз пък останах с друго впечатление.

преди 2 часа, karinanik написа:

Дали, ако взема още една СИМ карта към същия номер и я сложа на друг телефон ще работи и на двете устройства Вайбъра? Благодаря предварително.

току-що, цър-вул написа:

Ако телефонът не поддържа клониране, се ползва Paralel Spaces

Целта е на два телефона един вайбър акаунт / номер ,не два вайбър акаунта на един телефон.

Досега не ми се е налагало да правя това и затова ми стана интересно от темата дали е възможно.

Дали, ако взема още една СИМ карта към същия номер и я сложа на друг телефон

Това от коя фантастика? Клониране на sim

Здравейте! Някой знае ли дали е възможно да се впиша във един и същ  вайбър на два различни телефона. Пробвах, но от едното устройство автоматично се отписва. Дали, ако взема още една СИМ карта към същия номер и я сложа на друг телефон ще работи и на двете устройства Вайбъра? Благодаря предварително.

Не може. Може обаче - и на един компютър.

Инсталираш на първото устройство (от което ще се използва) след това на второто и го активираш чрез първото със СМС код който ще получиш

преди 29 минути, Емил Костов написа:

Няма как да имаш един MSISDN на два ICC чипа. eSim е нещо съвсем друго, но и там е една уийня че нямам думи. Постът ми не е насочен към теб, просто пиша под него. Колкото до г-н 3 волта, той направо хаква цялата компания.

Аз дори имам две екстра сим карти, една в таблета и една в колата!

Мобилните комуникации не са като жицата и нета :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.