Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся координати за връзка с лекар

Featured Replies

преди 26 минути, Bubbles написа:

А после се чудят че ги бият.

...

Ако ти се струва, че ги бият, щото не си дават личните номера и адресите, просто обърни хронологията. 

• Отговори 64
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно, в Пирогов такъв няма : https://pirogov.eu/bg/klinika-po-litsevo-cheliustna-khirurgiia_p23.html Edit : Объркал си се, този от линка ти е Васил Андреев, с имената от епикризата нищо не и

• Ко? Нашата комичка да е оперирана от ИИ ли?

• Номерата са най малкия проблем, всичко започва от отношението.  

Публикувани изображения

преди 7 минути, lebel написа:

Ако ти се струва, че ги бият, щото не си дават личните номера и адресите, просто обърни хронологията. 

Номерата са най малкия проблем, всичко започва от отношението.

• Автор

Понеже имам трудности с храненето, ще се минава на бебешки пюрета от "Ганчев". Които едва ли ще са ми достатъчни.

Искахме да попитаме лекаря дали има нещо подобно на гадния "Елугел", но да не е с такъв ужасен химичен вкус. Също така много ме боли главата, пари ми, отгоре и в ляво, както и лявата страна на лицето, особено горна и долна лява челюст, лявата част на носа, лявото око и лявата вежда. Притеснявам се да нямам сепсис.  На моменти понякога кашлям, и ми е трудно да кашлям без зъби, болезнено е за челюстта ми, прозяването - също. Също така се чудя къде са ми шевовете, дали единият не е в ъгъла на лявата уста. Също така не мога да облизвам храната и се налага постоянно да се чистя с салфетка.................

Отзиви за пюретата на "Ганчев"? Имам племенници, но, като бяха бебета, не съм ги пробвала никога.

преди 11 минути, Bubbles написа:

Номерата са най малкия проблем, всичко започва от отношението.

Странно е, че не разбираш, след като на практика трябва да си попадал в същата или подобна ситуация... когато това, което учениците казват на родителите си и изобщо на другите, че се е случило, не е точно това, което според теб се е случило. Както и да е, ти си знаеш. 

едит: нали знаеш... кмета, даскала и попа... като нема лекар в светата троица, шо да не се отбият на даскала... или не си навит?

преди 12 минути, lebel написа:

Странно е, че не разбираш, след като на практика трябва да си попадал в същата или подобна ситуация... когато това, което учениците казват на родителите си и изобщо на другите, че се е случило, не е точно това, което според теб се е случило. Както и да е, ти си знаеш. 

едит: нали знаеш... кмета, даскала и попа... като нема лекар в светата троица, шо да не се отбият на даскала... или не си навит?

Отново неразбираем език

Наздраве!

???

Steve Harvey Reaction GIF

преди 12 минути, lebel написа:

Има уред наречен пасатор. Има уред, който се зове блендер. Има уред, който се казва чопър. Има уред, който името му е сокоизтисквачка. Всичките изброените уреди смилат, раздробяват, пасират храните.  Не е нужно да си купуваш бебешки храни.

преди 28 минути, Anneliese написа:

Понеже имам трудности с храненето, ще се минава на бебешки пюрета от "Ганчев"...

Не сте ли чували за пасатор? Утре ще ревеш. че скъпо продават тези капиталисти 🤑

0051070_pasator-muhler-mb-213-200w-muhle

• Автор

Не мога да ям домашна храна, опитах и не става, а на мама не и се занимава да пасира дълго време. Та, отзиви за пюретата? Или искате да умра от глад? Не мога да карам на едното прясно мляко, даже киселото го ям с голяма мъка.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Или искате да умра от глад?

на мама не и се занимава

Не ние - майка ти. Не ще да готви, не ще да звънне по телефона за дъщеря си...

• Автор
преди 1 минута, цър-вул написа:

Не ние - майка ти. Не ще да готви, не ще да звънне по телефона за дъщеря си...

Ми не можем да му намерим телефона на лекаря!

преди 6 минути, Anneliese написа:

Не мога да ям домашна храна, опитах и не става, а на мама не и се занимава да пасира дълго време. Та, отзиви за пюретата? Или искате да умра от глад? Не мога да карам на едното прясно мляко, даже киселото го ям с голяма мъка.

А, ти що не пасираш храната? 

Ми не можем да му намерим телефона на лекаря!

