Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ако може мнение от момчета

Featured Replies

Здравейте аз съм момиче и имах връзка с приятелят ми 8 месеца.Аз много го харесвам и държа на него въпреки че сме имали доста разногласия.Сега сме разделени и той ми е сърдит ,но аз искам да оправя отношенията ни.Било то и да си останем само приятели.Просто наистина не знам какво да кажа да не ми е ядосан.Караниците ни са били за някакви неща от ежедневието.Не е имало изневери или нещо сериозно.Обиден е защото когато ме подразни с нещо в момент на яд го обиждам с някакви реплики от сорта на буклук или казвам не ме занимавай.По какъв начин е редно да подходя в разговор с нещо за да приеме извинението ми и да имаме добри отношения?

преди 2 минути, Nqkoqtam написа:

някакви реплики от сорта на буклук или казвам не ме занимавай

Значи първо трябва да си оправиш отношението и езика.
Подобен език на една дама не приляга, вземи мерки. :)

преди 3 минути, Nqkoqtam написа:

Било то и да си останем само приятели.

не е целесъобразно

имаш ли си гадже?

преди 14 минути, Nqkoqtam написа:

Здравейте аз съм момиче и имах връзка с приятелят ми 8 месеца.Аз много го харесвам и държа на него въпреки че сме имали доста разногласия.Сега сме разделени и той ми е сърдит ,но аз искам да оправя отношенията ни.Било то и да си останем само приятели.Просто наистина не знам какво да кажа да не ми е ядосан.Караниците ни са били за някакви неща от ежедневието.Не е имало изневери или нещо сериозно.Обиден е защото когато ме подразни с нещо в момент на яд го обиждам с някакви реплики от сорта на буклук или казвам не ме занимавай.По какъв начин е редно да подходя в разговор с нещо за да приеме извинението ми и да имаме добри отношения?

Никак. Мъжете не се обиждат като жените, че после да се сърдят истински и да чакат да ги потърсиш. Щом те е зарязал, значи си има друга. Разбира се можеш да се унижаваш колкото си искаш, пак може да те ползва, но щом веднъж те е зарязал и ти се е правил на сърдит, за да има уж някаква причина, че да не изглежда гадняр, а горкият, засегнал се бил от някакви там думи, няма да я бъде тая връзка. 

преди 9 минути, Banesc написа:

не е целесъобразно

Тя иска да си останат приятели, защото е готова да се самоунижава заради такъв мъж. Явно е тип chad и ги върти такива като нея. Жена да ходи да се извинява на мъж не го прави освен ако не смята, че той е сериозно превъзхождащ възможностите ѝ и друг такъв скоро няма да си намери и е готова на всякакви жалки опити да си го задържи.

• Автор
преди 2 минути, Гражданин написа:

Никак. Мъжете не се обиждат като жените, че после да се сърдят истински и да чакат да ги потърсиш. Щом те е зарязал, значи си има друга. Разбира се можеш да се унижаваш колкото си искаш, пак може да те ползва, но щом веднъж те е зарязал и ти се е правил на сърдит, за да има уж някаква причина, че да не изглежда гадняр, а горкият, засегнал се бил от някакви там думи, няма да я бъде тая връзка. 

Ами всъщност в последният ни спор аз скъсах с него .Но не ми е приятно да сме в кофти отношения.Не мисля че хората трябва да остават в лоши отношения с когото и да било особено ако си имал нещо с този човек.

преди 1 минута, Nqkoqtam написа:

Ами всъщност в последният ни спор аз скъсах с него .Но не ми е приятно да сме в кофти отношения.Не мисля че хората трябва да остават в лоши отношения с когото и да било особено ако си имал нещо с този човек.

