Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся координати за връзка с лекар

Featured Replies

Звучи шантаво, ама................така и не сме взели телефона на лекаря, който ме оперира. Някоя добра душа може ли да намери телефона му за връзка? Че трябва да се свържем с него за въпроси относно лечението ми.

Добромир Стефанов Андреев.

Странно защо, но го няма на сайта на "Пирогов".

• Отговори 64
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересно, в Пирогов такъв няма : https://pirogov.eu/bg/klinika-po-litsevo-cheliustna-khirurgiia_p23.html Edit : Объркал си се, този от линка ти е Васил Андреев, с имената от епикризата нищо не и

• Ко? Нашата комичка да е оперирана от ИИ ли?

• Номерата са най малкия проблем, всичко започва от отношението.  

Публикувани изображения

1. Не си казала с каква специалност е, в коя клиника е!
2. Толкова ли е трудно да звъннеш на централа и да получиш инфо или директно свързване?

• Автор

Лицево - челюстен хирург. Ами мама малко е срамежлива и не ще да се обажда да пита насам - натам. А аз съм глуха.

преди 43 минути, Anneliese написа:

Лицево - челюстен хирург. Ами мама малко е срамежлива и не ще да се обажда да пита насам - натам. А аз съм глуха.

Да не сте объркали името ?

• Автор
преди 8 минути, нушо написа:

Да не сте объркали името ?

Не, така го пише в епикризата.

преди 1 час, Anneliese написа:

Звучи шантаво, ама................

Да, нормално е в случая - шантави хора, шантава работа, шантав живот и т.н.

преди 14 минути, Anneliese написа:

епикризата

В епикризата нали има номер на клиниката. Звъни. Т.е. майка ти да не се инати, а да звънне. Все пак става дума за здравето ти.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Звучи шантаво, ама................така и не сме взели телефона на лекаря, който ме оперира. Някоя добра душа може ли да намери телефона му за връзка? Че трябва да се свържем с него за въпроси относно лечението ми.

От Берлин ключови думи в Гугъл.

Много трудно беше!

https://andreevdentalclinic.com/

IMG_4882-750x1024.webp

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

От Берлин ключови думи в Гугъл.

Много трудно беше!

https://andreevdentalclinic.com/

IMG_4882-750x1024.webp

Интересно, в Пирогов такъв няма : https://pirogov.eu/bg/klinika-po-litsevo-cheliustna-khirurgiia_p23.html

Edit : Объркал си се, този от линка ти е Васил Андреев, с имената от епикризата нищо не излиза, явно са го объркали или по някаква причина са дали фиктивно име.

Capture d’écran (71).png

преди 12 минути, Bubbles написа:

Интересно, в Пирогов такъв няма : https://pirogov.eu/bg/klinika-po-litsevo-cheliustna-khirurgiia_p23.html

Edit : Объркал си се, този от линка ти е Васил Андреев, с имената от епикризата нищо не излиза, явно са го объркали или по някаква причина са дали фиктивно име.

Capture d’écran (71).png

Явно се казва, името му е Васил и с титла Доктор Васил Андреев.

https://www.credoweb.bg/profile/73402/d-r-vasil-plamenov-andreev

Д-р Васил Андреев

През 2014г. започва работа в отделението по Лицево-челюстна хирургия към клиниката по Неврохирургия в УМБАЛСМ "Пирогов".

Интереси в стоматологията, орална и лицево-челюстната хирургия.

преди 2 часа, Anneliese написа:

От заявката на Полина от Берковица. Пирогов, Андреев, лекар, зъб, лицево - челюстен, хирург.

преди 1 час, Anneliese написа:

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Явно се казва Васил и с титла Доктор Васил Андреев

https://www.credoweb.bg/profile/73402/d-r-vasil-plamenov-andreev

През 2014г. започва работа в отделението по Лицево-челюстна хирургия към клиниката по Неврохирургия в УМБАЛСМ "Пирогов".

Интереси в стоматологията, орална и лицево-челюстната хирургия.

А кой тогава е Добромир Стефанов?
В тая нашата кочина нестига че диагнози и лечения измислят, вече и доктори почнаха да създават, този сигур ще излезе някой AI генериран.

Повечето доктори не си дават телефоните и се контактува с посредници. Дори да имате негов телефонът, контактът е обречен. Както у нас прави една педиатърка. Звъниш настоятелно извън работно време, пропуснати повиквания за деня 80 бр. но никой не отговаря и на следващия ден, (преценил съм защо е така, но по-късно за това). Отивам на място и питам, не виждаш ли, че те търся по телефона, ами трябва да идвам на място, тя отговаря - телефонът е само за спешни неща. Викам, от къде знаеш дали е спешно или не е, тя отвръща "кажи сега". Или евентуално щеше да каже, че винаги се обаждам за излишни неща. Но... мисълта ми е - този телефон се оставя да звъни в канцеларията в чекмедже. Истинският телефон е личен и между колеги и приятели. Това бе мисълта ми, още при първите отсъствия. Опитите за контакт са около 10 дни без резултат. Това е наблюдението ми.