Абе, аре стига глупости - има централа - звъни се, пита се, намира се номерът! Или трябва ние да звъннем, да? На майка ти ръцете са на едно място, да?
Явно майка ти не иска да се намери контакт с доктора. 
Ако беше за моето дете, земята щях да изровя...

...на мама не и се занимава да пасира дълго време...

Що, да не си и "гърбава" да си пасираш сама?

преди 6 минути, Anneliese написа:

Не мога да ям домашна храна, ...

Какво ще рече това, вие не произвеждате нищо, а купувате храната?

• Автор
преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

А, ти що не пасираш храната? 

Защото не съм работила с такива уреди и точно сега с анемията нямам сили. Реално имам колкото силите и енергията на бебе.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Защото не съм работила с такива уреди и точно сега с анемията нямам сили. Реално имам колкото силите и енергията на бебе.

Ми, аз не съм работил с много неща. Но поне пробвам. Може и да успееш. Как ще разбереш, ако не пробваш?

• Автор
преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Що, да не си и "гърбава" да си пасираш сама?

Какво ще рече това, вие не произвеждате нищо, а купувате храната?

На мама не и се занимава да прави пюрета и да ги пасира. Изнервя се, а и ръцете и треперят.Тати пък не е по тия неща.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми, аз не съм работил с много неща. Но поне пробвам. Може и да успееш.

Знаеш ли колко съм изтощена след операция с пълна упойка и зверска болка в главата?

преди 3 минути, Anneliese написа:

На мама не и се занимава да прави пюрета и да ги пасира. Изнервя се, а и ръцете и треперят.Тати пък не е по тия неща.

Ми, дайте обява. Търся човек да ми пюрира храната. 10 лева на час или на пюре. Ако е едно пюре или 2 по 20 лева.

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Отново неразбираем език

Наздраве!

???

...

За способността ти да осмисляш писмен (а вероятно и всякакъв друг) текст и без това се носят легенди. Не е необходимо да се доказваш толкова често.

пп вместо това... примерно... ще ти е от полза ако отделиш време и се научиш да цитираш коректно... но не е задължително

• Автор

Отзиви за пюретата на "Ганчев"?

преди 11 минути, lebel написа:

За способността ти да осмисляш писмен (а вероятно и всякакъв друг) текст и без това се носят легенди. Не е необходимо да се доказваш толкова често.

пп вместо това... примерно... ще ти е от полза ако отделиш време и се научиш да цитираш коректно... но не е задължително

???

Опитай на английски. На български език нещо не се получава. Не те разбирам.

току-що, Anneliese написа:

"Крушата не пада по-далеч от дървото"

P.S.

Колко нефелен народ има по тази земя Боже !

преди 1 минута, Anneliese написа:

Отзиви за пюретата на "Ганчев"?

В този форум не ядем бебешки пюрета. Убеден съм. Само ти ядеш.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

В този форум не ядем бебешки пюрета. Убеден съм.

Ще ти се наложи, ако трябва да си извадиш всичките зъби. Пробвах сутринта кисело мляко със смлени на ситно  бисквити - болезнен ужас! На мама и дойде в повече.

преди 47 минути, lebel написа:

Това е друга тема, аз говоря конкретно за отношението на лекарите, виждал съм го на живо, изпитвал съм го и съм бил на прага на това да удуша един, в никакъв случай не поставям всички под общ знаменател защото има и свестни.

преди 29 минути, Anneliese написа:

А картофено пюре?

Хубавите бебешки пюрета са мънички и скъпи, възрастен за да се нахрани ще му излезе сякаш е бил на ресторант.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Това е друга тема, аз говоря конкретно за отношението на лекарите, виждал съм го на живо, изпитвал съм го и съм бил на прага на това да удуша един, в никакъв случай не поставям всички под общ знаменател защото има и свестни.

А картофено пюре?

Хубавите бебешки пюрета са мънички и скъпи, възрастен за да се нахрани ще му излезе сякаш е бил на ресторант.

И аз така мисля. По-лесно е и евтино излиза да се пюрира или в блендер. Или да се направи бульон.

https://news.bg/tendencies/kostniyat-bulyon-polzite-ot-nego-i-zashto-da-go-konsumirame-chesto.html

• Автор

Е, да, ама мама не иска да се занимава, сметна, че бебешките ще мога да ги ям. Все пак нямам зъби и устата ми е като на бебе. Та, отзиви?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.