Няма друга причина поради която да искаш да не сте в кофти отношенията освен тази да си го върнеш. И то сигурно защото смяташ, че той е много симпатичен и те привлича, а не защото е готин просто за приятели. Ако беше готин просто за приятели, щеше да го friendzone-неш както би направила с всеки друг. След като сте имали нещо общо, приемаш че вече нямате нищо общо, ако искаш да си пазиш уважението. Дойдеш ли му на крака само ще му вдигнеш chad самочувствието, а ти ще си използвана, когато му скимне, защото ще вижда че си слаба и много под категорията му. 

преди 2 минути, Nqkoqtam написа:

Ами всъщност в последният ни спор аз скъсах с него .Но не ми е приятно да сме в кофти отношения.Не мисля че хората трябва да остават в лоши отношения с когото и да било

не сте в кофти отношения

мъжкия мозък работи с безразличие

а понякога с отмъщение

затворена страница си .

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ко каза ко?

Да, мъж и жена са, защото днес децата растат много бързо. Заляти са с информация и вече са въртиопашки и "гъзари" в 4ти клас, и "останалите смотаняци" разбира се. Може да ти е смешно, но те се възприемат за възрастни. Нали си учител, по-късно ли се развиват във Франция?

преди 6 минути, Гражданин написа:

Да, мъж и жена са, защото днес децата растат много бързо. Заляти са с информация и вече са въртиопашки и "гъзари" в 4ти клас, и "останалите смотаняци" разбира се. Може да ти е смешно, но те се възприемат за възрастни. Нали си учител, по-късно ли се развиват във Франция?

Растат друг път.
Говорим за 12-15 годишен пикльо на два шамара живот, който още не знае пика ли му се, е*е ли му се. Къф мъж кфи пет лева.
Иначе тях ако ги питаш, те са вече големи 'ора, препатили са толкова много...
Неслучайно й казах на момата да си оправи езика, все още има време да го направи, но като поодъртее малко и запази този език и това отношение вече ще е късно.
За другото съм съгласен.

• Автор

Хора наистина искам просто да имаме някакви нормални взаиомоотношения.Без никой да е сърдит на никого понеже се въртим в един кръг в който единият е сърдит а другият се опитва да има нормални отношения и после нещата се обръщат.Искам да стигнем в някакъв консенсус в който и двамата да се разбираме било и то по отделно.

преди 6 минути, Nqkoqtam написа:

Хора наистина искам просто да имаме някакви нормални взаиомоотношения.Без никой да е сърдит на никого понеже се въртим в един кръг в който единият е сърдит а другият се опитва да има нормални отношения и после нещата се обръщат.Искам да стигнем в някакъв консенсус в който и двамата да се разбираме било и то по отделно.

Какъв "консенсус"? Няма консенсус. Скъсали сте и точка, всичко друго са пълни простотии, ходиш му по задника в момента щото ти "бил сърдит". Ти очевидно си пуснала темата за друго, не за да получиш съвети а очаквайки някой да ти каже колко е правилно това, което правиш. Нали искаш мъжката гледна точка? Тя е че ти си в позицията на тази, която гони мъже и в неговите очи ти падаш долу като категория, а ти му качваш акциите до небето. В крайна сметка ще мине седмица, ще мине месец и няма да има от какво да сте си "сърдити", може и да те забърше отново, защото ти явно си упорита и упорито ще си повтаряш, че тия ниски клякания пред него ги правиш "в името на приятелството". Малий, какво приятелство завинаги остава от това! 

• Автор
преди 9 минути, Гражданин написа:

Какъв "консенсус"? Няма консенсус. Скъсали сте и точка, всичко друго са пълни простотии, ходиш му по задника в момента щото ти "бил сърдит". Ти очевидно си пуснала темата за друго, не за да получиш съвети а очаквайки някой да ти каже колко е правилно това, което правиш. Нали искаш мъжката гледна точка? Тя е че ти си в позицията на тази, която гони мъже и в неговите очи ти падаш долу като категория, а ти му качваш акциите до небето. В крайна сметка ще мине седмица, ще мине месец и няма да има от какво да сте си "сърдити", може и да те забърше отново, защото ти явно си упорита и упорито ще си повтаряш, че тия ниски клякания пред него ги правиш "в името на приятелството". Малий, какво приятелство завинаги остава от това! 