преди 4 минути, Bubbles написа:

В тая нашата кочина нестига че диагнози и лечения измислят, вече и доктори почнаха да създават, този сигур ще излезе някой AI генериран.

В Берлин има една бележка от общопрактикуващ лекар и не може произволно да нахлуеш при специалист или хирург, общопрактикуващият лекар ти казва за кой специалист си и ти дава бележка.

Диагностика се нарича.

Ти си, примерно за ортопед. В твоя град или до теб има следния ортопед. Ето контакти, дай му тази бележка написал съм му от какво страдаш и си уговори час с ортопеда.

Ама това на сайта не са     всички лекари като гледам

преди 1 минута, Клонинга написа:

Повечето доктори не си дават телефоните и се контактува с посредници. Дори да имате негов телефонът, контактът е обречен. Както у нас прави една педиатърка. Звъниш настоятелно извън работно време, пропуснати повиквания за деня 80 бр. но никой не отговаря и на следващия ден, (преценил съм защо е така, но по-късно за това). Отиваш на място и питаш не вижда ли, че е търсена, ами трябва да идвам на място, отговаря - телефонът е само за спешни неща, викам от къде знаеш дали е спешно или не е, тя вика "кажи сега". Или евентуално щеше да каже, че винаги се обаждам за излишни неща. Но... мисълта ми е - този телефон се оставя да звъни в канцеларията в чекмедже. Истинският телефон е личен и между колеги и приятели. Това бе мисълта ми, още при първите отсъствия.

А после се чудят че ги бият.

току-що, АСПЕКТ написа:

В Берлин има една бележка от общопрактикуващ лекар и не може произволно да нахлуеш при специалист,

Е ясно това, просто се чудя на обърканото име.

Е ясно това, просто се чудя на обърканото име.

В България, долкото чета по новините,  всеки нахлува в заведението и си прави каквото си иска в спешното или в кабинета. Първо не е хигиенично, второ пречат на лекарите.

Внасят от вън бактерии, вируси в медицинската среда. Трябва да е чисто и стерилизирано.

Ко? Нашата комичка да е оперирана от ИИ ли?

• Автор
преди 4 минути, Клонинга написа:

Повечето доктори не си дават телефоните и се контактува с посредници. Дори да имате негов телефонът, контактът е обречен. Както у нас прави една педиатърка. Звъниш настоятелно извън работно време, пропуснати повиквания за деня 80 бр. но никой не отговаря и на следващия ден, (преценил съм защо е така, но по-късно за това). Отивам на място и питам, не виждаш ли, че те търся по телефона, ами трябва да идвам на място, тя отговаря - телефонът е само за спешни неща. Викам, от къде знаеш дали е спешно или не е, тя отвръща "кажи сега". Или евентуално щеше да каже, че винаги се обаждам за излишни неща. Но... мисълта ми е - този телефон се оставя да звъни в канцеларията в чекмедже. Истинският телефон е личен и между колеги и приятели. Това бе мисълта ми, още при първите отсъствия.

Това сериозно? Това е една отвратителна практика, която трябва да се прекъсне веднага! Ние сме в Берковица, не можем за всяко нещо да ходим до София. Искаме да му зададем някои въпроси. Че е зает с операции, разбирам, видях каква лудница и тарапана от клиенти е в тази клиника и все пак..............

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

В България, долкото чета по новините,  всеки нахлува в заведението и си прави каквото си иска в спешното или в кабинета. Първо не е хигиенично, второ пречат на лекарите.

Внасят от вън бактерии, вируси.

Не съм се интересувал последно време, но особено ако са от ония пациенти дето ходят цялата рода с болния не бих се учудил.

преди 4 минути, petie1 написа:

Ко? Нашата комичка да е оперирана от ИИ ли?

Че колко му е.

• Автор
преди 2 минути, Anneliese написа:

Това сериозно? Това е една отвратителна практика, която трябва да се прекъсне веднага! Ние сме в Берковица, не можем за всяко нещо да ходим до София. Искаме да му зададем някои въпроси. Че е зает с операции, разбирам, видях каква лудница и тарапана от клиенти е в тази клиника и все пак..............

Ами на сайта на "Пирогов" има  и мейл

• Автор
току-що, petie1 написа:

Ами на сайта на "Пирогов" има  и мейл

И чат имат във фейсбук страницата си и нищо!

преди 2 минути, Anneliese написа:

И чат имат във фейсбук страницата си и нищо!

Търсете началник отделението .

https://www.easydoc.bg/doctor/d-r-svetoslav-slavkov-274

https://spravochnik.framar.bg/медицински-специалисти/27842/д-р-светослав-славков-д-м-

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.