Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Става въпрос за ABV.BG пощата ... мисля, че ми пращат измамни имейли!

Featured Replies

Здравейте! Някой може ли да ми "каже" мога ли да разбера от къде ми е изпратен някой имейл? Или някакви данни за изпращача? Става въпрос за ABV.BG пощата ... мисля, че ми пращат измамни имейли... пращат ми имейли за актуализация на личните ми данни(с линк за кликване) от банки с който не съм имал нищо. Аз мисля, че това са възможни измами! Прикачил съм снимка на такъв самнителен имейл.

Някой може ли да ми "каже" нещо за този сайт www.spokeo.com дали е сигурен източник?

Благодаря ви предварително ! ! !

1.jpg

2.jpg

E то само като видиш от кой емал е изпратено съобщението и ти става ясно че е скам (измама) :D A и не ги получаваш само ти.

преди 30 минути, killchain написа:

Най-доброто, което можеш да направиш (освен да не обръщаш внимание на такива мейли), е да спреш да ползваш ABV.

Да мине на gmail.

преди 50 минути, *S197* написа:

Да мине на gmail.

Щото там ИЧ няма!

Просто трябва да внимава. 

преди 1 час, цър-вул написа:

99% са филтрирани

Майка мила!!! В момента имам 10 броя откровен спам.

Ами ако не бяха филтрирани?

преди 5 часа, Евгени Богданов написа:

E то само като видиш от кой емал е изпратено съобщението и ти става ясно че е скам (измама) :D A и не ги получаваш само ти.

Те не могат да разберат реалната новина от фалшивата , а ти се чудиш защо не могат да разберат реалният емайл от истинският :giggle1:

преди 4 часа, цър-вул написа:

99% са филтрирани

При icloud 100%

В ABV получавам такива от година може би, рядко влизам там и поглеждам само датата и трия :D

В iCloud не получавам такива измамни

А Gmail не ползвам от 8 години

преди 7 часа, PeciSAN написа:

Здравейте! Някой може ли да ми "каже" мога ли да разбера от къде ми е изпратен някой имейл? Или някакви данни за изпращача? Става въпрос за ABV.BG пощата ... мисля, че ми пращат измамни имейли... пращат ми имейли за актуализация на личните ми данни(с линк за кликване) от банки с който не съм имал нищо. Аз мисля, че това са възможни измами! Прикачил съм снимка на такъв самнителен имейл.

Някой може ли да ми "каже" нещо за този сайт www.spokeo.com дали е сигурен източник?

Благодаря ви предварително ! ! !

...

Цитат

...

Крайната цел на всички тези действия е, в състояние на тревога, вие сами да им споделите ваши конфиденциални данни (потребителски имена, пароли за достъп, верификационни кодове, детайли на кредитни / дебитни карти или друга чувствителна информация и данни) или да ви накарат да направите плащане към тяхна сметка.

Уверяваме ви, че ОББ никога не изисква  предоставянето на такива данни по телефон или чрез имейл! 

...

Горното е валидно и за  банки "с които имаш нещо", и за банки "с която имаш нищо"...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.