Не не го намирам за правилно но също така и не намирам за правилно да съм обидила някого и да не се извиня все пак и да не искам да запазя добри отношения с този човек.Просто исках да знам какъв би бил правилния подход да го направя без да започваме някакви караници.

преди 13 минути, Nqkoqtam написа:

Не не го намирам за правилно но също така и не намирам за правилно да съм обидила някого и да не се извиня все пак и да не искам да запазя добри отношения с този човек.Просто исках да знам какъв би бил правилния подход да го направя без да започваме някакви караници.

Значи ти току-що доказа, че изобщо не те интересуват мненията:

преди 25 минути, Гражданин написа:

Ти очевидно си пуснала темата за друго, не за да получиш съвети а очаквайки някой да ти каже колко е правилно това, което правиш. 

Ако искаше съвети как да се самоунижаваш, да беше озаглавила темата си "Ако може мнение от момИчета"

Ако беше просто да се извиняваш, щеше да отидеш и да му кажеш "извинявай", което не е сложно. Но фактът е че пускаш темата, за да може по заобиколен начин да потърсиш одобрение на това, че падаш ниско долу, за да му гъделичкаш егото с надежда пак да се.... Той, големият/ото мъж/момче, много се е наранил от тази явна несправедливост как си го накарала да се сърди, горкият сигурно хлипа вкъщи и не може да го преживее, а ти горката, неразбрана и с принципи искаш да не си лоша и пускаш тема, за да попиташ как един мъж би желал да бъде утешен най-добре от една жена, която толкова несправеливо си е потърсила правата другаде и е прекратила връзката им така ненадейно, което му е нанесло сериозни емоционални повреди. Няма вече да може да се срещате и се притесняваш, че сигурно ще скочи от някой мост заради кръвната обида, която си му нанесла. Така че давай, you go girl! Пиши му че страдаш, че не сте се разбрали като хората и го питай как би предпочел да му се извиниш, за да не страда повече.

преди 1 час, Banesc написа:

имаш ли си гадже?

Няма си, иска със теб да станете гаджета и да си изпращате голи снимки!!! :D

Да не забравиш да и пишеш? :speak:

По темата!

Според мен, това не е вярно и най-вероятно авторката търси диалог за да си уплатни свободното време!

Ако все пак е истина, едно извинение не би трябвало да е кой знае какъв проблем да се направи.

Не е нужно да се пита по форуми за това дали и как да се извини на някой, тя би трябвало да го познава този човек много добре. Следователно знае как най-правилно да се извини и да остане разбрана.

:cool:

преди 2 часа, Nqkoqtam написа:

Ако той не иска да сте в добри отношения, няма как да го накараш да сте в добри отношения. Поддържането на добри отношения е взаимно и няма как едната страна да го наложи на другата.

Щом се обижда, че го наричаш с думите, които си споменала, тогава не го наричай с въпросните думи.

Ако не иска да сте в добри отношения, тогава е препоръчително да спреш да се опитваш да го "принудиш" да сте в добри отношения и да продължиш напред с живота си, без да се опитваш да постигаш неща, които не могат да бъдат постигнати, като например да накараш някой да сте в добри отношения, въпреки че този някой не иска да има добри/приятелски отношения с теб.

преди 1 час, Nqkoqtam написа:

Консенсус?
Бойче ти ли си?
Момъка да не се казва случайно Иван?

преди 3 часа, Гражданин написа:

Мъжете не се обиждат като жените, че после да се сърдят истински и да чакат да ги потърсиш.

