Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За гейпарада и контрапарада на семейството

За какво сте? 27 гласували потребители

1. 1. За герпадара ли сте или за контрапарада

• За гейпарада
      14%
    • За контрапарада
      37%
    • За нищо не съм
      48%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Понеже няма друга такава тема, а днес е големия ден, който толкова много се коментираше и тук и в други новинарски сайтове сякаш другите проблеми на държавата изчезнаха и скучая, ми е интересно да повдигна тема с анкета.

• Отговори 491
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

Абе 1991г. като дойдох тука в Белгията тия обратнорезбовите не бяха на мода. После по хамериканско давление почнаха да надигат нагло глава и да искат да се женят и осиновяват деца.  Според Олга от

• Само на елементарните тролове от БКП уж им пречат гейпарадите, както и на такива спрели с развитието.  

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Против паради, които се парадират сексуалните отношения между хората. Това е работа само единствено за спалнята. Никой не го интересува.

Публикувани изображения

преди 3 минути, Гражданин написа:

Понеже няма друга такава тема, а днес е големия ден, който толкова много се коментираше и тук и в други новинарски сайтове сякаш другите проблеми на държавата изчезнаха и скучая, ми е интересно да повдигна тема с анкета.

Против паради, които се парадират сексуалните отношения между хората. Това е работа само единствено за спалнята. Никой не го интересува.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Против паради, които се парадират сексуалните отношения между хората.

А за контрапарада? Той също е за защитата на сексуалните отношения между хората, макар и "традиционните". Не е против инфлацията, не е против мафията. Против хората дето си правят друг конкретен парад е. Следователно е контрапарад. Следователно и той е за секс, макар и традиционно семеен с мъж и жена. И двата парада имат някакви политически искания. Единият е против дискриминацията. Другият е за дискриминацията и едно от остриетата, което го води е май някакъв поляк, който има аспирации да става европейски политик консерватор с 30 бона заплата.

Гледай тука ся тези бедни хора, чак от Свищов викаш са дошли в този дъждовен ден с влака или автобусите щото им е много интерсна контрапарадната идея?

H6ghXVV.jpg

Ето и тука малко деца от работническата класа, със свити юмруци, сигурно готови да бият гееве, за да има светло бъдеще в страната. Според мен юмруците са символ по-скоро на "искаме си мафия и мутри", а не толкова че "искаме да се пазим от гееве".

H6gjHfS.jpg

Ей го и тука кандидат милионера се вижда

H6gwA4S.jpg

Снимки: БГНЕС

Интересно ми е просто, например не че съм за едното, ма тва другото, полкът на нетолерантността, дали е събран просто щото на хората много им се марширува под дъжда и за каква и чия кауза по-точно?

преди 8 минути, Гражданин написа:

А за контрапарада? Той също е за защитата на сексуалните отношения между хората, макар и "традиционните". Не е против инфлацията, не е против мафията. Против хората дето си правят друг конкретен парад е. Следователно е контрапарад. Следователно и той е за секс, макар и традиционно семеен с мъж и жена. И двата парада имат някакви политически искания. Единият е против дискриминацията. Другият е за дискриминацията и едно от остриетата, което го води е май някакъв поляк, който има аспирации да става европейски политик консерватор с 30 бона заплата.

Гледай тука ся тези бедни хора, чак от Свищов викаш са дошли в този дъждовен ден с влака или автобусите щото им е много интерсна контрапарадната идея?

H6ghXVV.jpg

Ето и тука малко деца от работническата класа, със свити юмруци, сигурно готови да бият гееве, за да има светло бъдеще в страната. Според мен юмруците са символ по-скоро на "искаме си мафия и мутри", а не толкова че "искаме да се пазим от гееве".

H6gjHfS.jpg

Ей го и тука кандидат милионера се вижда

H6gwA4S.jpg

Снимки: БГНЕС

Интересно ми е просто, например не че съм за едното, ма тва другото, полкът на нетолерантността, дали е събран просто щото на хората много им се марширува под дъжда и за каква и чия кауза по-точно?

Както винаги пристрастен. Разбрахме те, не можеш да мислиш в друга посока.

преди 10 минути, Coco1 написа:

Само на елементарните тролове от БКП уж им пречат гейпарадите, както и на такива спрели с развитието.

Малиш ... хм... все още има оцелели от човеците ... к'во сега, на по-такъв от нещо извън Земята ли ке се правиш, щото бълваш нечовешко слово???!!! :) 

преди 12 минути, Coco1 написа:

Само на елементарните тролове от БКП уж им пречат гейпарадите, както и на такива спрели с развитието.

Какво лошо има в БКП? Или БСП?

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Както винаги пристрастен. Разбрахме те, не можеш да мислиш в друга посока.

А в каква посока да мисля, другарю? Кат тея със свитите юмруци лЕ? "Ш'ви избиЙм ви, ееей! Еврогейци, покажете се ве ей, къде се изпокрихте ве, мишоции? Долу ЕС, долу НАТО!"

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Като е единствено за спалнята, що тея хора на контрапарада искат да се месят в спалните отношения на другите? Да им ги забранят едва ли не, очевидно да ги стигматизират и анатемосат така като гледам с тия свещенници до тях? От кога църквата излиза по улиците, в маршове с други хора със свити юмруци, които единствената причина поради която да не ходят и с факли в готовност да палят клади за вещици/гееве като в средновековието може би е проливният дъжд днес? 

