Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да е от зъбна инфекция?

Featured Replies

От вчера имам сериозен проблем - болки в кръста и трудно ходене. Може ли да е от зъбна инфекция? Утре трябва да ходим на София и се чудя как ще ходя..............

Ама ти ходиш ли? Я се покажи в цял ръст, какво ни показваш само ледено шише до оперирани зъби!? Все се оплакваш и вайкаш, дай да видим какво ти е!!!

• Автор

Нямам време за глупави разправии, от вчера нещо взех да ходя много трудно. Имам пареща болка отзад и отстрани в кръста и към  бедрото. Ходя много трудно, с накуцване и подпиране по стени и мебели.

Взимам си антибиотика, но не знам достатъчно ли е................

Може ли от зъбна инфекция да се стигне до болка и парализа в кръста и краката?:(

преди 29 минути, Anneliese написа:

Нямам време за глупави разправии, от вчера нещо взех да ходя много трудно. Имам пареща болка отзад и отстрани в кръста и към  бедрото. Ходя много трудно, с накуцване и подпиране по стени и мебели.

Взимам си антибиотика, но не знам достатъчно ли е................

Може ли от зъбна инфекция да се стигне до болка и парализа в кръста и краката?:(

Прочети си листовката на антибиотика да не е някой страничен ефект, от зъбна инфекция няма как да те боли кръста.

Оправихте ли се с водата там?

Усещане, все едно идваш от война. И са те пребили като военнопленник. Измъчвали са те 2 години в затвора и сега искаш да хвърлиш патериците.

преди 9 часа, Anneliese написа:

От вчера имам сериозен проблем - болки в кръста и трудно ходене. Може ли да е от зъбна инфекция? Утре трябва да ходим на София и се чудя как ще ходя..............

Не, при теб всичко идва от предменстуален синдром :newspaper:

преди 9 часа, Bubbles написа:

Прочети си листовката на антибиотика да не е някой страничен ефект, от зъбна инфекция няма как да те боли кръста.

Оправихте ли се с водата там?

Интересен страничен ефект.... Според мен не се е движила достатъчно и ей го резултата...

преди 38 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Не, при теб всичко идва от предменстуален синдром :newspaper:

Може и да е от това че е жителка на Безуене знам ли.... Тя е цяла медицинска енциклопедия за болежки..

преди 13 часа, Anneliese написа:

От вчера имам сериозен проблем - болки в кръста и трудно ходене. Може ли да е от зъбна инфекция?

Цитат

Здравейте, това е Bing. Болката в кръста и трудно ходенето могат да имат различни причини, някои от които са сериозни и изискват лекарска консултация. Не е вероятно да се дължат на зъбна инфекция, освен ако нямате други симптоми, като повишена температура, оток или гной в устната кухина1. Някои от възможните причини за болката в кръста и трудно ходенето са:

Ако болката в кръста и трудно ходенето продължават повече от няколко дни или са много силни, препоръчвам да потърсите лекарска помощ. Лекарят може да направи физикален преглед, рентгеново изследване или други тестове, за да определи точната причина за вашето състояние и да ви предложи подходящо лечение. Някои от общите начини за лечение на болката в кръста и трудно ходенето са:

• Аналгетици - лекарствени или безрецептурни средства за облекчаване на болката, като парацетамол, ибупрофен или аспирин.
  • Мускулорелаксанти - лекарствени средства за релаксация на напрегнатите мускули, като циклобензаприн или диазепам.
  • Физикална терапия - комплекс от упражнения и манипулации за подобряване на подвижността, силата и стабилността на гръбнака.
  • Инжекции - въвеждане на стероиди, анестетици или други средства в засегнатото място за намаляване на възпалението и болката.
  • Операция - хирургична намеса за отстраняване на причината за болката, като дискова херния, тумор или инфекция.

Надявам се да съм ви бил полезен. Пожелавам ви бързо оздравяване! 😊

преди 5 часа, petie1 написа:

Интересен страничен ефект.... Според мен не се е движила достатъчно и ей го резултата...

O има какви ли не странични ефекти, антибиотиците за прочистване на инфекции какъвто предполагам и тя приема, обикновено рефлектират негативно върху черния дроб и/или жлъчката, понякога и върху бъбреците. В нейния случай тя усеща парене в областта на кръста а там има какво?

Онуй прасе с биос вируса са кротна

Сега тая почна пак

:D

За вас доктори нема ли бре

пийте си ги тия 'апчета де'а

Като дойдат жегите другата седмица ще е страшно в форума уличните откачалки ще избиват яката комплекси модераторите да са на линия .

преди 4 часа, Bubbles написа:

O има какви ли не странични ефекти, антибиотиците за прочистване на инфекции какъвто предполагам и тя приема, обикновено рефлектират негативно върху черния дроб и/или жлъчката, понякога и върху бъбреците. В нейния случай тя усеща парене в областта на кръста а там има какво?

Там са бъбреците да но аз залагам на това че не е се движила много  много :)

• Автор
преди 9 часа, Bubbles написа:

Олелееееееееееееее, ужас! Има ли оправяне от тези антибиотици? :eek::eek::eek:

Днес ходихме в София, на преглед, добре, че в "Пирогов" има инвалидни колички.

преди 1 час, Anneliese написа:

Е поне погледнаха ли ти кръста? Та да не се чудим с даскала терорист :)

Една нормална електрическа е около 4000 лв на свободния пазар! Купи си е спри да мърмориш!

.....

Има оправяне, казва се пробиотик :pancake:ще ти оправи флората и фауната в чревния тракт

преди 2 часа, Anneliese написа:

Спокс де, те тия странични ефекти се проявяват предимно при продължително приемане на медикамента, освен ако организма не е по-податлив...
...не знам ако имам медик наоколо да се изкаже, аз все пак не съм доктор.
Най добре според мен е да питаш личния лекар и тук съм съгласен че в твоя случай има вероятност паренето да е от обездвижване.

преди 57 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Има оправяне, казва се пробиотик :pancake:ще ти оправи флората и фауната в чревния тракт

Приятелю пробиотика възстановява и/или зарежда организма с полезни бактерии, но не предпазва/предотвратява от странични ефекти предизвикани от други медикаменти. :)  

преди 1 час, petie1 написа:

Е поне погледнаха ли ти кръста? Та да не се чудим с даскала терорист :)

Така като гледам явно не са.

преди 3 часа, Bubbles написа:

...

Приятелю пробиотика възстановява и/или зарежда организма с полезни бактерии, но не предпазва/предотвратява от странични ефекти предизвикани от други медикаменти. :) 

За това съм и уточнил кое оправя - чревния тракт!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.