Всъщност, значителна част от мъжкото население е лесна за манипулиране, особено когато една жена им обещае секс. Сексът не е просто биологична функция, но и част от редица психологически операции, които дадени жени (пример: "златотърсачки") могат да изпълнят срещу целевата мишена, която обикновено представлява самотен мъж, който не е имал майчина любов в ранна детска възраст, а сега има емоционални празноти, за да го експлоатират и да го накарат да си отвори банковата сметка и да си подари парите на тези жени.

Ако под "да чакат да ги потърсиш" имаш предвид "да чакат да ги поканиш за изпълняване на биологичната функция, която споменах по-горе", тогава е важно да се знае, че значителна част от мъжкото население наистина "чака да ги потърсиш".

Асоциации с въпросната биологична функция са част от редица маркетингови кампании, както и програми за социално инженерство тип "Bluepill/beta conditioning", които ЦРУ изпълнява в глобален мащаб от 60-те години на 20ти век. Редица проучвания са доказали, че "секса продава" и може да бъде използван за контрол над "масите" и мотивация за купуване на даден продукт, който маркетинговите кампании свързват с гореспоменатата биологична функция. Това е една от причините, заради които манипулативните маркетингови кампании, предназначени за налагане на консумеризъм и поведенчески модели, които са в полза на консуматорското общество, са основани на първични инстинкти, асоциирани с изпълнение на гореспоменатата биологична функция.

преди 3 минути, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Асоциации с въпросната биологична функция са част от редица маркетингови кампании, както и програми за социално инженерство тип "Bluepill/beta conditioning", които ЦРУ изпълнява в глобален мащаб от 60-те години на 20ти век. Редица проучвания са доказали, че "секса продава" и може да бъде използван за контрол над "масите" и мотивация за купуване на даден продукт, който маркетинговите кампании свързват с гореспоменатата биологична функция.

Защо свързваш всичко с ЦРУ? Не е необходимо ЦРУ, за да се знае че сексът продава. В човешката история това е така от край време. Сексът е бил и начин да се скрепят договорните отношения между две царства например. Когато кралят е давал принцесата на свой човек, така той е подпечатвал сделката с него. Същото е в цялата пирамидална структура на обществата, каквото по-горе, такова и по-надолу. По-късно с разкрепостяването и жеснките права, жените пък получили право да търгуват сами със себе си.  И тогава когато жените почват да търсят правата си е много по-рано от създаването на ЦРУ (18 септември 1947 г.).

А защо трябва да оставате приятели с човек, с който не се разбирате тотално? Просто приемете, че сте несъвместими характери и всеки по пътя си. 
Това отношение тип "боклук, не ме занимавай" обичайно се появява, като възникне интерес към друг. 
Жените в днешно време често по тоя начин умишлено си развалят връзките с преднамерено лошо държание, и уж по лицеприятния претекст, вместо директно да кажат, че вече се вълнуват от друг. Тия неща не могат да се замаскират и прикрият. Помни едно - мъжът когато обича може да изтърпи много, но идва един момент в който просто претръпва, и след това никога повече няма да е същото. Има такива мъже дето се опитват да скрият това, та да могат да бившата ползват поне за секс от време на време. Като цяло нещата са сложни, така че прецакат ли се отношенията ви веднъж, безсмислено е да се хабят време и нерви, защото никога няма да са същите като преди. 

преди 3 часа, Nqkoqtam написа:

Късно е за добри отношения. Извини му се и прекратете контактите си. Ако пък контактите са неизбежни минете на здравей-здрасти и толкоз.

на 13.06.2023 г. в 14:25, Nqkoqtam написа:

Обиден е защото когато ме подразни с нещо в момент на яд го обиждам с някакви реплики от сорта на буклук или казвам не ме занимавай.

Този ти подход показва, че си клошарка. 

ОК, подразнил те е с нещо, но има по-културен начин = Да кажеш истината. => Примерно: Това ми е неприятно, това ме дразни, това не ми е интересно, това ме обижда, това не ми харесва и т.н. = Тоест => Бъди честна, а не ядосана. 