преди 7 минути, Гражданин написа:

А в каква посока да мисля, другарю? Кат тея със свитите юмруци лЕ? "Ш'ви избиЙм ви, ееей! Еврогейци, покажете се ве ей, къде се изпокрихте ве, мишоции? Долу ЕС, долу НАТО!"

Като е единствено за спалнята, що тея хора на контрапарада искат да се месят в спалните отношения на другите? Да им ги забранят едва ли не, очевидно да ги стигматизират и анатемосат така като гледам с тия свещенници до тях? От кога църквата излиза по улиците, в маршове с други хора със свити юмруци, които единствената причина поради която да не ходят и с факли в готовност да палят клади за вещици/гееве като в средновековието може би е проливният дъжд днес? 

А, вие защо им взимате децата и ги осиновявате. Направете си свои. Нали е нещо<<нормално>>.

току-що, АСПЕКТ написа:

А, вие защо им взимате децата и ги осиновявате. Направете си свои.

Кои сме тия ние? 

Аз съм гражданин с гражданска позиция, че просто е пълна простотия дивотията да искаш да забраняваш на хората да се изразяват кои са и какви са. Какво ти пречи парада на едните и какво нормално виждаш в парада на другите, които искат клади? Единият парад не е поход на омразата, а другият е такъв.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Кои сме тия ние? 

Аз съм гражданин с гражданска позиция, че просто е пълна простотия дивотията да искаш да забраняваш на хората да се изразяват кои са и какви са. Какво ти пречи парада на едните и какво нормално виждаш в парада на другите, които искат клади? Единият парад не е поход на омразата, а другият е такъв.

Ей тия. Асамблея на мира.

International_Assembly_Banner_of_Peace.j

Само малолетни. Деца под 18.

0000312186-middle.jpg

току-що, АСПЕКТ написа:

Асамблея на мира.

Нали до преди малко нищо лошо нямаше в твоите БКП и БСП?

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

преди 7 минути, Гражданин написа:

Нали до преди малко нищо лошо нямаше в твоите БКП и БСП?

Да, няма нищо лошо.

Асамблея на мира. Тази версия.

току-що, АСПЕКТ написа:

Да, няма нищо лошо.

Еми същата работа. Децата се борят за мир като са против нетолератността и омразата. Никъде не пише какви са. Как на другия парад може да има други деца, със стиснати юмруци, готови да бъдат лъвчета на някой тип Васил и Жоро Илиеви, а на този да няма право да има деца, които също имат някаква гражданска позиция?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Еми същата работа. Децата се борят за мир като са против нетолератността и омразата. Никъде не пише какви са. Как на другия парад може да има други деца, със стиснати юмруци, готови да бъдат лъвчета на някой тип Васил и Жоро Илиеви, а на този да няма право да има деца, които също имат някаква гражданска позиция?

Не се борят за мир. Борят се за кастрация.

току-що, ostavime написа:

Темата е доста чувствителна. Да видим до къде ви стига акъла, преди да почнете с обидите и глупостите! 

Тази тема политическа ли е?

преди 26 минути, Coco1 написа:

Прасчо ти и Insec ли ще водите прайда?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Кои сме тия ние? 

Чакай бе кой им е забраникл да са педали?
Защо обаче трябва да парадират с това?
Ми дай да направим тогава парад на убийците, те не са ли хора, м? А не стига другото ами и ги затварят, че даже понякога и доживот, баси дискриминацията значи.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Тази тема е.. медицинска. За психолозите. Някакви малолетни се разхождат с гримове, маски, а момчета с полички и перуки. А дъртите педофили точат лиги по тях.

току-що, Sliderum2 написа:

Не, социалистическа е.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Най-общо казано и доказано, партии водещи страните си до фалит и мизерия!

току-що, АСПЕКТ написа:

Тази тема е.. медицинска. За психолозите. Някакви малолетни се разхождат с гримове, момчета с полички.

Нали ги изключиха преди години от категорията на, не помня вече, отклоненията ли беше, или заболяванията?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Нали ги изключиха преди години от категорията на, не помня вече, отклоненията ли беше, или заболяванията?

Кой оня терорист от СЗО ли? Където натика всички в ковид лагери и насилствено провеждаше експерименти с хората с някакви неизвестни експериментални течности.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Чакай бе кой им е забраникл да са педали?
Защо обаче трябва да парадират с това?
Ми дай да направим тогава парад на убийците, те не са ли хора, м? А не стига другото ами и ги затварят, че даже понякога и доживот, баси дискриминацията значи.

Никъде няма парад на убийците. Това е парад на геевете каквито има из целия нормален западен свят. Признак на тоталитарните режими са забраните за такъв вид човешки взаимоотношения. Ще забранят първо "ненормалните", но после ще има забрани и за "нормалните". Ще има секс полиция. Ама не такава като във филмите след 00:00, ами такава тип "1984" дето ще определя кой кога и с кого има право на репродукция изобщо. Колкото по-небалансирани са правата, толкова повече ще се изроди обществото в някаква гадна посока. Аз не съм за да имат повече права, но не съм и за да имат по-малко права. Не ме е страх от тях. Не виждам защо нормален човек има от какво да го е страх като няма еволюционна причина поради която да се чувстваш застрашен от дадено сексуално малцинство.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.