Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разширен стомах

Featured Replies

Здравейте, пиша ви за да ви питам относно нещо което ме е срам да отида на доктор.

Имам супер бърз метаболизъм и не напълнявам. С годините се наслаждавах на това, че ям колкото си искам. Но изпаднах в нещо като депресия през изминалата година и започнах да ям до болка и до колкото четох съм си разширил стомаха толкова много че сега колкото и да ям не мога да се почувствам сит. Мога да ям 3кг храна и 3 литра Газирано за всяко хранене без да се напъна а преди месец се пробвах да ям колкото мога на едно събиране с приятели и изпих 6 литра пепси след като вече бях ял стабилна вечеря.

Как да намаля капацитета си защото вече чувствам как просто не ми е нужно да ям толкова и че искам да се засищам с нормално количество храна. 

По същия начин, както си го и разширил - ограничаване на храната и напитките. Без диети и воля няма да стане. Има вариант и с оперативна намеса, но не ти го препоръчвам.

преди 53 минути, plamen_petrov_80 написа:

Няма нищо срамно да идеш на доктор, но като цяло ти трябва просто воля и да замениш сядането на маса с нещо друго.

Например - лягане върху жена...

• Автор
преди 22 минути, nickolaycho написа:

Например - лягане върху жена

То тва е още по зле, че жената е готвач и всеки ден ми носи вкъщи от ресторанта храна за 2 семейства,  а толкова е вкусно всичко пък и тя все вика: яж скъпи яж

То май от там идва повече ядене от колкото купувам.😅

преди 2 минути, Есежеч написа:

То тва е още по зле, че жената е готвач и всеки ден ми носи вкъщи от ресторанта храна за 2 семейства,  а толкова е вкусно всичко пък и тя все вика: яж скъпи яж

И сега заради един стомах, ще сменяш жената ... я си хапвай и не му мисли :)

• Автор
преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

сега заради един стомах, ще сменяш жената ... я си хапвай и не му мисли :)

Бе то много хубаво звучи. И да съгласям се жената ме обича и аз я обичам, ако сме си само двамата добре, ама като излезем някъде с приятели и всички на криво ме гледат или пък за да не ми се кокорят аз просто си оставам гладен и за това. Иначе ядене пиене и с жената като сме си. Особено като сме без малкия направо съм в рая 😁😁😁

преди 2 часа, Есежеч написа:

да ви питам относно нещо което ме е срам да отида на доктор

На доктор и поп - всичко. Нито лекарят ще ви се смее, а може да се окаже, че причината не е само депресивното състояние.
Здраве във форум не се лекува!!!!

И що мамата трябва да е някакъв критерий? Сбрани разни булки с техните си проблеми и желания...
А оперативно нито е евтино(ок.9кЕ), нито е съвсем безопасно...

Ядеж и пиеш газирано, после се чудиш, що ти е разширил стомаха. Баси - елементарно е. Може да стане и по зле.  На бас, че не се и движиш. Ти си за психиатър.

• Автор

преди 12 минути, *S197* написа:

Ядеж и пиеш газирано, после се чудиш, що ти е разширил стомаха. Баси - елементарно е. Може да стане и по зле.  На бас, че не се и движиш. Ти си за психиатър.

Ами тъй като не съм качил и 1 кг за това не ми правеше особено впечатление, а движение си имам нормално. Не съм спортист, но работата ми включва доста физическа дейност правя по 12-13000крачки всеки ден. Пък и семейно всеки уикенд сме на планината така че мисля че не съм зле.

преди 5 часа, Есежеч написа:

Здравейте, пиша ви за да ви питам относно нещо което ме е срам да отида на доктор.

Диета и вода! Защото газираните питиета с разни химични подсладители...

преди 3 часа, Есежеч написа:

Намирай жена работеща в някой винпром и проблема е решен.

Ся сериозно :

Разширения стомах може да се оправи с диета но само до определени стадий и време, за да разбереш дали и какво можеш да направиш по въпроса решението е само посещение при лекар.

преди 4 часа, цър-вул написа:

На доктор и поп - всичко. Нито лекарят ще ви се смее, а може да се окаже, че причината не е само депресивното състояние.
Здраве във форум не се лекува!!!!

Абе... https://www.kaldata.com/forums/topic/299310-говорилня-или-дрън-тема-тема/?do=findComment&comment=5621075 - първия...

А сериозно, прав си, естествено че лекар...

преди 9 часа, Есежеч написа:

Имам супер бърз метаболизъм и не напълнявам. С годините се наслаждавах на това, че ям колкото си искам. Но изпаднах в нещо като депресия през изминалата година и започнах да ям до болка и до колкото четох съм си разширил стомаха толкова много че сега колкото и да ям не мога да се почувствам сит. Мога да ям 3кг храна и 3 литра Газирано за всяко хранене без да се напъна а преди месец се пробвах да ям колкото мога на едно събиране с приятели и изпих 6 литра пепси след като вече бях ял стабилна вечеря.

Как да намаля капацитета си защото вече чувствам как просто не ми е нужно да ям толкова и че искам да се засищам с нормално количество храна. 

6 литра Пепси! Или си луд или ненормален!

Или просто пишеш глупости!!!

• Автор
преди 1 час, Cocatron написа:

6 литра Пепси! Или си луд или ненормален!

Или просто пишеш глупости!!!

Не беше на веднъж а в рамките на една вечер - няколко часа 

преди 13 часа, Есежеч написа:

Ами тъй като не съм качил и 1 кг за това

Може и семейства глисти да храниш :giggle1:

преди 17 часа, Есежеч написа:

съм си разширил стомаха толкова много

:no-no: И накъде го разшири тоя стомах, като не си качил килограми?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.