Нормално е да имате някакви несъответствия за някои неща, но принципно, както ти намекнаха по-горе, то, на една жена (момиче) не и приляга в лични отношение да ползва жаргона на улицата. Все пак вие (жените) сте нежният пол. = Остави грубостта на мъжете (момчетата) ... = такива сме ... простаци ... :) 

Определено мъжете търсим нежност и спокойствие в личните си отношение и очакваме от дамите култура, а не равнопоставеност по отношение на простотията. => Да, ние можем да сме по-простаци!!! Не се съревновавай с нас!!! = Ще загубиш!!! 

Ако пък приятелят ти е от културно семейство, то определено => Забрави го!!! Щото, ако проявиш за момент лицемерие, то рано или късно пак ще го наречеш "боклук" и ... прочие ... повече не ще получиш прошка и прочие ...  

Успех!

преди 2 часа, дioiд написа:

Този ти подход показва, че си клошарка. 

ОК, подразнил те е с нещо, но има по-културен начин = Да кажеш истината. => Примерно: Това ми е неприятно, това ме дразни, това не ми е интересно, това ме обижда, това не ми харесва и т.н. = Тоест => Бъди честна, а не ядосана. 

Нормално е да имате някакви несъответствия за някои неща, но принципно, както ти намекнаха по-горе, то, на една жена (момиче) не и приляга в лични отношение да ползва жаргона на улицата. Все пак вие (жените) сте нежният пол. = Остави грубостта на мъжете (момчетата) ... = такива сме ... простаци ... :) 

Определено мъжете търсим нежност и спокойствие в личните си отношение и очакваме от дамите култура, а не равнопоставеност по отношение на простотията. => Да, ние можем да сме по-простаци!!! Не се съревновавай с нас!!! = Ще загубиш!!! 

Ако пък приятелят ти е от културно семейство, то определено => Забрави го!!! Щото, ако проявиш за момент лицемерие, то рано или късно пак ще го наречеш "боклук" и ... прочие ... повече не ще получиш прошка и прочие ...  

Успех!

Не знам дали си даваш сметка, че говориш на разгонени лапетии. Момичето се е опитало да накаже играча обаче той си е играч и няма положение, в което да му пука и сега тя е останала сама и се чувства тъпо и иска да си го върне, а другите обяснения за искане на извинения т.н. са някъв жалък опит да си маскира темата, защото не иска да си признае, че е загубила. Иначе няма и да погледне повече какво е писано тук, ако вече си е хванала друг, с когото да прави вътриопаши номера.

• 2 седмици по-късно...

Вие момичетата сте...😂

Той хубаво те е подразнил, ама ти не можеш ли културно и цивилизовано да му кажеш да спре да те дразни, и съответно ако не спре просто си тръгни и го остави?

• 1 месец по-късно...
на 13.06.2023 г. в 14:25, Nqkoqtam написа:

Туй значи днешните млади сте големи заспи. Много лесно може и да ти приеме извиненията, и да имате добри отношения: купи му Ферари. На мен така ми купи апартамент, ма ми стана криво. Не съм за апартамента, тя си е изкарала парите, тя си го е купила, неин си е, не ми трябва. Тъпото е, че ние няма как да не сме в добри взаимоотношения, просто невъзможно е, защото прекалено много разбираме - същевременно и няма как да сме в добри отношения, щото сме непреклонни егота. Ала, ако беше Ферари щях да го взема, само че тя по- голям манипулатор от тебе - жилище, че да ме закопчае, да не взема да изчезна. Ако не е на каишка, мира нямате, сън ви не лови от тая вашта природа женска, много емоции, много енергия, много живот, много нещо и голям зор изпитвате да я дисциплинирате, то не човешки същества, а стихии, вулкани, като думне и помита всичко, даже и себе си ..... най- вече.

Пък, ако си скръндза и си стискаш парите - значи не го заслужаваш и НЕКА ТИ. 😄

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.